manole_adrian1981 Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Caut sa cumpar pentru o Honda Shadow 600 cc urmatoarele: - bord - far - proiectoare Rog contactati-ma la 0721.269.750 (sau PM). Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darcusor Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 VAND HONDA VT 750 SHADOW , AN FABRICATIE 2010 , KM 1000 , CUMPARAT REPREZENTANTA HONDA , GARANTIE . PRET 5400EURO . CONTACT 0724843344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FTW Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Furca completa Honda VT 600 C Shadow. 1200 ron. 0723835281, 0741462500 Mesaj completat Furca completa Honda VT 600 C Shadow.1200 ron. 0723835281, 0741462500 1000ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 salut cumpar ghidon de honda vtx 1300, 1800( ideal cu comenzi, jug).de asemenea cumpar piese pt honda vt750 C2( stop, far, plasticuri,sa, etc).Daca are cineva honda shadow vt 750 ACE avariata..si vinde chestiile de pe ea...sa imi dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Am observat un joc longitudinal pe axul pinionului de atac 1mm max 2mm.Este normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Voi baga in aceasta iarna motorul la chopperit asa ca , voi vinde de pe el tot ce nu intra in planurile de viitor . Sissy bar GIVI cu tot cu prinderi 150 E Ghidon original 100 E Suporti coburi cu tot cu prinderi GIVI 75e Coburi GIVI material gros (PUTIN UZATI) 75 E Tobe SILVER TAIL tot ansamblul 400 E schimb si pedalele custom( inox plin) fata cu unele originale +diferenta 20 e cele de la pasager le-am dat jos 30e nu vreau si schimb le pastrati voi pe cele originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 ma framanta o intrebare de mai mult timp ... poate ma baga cineva in seama ... a incercat cineva sa schimbe jantele de shadow 750 Ace cu unele turnate ? ... am cautat pe ebay mai mult timp si pe alte site-uri dimensiunile gumei fata de shadow sunt 120/90/17 ... cel mai aproape de acest standard mi se pare janta fata de marauder 800 ... tare ma mananca in dos sa iau una ... am sa fac masuratorile ... cunosc pe cineva care are un marauder ... daca se pupa cu cea de pe shadow va spun ... poate n-oi fi singurul "sanatos " de pe-aici ... daca stiti mai multe in acest sens ... deranjati-ma inutil pe privat sau aici .... daca n-oi plictisi pe cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Vand ghidon cromat HighwayHawk model Wishbone 55-510, special pentru Honda Shadow VT 600 sau Steed. Grosime la mansoane - 1'', in rest 1 1/4''. Impecabil, aproape nou, fara defecte. Pret final 400 lei. Detalii la 0727302027 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digeisepe Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Si daca tot suntem la capitolul vanzari, anunt si eu ca imi vand Umbra. Detalii : /index.php?showtopic=597650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manole_adrian1981 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Caut sa cumpar pentru o Honda Shadow 600 cc urmatoarele:- bord - far - proiectoare Rog contactati-ma la 0721.269.750 (sau PM). Va multumesc! Revin va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Ghidon original 100 ESuporti coburi cu tot cu prinderi GIVI 75e Coburi GIVI material gros (PUTIN UZATI) 75 E Tobe SILVER TAIL tot ansamblul 400 E schimb si pedalele custom( inox plin) cu unele originale( doar cele din fata ) +diferenta 20 e cele de la pasager le-am dat jos 30e nu vreau si schimb le pastrati voi pe cele originale sissy barul sa vandut au ramas restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tembelutzu Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Cu riscul de a ma repeta, pun link aici cu problema pe care o am cu umbra mea, poate stie cineva sa-mi raspunda (1,2,4). Merci /index.php?...t=#entry2717695 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeDevil Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Se vind urmatoarele: - kit DPM FURCA LUNGA pentru VT 600 C : juguri + tendoane (din poza) - la pachet dau si farurile (din poza). - tobe originale - aripa spate originala (nu e in poza) - rezervor original (nu e in poza) - risere originale, oglinzi originale, far original, comenzi originale, scarite originale (nu sunt in poza) relatii la 0744 65 75 99 kitul de furca + faruri arata cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Tobe custom Silver Tail -400 e daca facem schimb adica mi le dai pe cele originale le las la 300 e,suporti coburi GIVI +coburi GIVI 150e pe partea de jos la coburul din dreapta trebuie pus ( lipit) o bucata de vinilin ptr estetica am incercuit cu rosu unde este problema ,ghidon original 100 e,pedale custom(au si rol de crash paduri) pasager&pilot 70 E+ cele originale de fata la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut, As vrea sa va intreb de unde ati achizitionat pentru primavara asta : filtru de ulei + ulei si filtru aer. Prin raspunsurile tututor poate gasim oferte mai bune. Multumesc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut, As vrea sa va intreb de unde ati achizitionat pentru primavara asta : filtru de ulei + ulei si filtru aer. Prin raspunsurile tututor poate gasim oferte mai bune. Eu unul caut pentru Shadow VT600 din 95 Multumesc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut, As vrea sa va intreb de unde ati achizitionat pentru primavara asta : filtru de ulei + ulei si filtru aer. Prin raspunsurile tututor poate gasim oferte mai bune. Eu unul caut pentru Shadow VT600 din 95 Multumesc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut, As vrea sa va intreb de unde ati achizitionat pentru primavara asta : filtru de ulei + ulei si filtru aer. Prin raspunsurile tututor poate gasim oferte mai bune. Eu unul caut pentru Shadow VT600 din 95 Multumesc :) Filtru de ulei si ulei gasesti la kronau destul de ieftin, eu am filtru de aer k&n, mai scump dar merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salut, Mi-am cumpatat si eu filtre K&N pentru al meu VT600. Inca nu le-am montat dar, am inteles ca in momentul in care montez filtru de aer trebuie reglata carburatia ca ar baga mai mult aer decat unul obisnuit. Chiar asa e? Nu am apucat sa citesc nnimic despre ele si in cazul in care trebuie sa reglez carburatoarele cam pe unde ma indrumati sa ma duc? Urmatorul proiect ar fi un dynojet dar am nevoie de opinii si pareri de la cei care l-au montat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Salut, Mi-am cumpatat si eu filtre K&N pentru al meu VT600. Inca nu le-am montat dar, am inteles ca in momentul in care montez filtru de aer trebuie reglata carburatia ca ar baga mai mult aer decat unul obisnuit. Chiar asa e? Nu am apucat sa citesc nnimic despre ele si in cazul in care trebuie sa reglez carburatoarele cam pe unde ma indrumati sa ma duc? Urmatorul proiect ar fi un dynojet dar am nevoie de opinii si pareri de la cei care l-au montat deja. ce fel de dynojet? kit de jigloare? sau CDI? sau? sfatu meu e... cumpara tot ce e nevoie, -----dinojet, etc. si dupa aia, reglare carburatie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 (editat) Salut Adda. Intr-adevar CryAngel are dreptate. Cel mai bine ar fi sa ti le iei pe toate si dup-aia rejetezi carbul. Teoretic orice interventie asupra ansamblului: filtru aer-evacuare-CDI (FMS) duce automat la o ajustare a carburatiei. La motoarele pe injectie nu mai faci nimic ci doar reglezi FMS-ul. Motoarele pe carburatie obligatoriu trebuiesc rejetate. N-as putea sa-ti spun unde sa te duci in mod precis. Atat stiu, ca aproape orice dealer si atelier moto ar trebui sa aiba tot ce le trebuie pentru ajustarea unui carburator. Good luck! FMS= Fuel Management System Editat Martie 10, 2011 de razvanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 multumesc CryAngel si Razvanescu. so...pentru moment am doar filtrele si am moto pe carburatie. ma gandeam ca sezonul asta sa cumpar si dynojet , oricum acum nu mai am bani si de el dar incepeam sa ma informez din timp cam ce am de facut. in cazul asta e ok sa schimb filtru si carburatia sa o fac dupa ce-mi cumpar si montez dynojetul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 multumesc CryAngel si Razvanescu. so...pentru moment am doar filtrele si am moto pe carburatie. ma gandeam ca sezonul asta sa cumpar si dynojet , oricum acum nu mai am bani si de el dar incepeam sa ma informez din timp cam ce am de facut. in cazul asta e ok sa schimb filtru si carburatia sa o fac dupa ce-mi cumpar si montez dynojetul ? N-ar strica si 2 tobe "libere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate