Jerycho Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Am incercat si eu sa iau legatura cu ei dar tot nimic iar de pe site ul lor nu se poate trimite in romania. In principal am observat ca trebuie o comanda de minimum 300 usd ca sa iei marfa la preturile de site + ma astept si la ceva taxe vamale . O treaba excelenta era sa ai pe cineva in America , sa comande pt acolo si sa iti trimita produsele ca si cadou sau donatie , fara a le declara o valoare mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Stiu ca e topic vechi, dar de-aia exista optiunea „Search”. So... a comandat cineva de la My Leather? Trimit si in Romania? Eu le-am dat mesaj si-mi raspund cu linkuri catre nimic util. Vreun pont? da,pe ebay gasesti aceleasi produse.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 da,pe ebay gasesti aceleasi produse.. Mda, ebay cred ca ramane singura varianta... Oricum, daca cineva mai are ponturi, sa posteze p-aci, ca e util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 desi cred ca l-am mai postat acu citiva ani,ia uitativa ce lucratura aici: http://www.hellsbellscustoms.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 bun link joker. http://www.myleather.com/ buna criza asta la ceva...preturi sub jumatate. Grozave preturile! Oare cat ar putea costa un colet din state pana pe meleagurile noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) http://www.myleather.com/ grozave dar cu o problema fundamentala: $400 Minimum Order for First Order Only. (Orders after the first can be of any size) deci care te bagi sa facem o comanda de minim $400 Editat Septembrie 20, 2012 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 http://www.myleather.com/ grozave dar cu o problema fundamentala: $400 Minimum Order for First Order Only. (Orders after the first can be of any size) deci care te bagi sa facem o comanda de minim $400 Eu merg frate...vreau o vesta...Sa vedem ce se mai strange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 la 50$ sa nu va asteptati la nush ce calitate...oricum,le luati de pe ebay,la bucata,nu trebuie facuta comanda minima. apropos de Xelement,cei de la Choppers Life&American Cars din Sibiu au marfa pe stoc,expusa in magazin,daca treceti prin zona,nu ezitati sa intrati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 E bine de stiut! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Am tot cautat o casca nazi care sa si ARATE ca o casca originala si sa fie testata pentru moto dar am gasit numai copii jalnice , niste castroane penibile. Se gasesc niste casti nazi care sa arate EXACT ca o nazi originala si sa fie si sigure pt. moto ? Casca ORIGINALA din WW2 este mai adinca , imitatiile , castroanele sint niste chestii scurte . Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 eu am combinat o casca nazi originala, cu un interior de casca antitrauma, de genul celor de la jandarmi de fapt, e de la politia austriaca,,,,, am lua interiorul castii antitrauma, care e din polistiren, ceva intre expandat si extrudat, l-am adaptat la casca nazi, dupa care am adaugat partea de piele si burete este destul de comoda,,,,,dar tot nu as incerca valabilitatea la o tranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Scuze ca ma bag asa in topicul tau dar eu nu inteleg.. cat de safe poate sa fie o casca nazi? Daca ai dat cu fata/barbia de asfalt.. pa-pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 nu existe casca nazi care este sigura pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 O astfel de casca este sigura la orice impact doar a fost proiectata sa reziste la gloante, schije, ninje. Problema este ca protejeaza doar ce acopera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Bine , bine , dar unde se gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Bine , bine , dar unde se gasesc ? iti iei nazi de prin targuri, originala si mergi cu grija da pe deauville....poate un flip-up vopsit dupa pofta inimii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Originala posibil second: http://www.military-shop.ro/Militar/Surplus-militar/CASCA-GERMANA-WW2-PARATROOPER Asta e de plastic imbracata in piele de scaun de autobuz: http://www.fourtuning.ro/moto/562-casca-nazist.html?language=ro_RO&sid=47f3853780ac7e7eba9c3cb669cb85a4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Am vazut Iron Sky in stare de ebrietate si m-au apucat ideile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Am tot cautat o casca nazi care sa si ARATE ca o casca originala si sa fie testata pentru moto dar am gasit numai copii jalnice , niste castroane penibile. Se gasesc niste casti nazi care sa arate EXACT ca o nazi originala si sa fie si sigure pt. moto ? Casca ORIGINALA din WW2 este mai adinca , imitatiile , castroanele sint niste chestii scurte . Multumesc anticipat. Din punct de vedere istoric,tu s-ar putea sã ai o cascã germanã din WW I,sau de la-nceputul WW 2.Astea,erau mai adânci si totusi,mai usoare (alt otel,cu greutate specificã mai micã,si peretele mai subtire). Revenind la ce vrei tu : dacã te uiti pe ebay.com ,la americani,adicã,o sã gãsesti grãmadã de cãsti din astea.Unele-s din plastic (neomologate,ei le zic "novelty",sunt foarte ieftine) sau ,din ABS,omologate (au extrudatul gros,înãuntru si prinderea pe sub bãrbie,mult mai solidã),chiar si din carbon.Chiar dacã-s omologate,cum mai ziceau bãietii si-nainte,rãmâne o cascã open-face,cu protectia limitatã. Argumentul tãu,cã erau fãcute sã reziste la gloante,schije,etc.,nu-i chiar asa...Ãla,e-un impact scurt,puternic si concentrat pe-o suprafatzã micã,fãrã prea mare deplasare a cãstii,pe cap.La un impact specific moto,te cam duci cu ea,pe jos,sau te busesti de ceva(gen impact c-o masinã),c-o suprafatzã mare,si clar,o sã ti-i se miste casca pe cap.De-aia,prinderea pe care-o are casca aia a ta,nu-i corespunzãtoare...uitã-te la cãstile de genul ãsta,omologate,sã vezi ce prinderi late au...Greutatea ei,iarãsi,nu-i un avantaj...Sà stai cu trei kile jumate,pe cap,la drum lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Ahoi! O geaca de piele neagra chiar si sh cu un minim de protectii unde a-si gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Originala posibil second: http://www.military-...WW2-PARATROOPER cica germana orginiala paratrooper. Oha! aia e Heer toata ziua! Falschirmjaggerii aveau alte casti, mai apropiate de tzeasta si cu streasina mult mai mica, sa nu-i incurce la sarituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 salve caut pentru un amic bocanci de dama,second, New Rock,marimea 37/38 pana in 200 de lei. contact telefonic 0721/980 879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 salve caut pentru un amic bocanci de dama,second, New Rock,marimea 37/38 pana in 200 de lei. contact telefonic 0721/980 879 Noi nu te intereseaza? Am pe cineva care avea cateva perechi, am cumparat si eu o pereche de cizme New Rock... noi noute, in cutie, 200 lei. Nu stiu exact daca mai are si ce mai are, dar uite aici profilul ei (e fata) de facebook, facut pt bocancii astia: http://www.facebook.com/newrock.sale/photos_stream Incearca, n-ai nimic de pierdut. Garantez ca sunt originali, iar pretul este mai mult decat excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 ms, o sa-i transmit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magelan1368 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Ahoi! O geaca de piele neagra chiar si sh cu un minim de protectii unde a-si gasi? asta daca te intereseaza...http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate