puya123123 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 na ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfa Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 numai atat...? sincer? Dai garantie la domnisoara in rosu? se calareste fara permis nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Dai garantie la domnisoara in rosu? se calareste fara permis nu? Eu zic ca ai ales gresit. Pentru drumurile din Romania se recomanda culoarea albastra ca are garda la sol mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Mie mi-a placut mai mult afara decat inauntru. Ce pute-ai tu sa zici ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Dau o bere cui face o compilatie din toate pozele astea si e pune intr-un zip. Imi e atat de lene sa le deschid pe rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 mie mi-a placut la plecare,ca am scapat de tatuatii aia de motociclisti,periculosi,vandalizatori,care bat soferii de conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 mie mi-a placut la plecare,ca am scapat de tatuatii aia de motociclisti,periculosi,vandalizatori,care bat soferii de conserve Ai uitat sa zici "satanisti, violatori de babe". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Nu mai are nimeni poze? Dupa parerea mea SMAEB-ul nu a fost o chesti sa te lase "puf", da a fost OK dar nu iesit din comun. Tind sa ii dau dreptate celui care a zis ca mai frumos a fost afara (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) Laser, frate ! Ma intreb oare cati vizitatori ar mai fi fost daca erau expuse DOAR motocicletele ! Am cautat si eu un S4R dar mi s-a spus ca e .... "pe drum". Pun si cateva poze ca sa nu ziceti ca v-am deranjat degeaba. - ghici cine lipseste din poza asta ? Editat Mai 8, 2006 de alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 HA, Doar motociclistul din poza.. de ce??? cateva poze ca-s obosit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Apar toate centuristele in poze ... nimeni n'a pozat'o pe domnisoara draguta de la standu' 2roate?!?!?!? Salutare tuturor ! Eu am fost vineri pe acolo când nu era aÂşa mare aglomerație. Dintre multe poze, (pe care nu le mai pun aici din motiv că sunt destule poze relevante), am ales să upload-ez două poze de la standul " 2 ROĂI " pentru stimabilul Âşi IraSciBilul motociclist. Impresie generala bună, motoare multe Âşi fete ... parcă prea multe. Hai să ne vedem cu bine Âşi să avem asfalt uscat Âşi fara gropi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Dau o bere cui face o compilatie din toate pozele astea si e pune intr-un zip. Imi e atat de lene sa le deschid pe rand Asta am incerc eu sa fac ... prob o sa ziceti ca am bau bau .. dar pentru mine unul smaeb-ul asta a fost ceva special dat fiind faptul ca inca sunt la inceput in aceasta lume si in universul asta moto .... Sunt 2 probleme .. dureaza extrem de mult ... si din ce am strans dupa vreo 3 pagini jumate sunt deja 118 mega .. deci de arhive nici nu poate sa se puna problema ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Many Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Ap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Domnilor, va rog eu, poze cu R1200Gs Adventure aveti? Sunt tare curios sa vad cum arata. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 As fi avut eu cateva zeci, daca nu uitam acumulatorii aparatului acasa E... mare! Cred ca din cauza rezervorului pare mult mai mare decat 1200gs. Altfel, sunt identice (vine in plus cu crash-bars si proiectoare). Au facut cateva schimbari la design dar i-au dat un aer de enduro-goldwing... 1150-ul e mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Domnilor, va rog eu, poze cu R1200Gs Adventure aveti? Sunt tare curios sa vad cum arata. Multumesc. Imens rezervorul si ornamentele din lateralele lui! Am pus-o pe fica-mea langa el ca sa aveti un reper de gabarit. 1200 GS "simplu" pare o jucarie acum, dupa aparitia acestuia. Mi-ar place sa vad un vitruos facand figuri prin noroaie cu monstruletzul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Dau o bere cui face o compilatie din toate pozele astea si e pune intr-un zip. Imi e atat de lene sa le deschid pe rand Instaleaza FlashGet (e free pe net) apoi dai click dreapta pe una din poze si-i dai SAVE ALL. EL o sa-ti selecteze tot ce poate lua din pagina sau topicul respectiv, bifezi ce vezi ca are extensie de poza si nume "friendly" si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geosuzu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Spuneti si voi .. nu-i asa ca ne potrivim? .. suntem si de aceeasi varsta ... care va oferiti sa ne cununati ? incearca cu Vali Barbulescu, poate va ajuta el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ce dracu`bah? v`atzi fleshcait totzi cand atzi vazut un bulan un pic overgrown de bebelusha....sau un bulan in general....opsedatzilor:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 mie imi place cum zgarie rezervorul cu bratzara hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Eu m-am distrat pozand fateta mai ascunsa a fetelor de la standuri, pe care le cam durea in fund (literalmente) de motoare. Bravo lor ca daca vedeau aparat foto schitau un zambet, cabrau spinarea, luau o fata de fotografie, dar altfel... iata: Par fetele astea fericite? Interesate? Domnisoara asta se pare ca a fost prezentata la TV. E decorativa, nu se discuta, dar nu stia cine stie ce despre chestia pe care se asezase: Costumele trebuiau sa fie prin definitie sumare, dar poate ca pana si fetele ar fi apreciat daca erau mai... reusite: Oare nu au fost standuri reusite cele fara fete? Pai hai sa vedem: KTM a avut un stand beton, cu Zsolt Szilveszter pe baricade, o atmosfera placuta, iar in stand erau persoane competente, imbracate in haine KTM, deloc sexy, dar foarte la locul lor. Standul lui Bono si Klaus era o minunatie, fara picior de puicutza. Mie mi-a parut unul din cele mai fascinante locuri din intreg SMAEBul. Barbosul de la Daytona Twins era in blugi, nu in fusta mini, dar motoarele aveau tot atata farmec si fara pulpitze. Iar oldtimerele restaurate nu stiu ce gagici ar fi putut avea pe ele ca sa arate mai bine decat erau oricum. Si o demonstratie: O Cagiva cu o fata faina si un Ducati (poate cel mai frumos) cu uratul de Florin Sunt motoarele mai faine sau mai urate datorita celor de langa ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Zoli, cu fata faina ai nimerit-o, dar Cagiva este de fapt un Triumph. Apoi... lasa si fetelor ce e al lor - frumusetea (si nu numai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 AM scris din amintire... Asa-mi trebuie, acum o sa zici ca fata mi-a rapit vederea, da sa stii ca asa sunt eu, port ochelari din clasa a saptea Apropo, la un foarte serios si macho stand de ATV-uri, o domnisoara care facea parte din staff, si nu incerca sa fie provocatoare, ci competenta, ne-a explicat ca e deja frustrata ca toata lumea o considera si pe ea parte din decor. Trebuia sa depuna eforturi ca oamenii sa o ia in serios. Asta e reversul inflatiei de picioruse de broasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Trebuia sa depuna eforturi ca oamenii sa o ia in serios. Asta e reversul inflatiei de picioruse de broasca Sa inteleg ca daca papi craci de broasca, creste matzu shi scade capatzana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate