vasi71 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 arata super,choperist din talpi pana in crestetul capului ...........pacat ca unii mai au inca prejudecati,sau nu au inteles inca fenomenul .Afara ,costumatia asta e ceva normal.Pielea ,cromul,tintele si franjurile,fac parte din " choperism" ( cred ca am inventat un cuvant ).Sau poate gresesc ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Patch-ul cu tata puyu si masca-cagula cu fata de tigru strica toata pseudo imaginea de bad boy. Casca strica la randul ei peisajul, asemeni parbrizului de troleu. La urmatoarea petrecere HA, poate in primavara-vara, o sa cer permisiunea sa fac 2-3 poze la parada, poate asa vor vedea toti poserii cum arata the real deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 poate pe om il doare'n pix de parerea noastra poate ii plac franjurile, tintele, si era frig afara, trebuia sa se imbrace bine ca sa se plimbe cu motorul poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Apoi, oricum o dai, nu e bine. Daca e impielat, de ce e impielat, daca nu-i impielat, n-are treaba cu chopperul, daca e in maieu, de ce n-are echipament, daca e pletos, e nespalat, daca are casca nazzy, de ce n-are full face si invers... Cam multe prejudecati printre ciocaristi. Aparent , doar daca faci parte dintr-un club de renume( nu orice adunatura) esti motociclist adevarat... Da, nu neg faptul ca exista pseudo-bikeri bogatani si plini de impresii nefondate dar cu omul din imagine nu inteleg ce aveti. Mai ales ca nu-l cunoasteti. Daca l-ati fi surprins la vreo intalnire imbracat asa si laudandu-se cu miile de km pe care-i face si miile de euro bagate in echipament si motor, da, dar asa, pt o poza, chiar nu vad rostul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 motorul a fost al lui Andrei Ungurul. de aici si nr HUN. A fost vandut anul trecut si cumparat de Tata Puyu. Cred ca in poza chiar tata puyu este, acum depinde cand e facuta poza! PS tata puyu e din ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Who tha fuck is Tata Puyu? prima poza este cu andrei ungurul fostul proprietar al moto si a doua poza, cel din stanga mai in varsta e tata puyu doi prieteni deosebiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Mai frate sunteti de belea. V-ati gasit toti sa vorbiti, sa va dati cu parerea. Singura mea intrebare a fost "cine e nenea sa-i dau pozele" si la asta vroiam raspuns. Voi ati raspuns si la intrebarile neformulate. Bravo ! Asadar va rog sa-i spuneti sa le ia de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Tata Puyu nu inteleg care e problema ta!? WtF are you?!!? daca tot esti asa important! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Mie unul imi place. Bravo. Si chiar a fost mutat bine aici. Carcotasii sa se abtina, ce trebuie sa se imbrace de firma pe un asemenea motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Mie unul imi place. Bravo. Si chiar a fost mutat bine aici. Carcotasii sa se abtina, ce trebuie sa se imbrace de firma pe un asemenea motor? Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) EMAT 2013 mult mai multe poze pe site... http://www.dwrenched.com woop woop Editat Martie 27, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 http://www.sibiubikeshow.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Imi incarca foarte greu clipul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Pasare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Imi incarca foarte greu clipul.... Netul tau precis face figuri! Pasare! Da asa e!!! Poate pe unii ii sperie asa ceva, eu na-si avea bai - http://vimeo.com/49261414 pentru acest video si cel anterior ii multumesc lui @Csaky! @ZoliArt tu stii de ce , anul trecut m-am distrat cu Ironheadul tau impreuna cu @Phoenix27 Mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Operatieunea castravete,reanimarea unui cadavru: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Italienii astia fac motoare frumoase si cu personalitate insa ma intreb cum sta treaba cu intretinerea si piesele... Deasemenea am inteles ca partea cu fiabilitatea tine de norocul fiecaruia .. dar asta este din auzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pirate13 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Italienii astia fac motoare frumoase si cu personalitate insa ma intreb cum sta treaba cu intretinerea si piesele... Deasemenea am inteles ca partea cu fiabilitatea tine de norocul fiecaruia .. dar Batranica de mai sus are 18 ani si functioneaza ca in tinerete ,electromotorul lipsea si mi-a trimis fostul proprietar altul din Italia,inafara de consumabile, vopsea/design exterior si cateva suruburi oxidate nu am avut ce schimba . Guzzi sunt cam pe acelasi picior de egalitate cu Japonezele , iesi la pensie cu ele daca stii sa le conduci si sa le ingrijesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Fullmoon - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Fullmoon - 13050110.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Dinner Is Served - Oi Doamne ce ne-am saturat (bere, whiskey si tocana) Apropo a-ti incercat whiskey cu tocana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 sa va fie de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 sa va fie de bine. Multumesc, chiar ne-a fost. Dupa aia m-am axat pe ciorba de burta. Pe la 03 dimineata haleam una ca simteam nevoia dupa atata bautura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate