rocku Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 salut mai e de vanzare sissybaru'? parca era pt shadow de 600? si care ar fi ultimul pret cu tot cu ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 are cineva pe aici, ca eu nu il mai gasesc, un manual de shadow 750 C2 American Classic Edition. E din 1997 a mea. Un link de download ar fii super, ca nu dau de el pe net parca ar fii intrat in pamant!... Iar ca intrebare, nu imi mai aduc aminte ulei, la schimb cu tot cu filtru, 2.8L trebuie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 la modelul de 600 2.8 L cu tot cu filtru...cred ca si la cel de 750.link cu manualul da 1 sau 2 pagini mai in spate si este pus.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 are cineva pe aici, ca eu nu il mai gasesc, un manual de shadow 750 C2 American Classic Edition. E din 1997 a mea. Un link de download ar fii super, ca nu dau de el pe net parca ar fii intrat in pamant!...Iar ca intrebare, nu imi mai aduc aminte ulei, la schimb cu tot cu filtru, 2.8L trebuie?! Salut Marius. Manualul il am eu. Din pacate, din cauza timpului liber foarte mic de care dispun, nu te pot ajuta decat spre sfarsitul saptamanii. Gasesti ID-ul meu de mess la profil. Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 cu tobele vopsite....mai tre sa fac rost de carpe de azbest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 cu tobele vopsite....mai tre sa fac rost de carpe de azbest Bravo domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Moaaaaamaaaaaaa, Djeeckx-ule! Cum a iesit... Foarte tare!!! Place la mine... Place la mine mult de tot... De-abia astept sa il vad live in mai ! Evident, o sa trebuiasca si sa udam modificarile (cu o palinca, desigur ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 cu tobele vopsite....mai tre sa fac rost de carpe de azbest Meseriase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Djeeckx-ule, bijuterie a iesit.bravo.super fain.abia astept sa o vad live la rasnov.bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Domnu` Djeeckx, ..... mototcileta d-voastra... e ....... minunata! Domnu` Djeeckx, ..... imi dai voie s-o ating? s-o calaresc? ...... e opera! respectele mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Pana la urma cum a ramas cu reuniunea in ce zii (week). La Rasnov in Camping? Nu stiu detalii pt ca anul trecut eram in coltul dragstarelor ....dati mi si mie mai multe detalii. Cat o sa fie intrarea cazarea samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Pana la urma cum a ramas cu reuniunea in ce zii (week). La Rasnov in Camping? Nu stiu detalii pt ca anul trecut eram in coltul dragstarelor ....dati mi si mie mai multe detalii. Cat o sa fie intrarea cazarea samd Salut Marius. Aici gasesti topicul referitor la intalnire : /index.php?showtopic=495061 Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliasbuju Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 vand far tatza si stop spate pt Honda Shadow 600...pret 80ron/buc...150ron/amandoua... tel:0722 344 709 imi cer scuze daca am intervenit in acest topic cu asemenea anunturi...dar nu se stie care e necajit si are nevoie de lumini .... va multumesc pt intelegere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Vreau sa schimb tobele stock cu unele custom din inox, putin mai zgomotoase, pentru Steed 400 - identice cu cele de Shadow VT600. Caut pe net si nu gasesc pe nimeni sa vanda sau sa produca asa ceva. Orice sfat sau recomandare este binevenita. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Un amic si-a facut acu' vreo 3 ani,o toba custom,la Borla.Pt. un NTV 650 Revere.Era foarte scurta si cam zgomotoasa...Nu mai stiu sigur daca a facut-o in Bucuresti,da' parca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Vreau sa schimb tobele stock cu unele custom din inox, putin mai zgomotoase, pentru Steed 400 - identice cu cele de Shadow VT600. Caut pe net si nu gasesc pe nimeni sa vanda sau sa produca asa ceva. Orice sfat sau recomandare este binevenita. Multumesc anticipat. Tobe se pot face de care vreti (vezi motoreta mea mai sus) numai ca daca sunt din inox se vor inegri sau albastri iar cromare In Romania mai greu.Calitate din parti.Varianta....negre sau invelite in banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Am o mare rugaminte catre posesorii de Shadow care au schimbat ghidonul cu ape-hanger-ul de pe Louis, va rog sa-mi spuneti cat de comod este la drum lung si in oras, ce inaltime de risere ati folosit si cum ati prelungit conducta de frana si cablurile de acceleratie si ambreiaj. Multumesc frumos si niste poze cu noua achizitie ar fi binevenite. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Am o mare rugaminte catre posesorii de Shadow care au schimbat ghidonul cu ape-hanger-ul de pe Louis, va rog sa-mi spuneti cat de comod este la drum lung si in oras, ce inaltime de risere ati folosit si cum ati prelungit conducta de frana si cablurile de acceleratie si ambreiaj. Multumesc frumos si niste poze cu noua achizitie ar fi binevenite. Asfalt uscat! sal.eu am acest tip de ghidon pe mobra,la drum lung este comod pina la 100-110 in colo te cam ia vintu si devine un pic instabila si pe oras esti mincat...daca esti interesat eu vreau sa il schimb cu tot cu comenzi cabluri conducta si raizere.am o poza dar nu prea se intelege ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ape-hangerul tau e mult mai inalt decat cel de pe Louis. Cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 interesat de un sissy bar ptr vt 750 ace ... nu neaparat nou dar in stare buna ... daca stiti pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 vreau sa schimb uleiul si filtrul si nu stiu catre ce sa ma indrept. este vorba de o Honda Shadow Spirit, model 2007, injectie. la filtru cred ca os a merg pe Mann MW 64/1 dar la ulei oscilez intre Motul 5100 10w-40 semisintetic si Motul 7100 10w-40 full sintetic. ceva sfaturi? merita sa bag full sintetic in motor care nu trece de 6000-7000 rpm? nu e pacat de banii dati aiurea? ce avantaje ar fi daca baf 7100? thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 salut umbraci care doriti o pereche de semeringuri de praf pentru furca fata cu diametru 41la int ,sint sigilate ,la mine nu merg am un steed si am diametru 39 ..si scrie ca sint ds shadow acum nu stiu de ce an.daca mai doriti detali ma contactati la tel 0746037240. Mesaj completat Ape-hangerul tau e mult mai inalt decat cel de pe Louis. Cat costa? sal,dupa cum mam uitat pe catalogu de la louis ar fi cam la fel dar sa ai grija ca are diam 1toll adica 25 diam,si ghidonul tau are 22,asa ca trebuie sa schimbi si comenzile si raizerelle.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Honda Steed este identica cu Shadow, dar are aceasta denumire pentru piata japoneza. In consecinta, ghidonul meu original are tot 25,4 mm grosime, adica un tzol. Problema este ca vreau un ghidon cu tot cu risere .... sau cumparate separat, nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maidanezuu Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salutari. Am luat un shadow 750. Cum soarele si pionierii si-au dat mana peste tzara vad cata benzina mai am? Sau ce autonimie am?...rezervorul e de 14 litri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salutari. Am luat un shadow 750. Cum soarele si pionierii si-au dat mana peste tzara vad cata benzina mai am? Sau ce autonimie am?...rezervorul e de 14 litri? dude vezi ca trebuie sa explici de ce vrei sa sti ce autonomie ai ))...prietenii stiu de ce )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate