Alexdimi Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 bai baietzi, am si eu o nelamurire. tot aud pe la sala cum ca ar fi bine dupa fiecare antrenament sa alergi pe banda ( nu rapid, intr-un ritm constant) cam 10-15 minute, fie ca lucrezi biceps, pipet, spate, etc. care este motivul pentru care ar fi recomandat acest lucru ? voi faceti asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Eu unul faceam asta dupa fiecare antrenament , acum mai rar dar o faceam pt ca nu aveam zi de cardio ci bagam zilnic dupa antrenament in jur de 20-30 min si aveam grija sa nu depasesc 160bpm ca sa mi se reduca din stratul adipos si nu si masa musculara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Eu asa fac dupa orice antrenament, cam timp de o luna; am mai avut incercari de genul asta ...dar se aduna foarte multa oboseala ....si renunti la alergarea de final. Dar sa mai ascultam si pareaea altora, chiar ar fi interesant.. Mie personal mi se pare grozav pt cine rezista si nu 10 minute ...peste 15 eu am norma setata la 20, si am obsevat ca asa mai pot sa mai scap in programul de masa chiar si niste duciuri . Editat Ianuarie 31, 2011 de upi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Cum e mai bun pentru corp albusul , fiert sau fript ? As vrea sa pun ceva masa si forta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 eu il mananc cum apuc. si fiert si fript si curd ( in shake-uri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 a trecut si prima saptamina de bjj.sunt vinăt dar fericit. foarte fericit. cu zimbetul pe buze fericit. Mesaj completat si,cum a fost? adica cum te-ai simtit de la Lipo6 ? dureri de cap...ameteli..........povesteste putin. Nu am avut ameteli greturi sau altceva. Am avut doar 3 chestii: nu am reusit sa dorm in primele 3 zile decat 2 ore pe noapte am trecut de la 1 litru de apa pe zi la peste 3 litri ragaiam destul de des dar nu tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Nu am avut ameteli greturi sau altceva. Am avut doar 3 chestii: nu am reusit sa dorm in primele 3 zile decat 2 ore pe noapte am trecut de la 1 litru de apa pe zi la peste 3 litri ragaiam destul de des dar nu tare pofta de mincare cum era? era sau deloc? minca-i normal? sunt interesat,si eu. am doua optiuni:ori LIpo 6 black ori low calorie diet( conserva de ton +mar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Nu prea am avut pofta de mancare . Mancam putin dar nu imi era foame. In schimb multa apa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Nu prea am avut pofta de mancare .Mancam putin dar nu imi era foame. In schimb multa apa . alte chestii de mentionat? aspecte ce ar fi importante? ai baut cafea in timp ce ai luat? ameteli ,stari de voma....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Eu nu beau cafea deloc.Nici inainte nici dupa. Nici o stare de voma nimic . Doar ca imi venea sa ragai des si tot timpul imi era sete . Atat din punctul meu de vedere . Stiu ca astepti sa iti scriu mai multe dar nu am ce sa iti spun mai multe deoarece numai ce ti-am spus am simtit eu. Nu ma zgarcesc la cuvinte dar eu numai asta am simtit. Daca vrei sa iei sa cauti lipo 6 pe okazii pt ca este mai ieftin. Eu am vazut dupa ce am luat ca e mai ieftin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Eu nu beau cafea deloc.Nici inainte nici dupa.Nici o stare de voma nimic . Doar ca imi venea sa ragai des si tot timpul imi era sete . Atat din punctul meu de vedere . Stiu ca astepti sa iti scriu mai multe dar nu am ce sa iti spun mai multe deoarece numai ce ti-am spus am simtit eu. Nu ma zgarcesc la cuvinte dar eu numai asta am simtit. Daca vrei sa iei sa cauti lipo 6 pe okazii pt ca este mai ieftin. Eu am vazut dupa ce am luat ca e mai ieftin . e ok. intreb atitea,pentru ca pe alte forumuri am intilnit alt fel de pareri/experiente. eu sunt bautor de cafewa,si sstiu ca e contraindicat sa consumi cofeina sub orice forma,atit timp cit bagi Lipo,sau orice alt asemenea "medicament". sunt dispus sa incerc,cu Lipo6 black. nu ma arde buza prea tare,dar parca sa vad ca scrie 79 kg pe cintar,ma impinge sa folosesc asa ceva. mai citeam ca unii trasnpirau ca porcii.nu ca as avea ceva cu porcii..... ma gindesc ca daca nu ai scris,nu ai avut de-a face cu asa ceva. respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Nuuuu .Si chiar am facut miscare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 ce se intampla, a murit topicu' asta tocmai cand trebuie lucrat pt patratele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 eu unul n-am ce scrie pentru ca sunt in repaus dupa un accident urat la sanius unde era sa-mi fracturez coloana si bazinul....in schimb mentin regimul alimentar si mai fac prin casa putina miscare, o gantera o flotare si cam atat....mi-e dor de sala, mi-e dor de fotbal, mi-e dor de multe...sper ca intr-o luna sa incep iar sala usor usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 eu momentan am lasat-o de tot. fac putina pauza. o sa ptamina odata la citeva luni nu strica. cred. oricum,de maine iar rup sala. Mesaj completat am revenit pe "frontul exercitiului fizic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Eu bag la greu sala. Cu mancare si suplimente. Chiar pot spune ca am inceput sa build up muscle Oricum - pentru cei care mai citesc pe aici. O intrebare: De la ce firma atzi cumparat si folosit (nu ma intereseaza zvonuri, sau chestii auzite) GLUTAMINA? ca vad mai multe firme care comercializeaza acest aminoacid, dar unele ma lasa masca. Cand citesti descrierea, folosesc acelasi ingredient ca ala care e folosit la MARGARINA. Plastic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 pana una-alta, m-am acc la umar, asa ca fac "picioare", "abdomene" si cardio la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Eu bag la greu sala. Cu mancare si suplimente. Chiar pot spune ca am inceput sa build up muscle Oricum - pentru cei care mai citesc pe aici. O intrebare: De la ce firma atzi cumparat si folosit (nu ma intereseaza zvonuri, sau chestii auzite) GLUTAMINA? ca vad mai multe firme care comercializeaza acest aminoacid, dar unele ma lasa masca. Cand citesti descrierea, folosesc acelasi ingredient ca ala care e folosit la MARGARINA. Plastic ... recomand glutamin powder by ON , in timpul antrenamentului sau dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Dupa o pauza de 3 ani, m-am reapucat si eu de sala, am slabit foarte mult, iar acum trebuie sa recuperez.. Azi este a 3-a zi de sala si am febra musculara, dimineata imi blestemam zilele cand m-am ridicat din pat.. Deja am inceput sa fac bataturi in palme, trebuie neaparat sa imi achizitionez o pereche de manusi..imi dadea prin cap sa le folosesc pe cele de motor Voi cate zile pe saptamana mergeti la sala ? Eu ma gandeam sa ma duc Luni, marti, joi, vineri, sambata(doua zile libere pe saptamana, este ok) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 Ajunge daca mergi de 4 ori pe saptamana...poate si asa e prea mult...sau cel putin la inceput.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Mi-am luat in weekend manusi de piele, sunt foarte utile..se simte diferenta, nu ma mai dor palmele deloc.. Voi luati ceva pentru febra musculara ? Eu ieri, nu puteam nici sa rad, nici sa stau drept, ca ma dureau muschii abdominali Am luat aseara o aspirina, dar nu stiu daca de la ea, nu ma mai doare asa tare.. Daca faci alergari, diminueaza efectul de febra musculara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 alergarea poate avea efect relaxator,daca e facuta ca atare. daca e facuta pe sistem "cardio",adica la un anumit nivel si o anumita instesitate,ridicata,poate deveni exercitiu,iar rolul de relaxare si refacere,dispare. mersul,35-45 de minute ar fi mai indicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Uitati aici un filmulet care cel putin mie mi se pare interesant si folositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Sa ne motiveze pe toti la dat jos tesutu' adipos. Uau... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/featu...id-to-slim.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 imi e ciuda tare ca nu e activitate pe sectiunea asta...oricum sper sa reinvie topicul asta. Bag 2 poze deocamdata; am reluat antrenamentul cam de 3 sapt, dupa o pauza maricica in urma unui accident la coloana. Momentan iau un WPI de la pro nutrition, f bun, are cam 90% proteina si L-carnitine. Bafta multa si spor la tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate