styuk Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 daca tipul este vegetarian sunt sanse sa isi mentina abdomenul ala natural dar tot imi vine greu a crede. abdomenul este primul loc unde se pune grasimea si locul din care dispare ultima...deci natural mai grei sa ajungi asa striat. in schimb, cred ca este natural din prizma volumului, adica nu este mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Dacă ala e natural eu sunt popa catolic. Nu mai credeți chiar tot ce vedeți pe net. Vezi ca nu e singurul exemplu, daca te documentezi putin ai sa vezi cam ce inseamna la ei antrenamentul si alimentatia. Moda proasta. D'aia stramosii nostrii mancau carnea pe tepusa si erau super fortici si sanatosi. Si durata medie de viata era sub 40 ani. @mentalist - sa ne spui cum merge.. vreau sa ma apuc si eu de cutting.. am avut o tendinta sa tai din carbohidrati dar m-am oprit dandu-mi seama ca nu stiu sa mananc si trebuie sa ma mai documentez Incearca sa urmeresti indicele glicemic al alimentelor consumate. Exista diete pt sportivi bazate pe asa ceva, in stransa corelatie cu nivelul de insulina si secretia de testosteron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) Traiau 40 ani din cauza razboaielor, medicamentatiei inexistente etc. Before you speak, read. Si acum, ca tot veni vorba. Stiai ca soia era folosita pentru cresterea animalelor? Da, ai citit bine. Datorita noii mode, aceasta a ajuns la noi. Si ia-ta cum fetele de 14 ani ajung la menstruatie iar cei ce folosesc suplimente din soia ajung sa aiba probleme cu productia de testeosteron, respectiv fertilitatea. Editat Ianuarie 28, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 MrD,stiu dietele bazate pe indicele glicemic dar nu inteleg ce vrei sa zici cu secretia de testosteron.Explica un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/soia.html http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/57-alimentatie/5569-soia-este-daunatoare-sau-benefica-pentru-noi-adevarul-socant.html In principiu, cauta pe bodybuilding.com de ce nu se recomanda proteina din soia. Cheap is not good. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Traiau 40 ani din cauza razboaielor, medicamentatiei inexistente etc. Before you speak, read. Si acum, ca tot veni vorba. Stiai ca soia era folosita pentru cresterea animalelor? Da, ai citit bine. Datorita noii mode, aceasta a ajuns la noi. Si ia-ta cum fetele de 14 ani ajung la menstruatie iar cei ce folosesc suplimente din soia ajung sa aiba probleme cu productia de testeosteron, respectiv fertilitatea. Man, hormonul de crestere in cazul femeilor e estrogenul, nu testosteronul ...iar soia afecteaza barbatii ...vezi ca a explicat cineva mai sus. Mentalist, am citit de curand un articol referitor la legatura dintre GI si secretia de testo. Il caut si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Si eu vorbeam de barbati man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Man, hormonul de crestere in cazul femeilor e estrogenul, nu testosteronul ...iar soia afecteaza barbatii ...vezi ca a explicat cineva mai sus. Mentalist, am citit de curand un articol referitor la legatura dintre GI si secretia de testo. Il caut si revin. AHAHAHAHAAH Nu te cunosc dar te ador! Asa bine am ras de numa! Hormonul de crestere e estrogenul!........aahahahhaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 AHAHAHAHAAH Nu te cunosc dar te ador! Asa bine am ras de numa! Hormonul de crestere e estrogenul!........aahahahhaha Uite, pt ca esti fan declarat, iti dau un link pt estrogenhttps://ro.m.wikipedia.org/wiki/Estrogen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) Estrogeni (greaca veche: οἶστρος lat. oestrus ghimpe, pasiune) sunt hormoni sexuali sau foliculari produși de regulă de organele sexuale, ovar, glandele sexuale feminine. Hormonul de crestere e produs de catre glanda hipofiza din creier! HGH si estrogen sunt doua lucruri TOTAL diferite cu actiuni TOTAL diferite! Editat Ianuarie 28, 2015 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 Ai stricat toata discutia...eu asteptam sa vad cine incearca o cura cu estrogen de crestere )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Da sa stii! Mai bine taceam din gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Si durata medie de viata era sub 40 ani. Treaba asta cu durata de viata de sub 40 de ani de pe vremuri se explica prin faptul ca erau multe morti la nastere si deasemenea in primii ani de viata copii erau mai expusi bolilor.. facand media iese 40 de ani dar aasta nu inseamna ca majoritatea adultilor mureau la 40 de ani, banuiesc ca majoritatea traiau pana la 70-80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 E adevarata, au dezgropat un cimp de batalei in anglia cu vreo 60.000 de morti in el si erau destui insi de 60+ inca suficient de voinici sa dea cu ghioaga si buzduganul, sau sa traga cu arcul care e efort fizic major. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Impins cu o singura mana bara pentru umeri 135 pounds (61kg). http://www.muscleandfitness.com/athletes-celebrities/news/james-harrison-crushes-135-pound-shoulder-press Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 mi se pare o mare prostie ce a facut el acolo. si nici greutatea nu mi se pare senzationala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 ..ridica tu 30 cu o mana si vorbim dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 17, 2015 Autor Share Postat Februarie 17, 2015 Test de forta.bv lui.evident ca nu se antreneaza asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Dintre antrenamentele grupate; - piept/trices vs piept/biceps, - spate/biceps vs spate/triceps - grupe antagonice. Cu care ati avut cele mai bune randamente? Vb strict de antrenamentul partii superioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 eu unul cu targetul meu raspund super bine la antrenamentul 5x5 pt masa fara definire.. dupa ce termin slabitul prin vara, cred ca o sa aleg varianta piept/triceps spate/biceps cu volum mai mic la grupa secundara care o sa fie deja obosita dupa cea principala. Pe cealalta varianta mi se pare dificil cu timpii de revenire si nu mai poti sa tragi in zile consecutive(daca ai tras ieri triceps si vrei sa bagi azi piept... e cam naspa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Dintre antrenamentele grupate; - piept/trices vs piept/biceps, - spate/biceps vs spate/triceps - grupe antagonice. Cu care ati avut cele mai bune randamente? Vb strict de antrenamentul partii superioare. Cum merge cu Impact Whey Protein? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 (editat) ..ridica tu 30 cu o mana si vorbim dupa pai cred ca ridic un pic mai mult, bineinteles, cu gantera. cu bara e o prostie, la cel mai mic dezechilibru se produce dezastrul. » Post actualizat in 20 Feb 2015 08:19 Dintre antrenamentele grupate; - piept/trices vs piept/biceps, - spate/biceps vs spate/triceps - grupe antagonice. Cu care ati avut cele mai bune randamente? Vb strict de antrenamentul partii superioare. Nu e o regula. Ce merge bine la mine, la tine s-ar putea sa nu mearga deloc. D-aia e greu sportul asta, trebuie incercate toate, si unde vezi rezultatele cele mai bune la tine, acolo sa ramai. Bineinteles, exercitiile, cateodata si programul, trebuie schimbate periodic astfel incat muschii sa nu se obisnuiasca cu miscarea si sa se plafoneze. » Post actualizat in 20 Feb 2015 08:31 Apropo de asta cu grupe antagonice, stiam pe cineva care a participat ulterior si la concursuri de culturism, care facea piept - spate, simultan. o serie de impins cu o serie de tractiuni. 3 sau 4 exercitii cate 4 serii. daca te tine tratamentul si alimentatia poti sa faci ce vrei. Editat Februarie 20, 2015 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Nu e o regula. Ce merge bine la mine, la tine s-ar putea sa nu mearga deloc. D-aia e greu sportul asta, trebuie incercate toate, si unde vezi rezultatele cele mai bune la tine, acolo sa ramai. Bineinteles, exercitiile, cateodata si programul, trebuie schimbate periodic astfel incat muschii sa nu se obisnuiasca cu miscarea si sa se plafoneze. Ma bag si eu putin in seama. La mine cele mai bune rezultate le-am observat lucrand aparent disproportionat. De pilda, am constatat ca umarul trage puternic dupa el si spatele si tricepsul. Pieptul, în schimb nu prea trage nimic dupa el. Poate primul fascicul din umar si putin triceps. Antrenamentul meu din momentul asta (5 zile/sapt, L-V) e asa: L - umeri, triceps, spate, abdomen M - alergare 7 km, inot 1 km M - picioare, abdomen J - alergare 7 km, inot 1 km V - umeri, biceps, piept, abdomen Cam tot ce e de lucrat in sala lucrez in super-serii ca sa scap mai repede. Eu sunt mezomorf si am avut rezultate mult mai bune cu antrenamentul asta decat cu clasicele piept/biceps, spate/triceps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Ma bag si eu putin in seama. La mine cele mai bune rezultate le-am observat lucrand aparent disproportionat. De pilda, am constatat ca umarul trage puternic dupa el si spatele si tricepsul. Pieptul, în schimb nu prea trage nimic dupa el. Poate primul fascicul din umar si putin triceps. Antrenamentul meu din momentul asta (5 zile/sapt, L-V) e asa: L - umeri, triceps, spate, abdomen M - alergare 7 km, inot 1 km M - picioare, abdomen J - alergare 7 km, inot 1 km V - umeri, biceps, piept, abdomen Cam tot ce e de lucrat in sala lucrez in super-serii ca sa scap mai repede. Eu sunt mezomorf si am avut rezultate mult mai bune cu antrenamentul asta decat cu clasicele piept/biceps, spate/triceps. sper ca nu incepi grupele in ordinea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Depinde cum ma trezesc in ziua aia De obicei incep antrenamentul cu 10 min de incalzire pe stepper. Dupa aia cate 4 superserii cu diverse numere de repetari: - tractiuni + abdomen - ramat + tractiuni verticale - fluturari (pentru umeri, cu cotul la nivelul umarului) + împins la aparat pentru umeri - abdomen la banca + oblici cu un disc de 15 - alt ex de abdomen + flotari Cam 45 de min distractia. Nu lucrez cu greutati mari si incerc pe cat posibil sa lucrez cu greutatea corpului. » Post actualizat in 20 Feb 2015 09:05(Pare mai mult spate decat umeri, dar ramatul il fac pt umeri, nu pentru spate. Cu priza f sus - cotul la nivelul umarului - pe barele aparatului si miscare incompleta. Pentru fasciculul ala din spate.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate