zîmbesc Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 pt Batranu': masina poti sa o lasi in parcare la Romexpo, e vreo 2 lei ora.accesul se face prin bulevardul expozitiei. daca o lasi pe bulevard,unde parcheaza f multi, e gratis dar risti sa o ridice. multumesc costinFB pentru info. nu ma deranjeaza absolut deloc sa o las acolo la 2 lei ora insa ma intreb daca vor fi locuri in ziua respectiva, adica pe 24.04, cand mi-am propus eu sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 multumesc costinFB pentru info. nu ma deranjeaza absolut deloc sa o las acolo la 2 lei ora insa ma intreb daca vor fi locuri in ziua respectiva, adica pe 24.04, cand mi-am propus eu sa merg. si poate te intalnesti cu noi , intra la : Comunitatea Motociclistilor din Romania > Totul despre motociclete > Motociclete de strada > Grpul posesorilor de XJ ! Dversionistii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 ar trebui sa gasesti locuri libere pt parcat masina, ca daca se umple parcarea din fata pavilionului central o deschid si p'aia din spate care e imensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Spotul de pe Radio Zu e ok ca idee cu "motosicli" la misto, numai ca se foloseste trmenul "adictie". daca si asta ar fi la misto ar fi bine, dar daca e serios, nu siunt mai buni ca Ricky ala de la mister world. un nou pseudo neologism aiurea gen "aplic". era greu sa se spuna dependenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 un program cu ce o sa se intample pe acolo? ma refer la demonstratii si cursele de scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Alta intrebare! Intre pavilioane se poate circula liber sau exista ceva garduri care impiedica acest lucru? Adica, vin la SMAEB (daca retin bine e vb. de pavilioanele 14, 15 si 16) dar intentionez sa vizitez si expozitia de dinozauri (pavilioanele 20 si 21 sau 21 si 22, nu mai retin exact). Am vazut pe site la romexpo ca astea ar fi oarecum alaturate, dar stau si ma intreb, pot circula de la un pavilion la altul sau trebe sa ies si sa intru pe o alta poarta de pe o alta strada? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 un program cu ce o sa se intample pe acolo? ma refer la demonstratii si cursele de scutere. Vineri vei avea doar sesiuni de antrenamente pentru cursele de scutere si demonstratii facute de cascadori. Sambata ai primele etape ale curselor de calificari si primele doua curse: circuit 50 si liniute open (cu posibilitatea de indemanare). Tot sambata vei avea 3 reprize de demonstratii pe moto si cascadorii. Duminica celelalte doua curse: circuit open si liniute 50 (cu etapa de indemanare) si doua sau trei reprixe de demonstratii si cascadorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Am vazut ca o sa fie si un wheelie machine la smaeb . Eu nici de pe loc nu stiu sa pelc cu o motocicleta da` sa o mai dau in wheelie . (sper ca pana la anu sa ii conving pe ai mei macar bani de scoala sa imi dea ) Editat Aprilie 21, 2010 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 pt Batranu': masina poti sa o lasi in parcare la Romexpo, e vreo 2 lei ora.accesul se face prin bulevardul expozitiei. daca o lasi pe bulevard,unde parcheaza f multi, e gratis dar risti sa o ridice. Sau in fata Casei Presei... parcare gratis...15 min de mers pe jos Mesaj completat Alta intrebare! Intre pavilioane se poate circula liber sau exista ceva garduri care impiedica acest lucru? Adica, vin la SMAEB (daca retin bine e vb. de pavilioanele 14, 15 si 16) dar intentionez sa vizitez si expozitia de dinozauri (pavilioanele 20 si 21 sau 21 si 22, nu mai retin exact). Am vazut pe site la romexpo ca astea ar fi oarecum alaturate, dar stau si ma intreb, pot circula de la un pavilion la altul sau trebe sa ies si sa intru pe o alta poarta de pe o alta strada? Multumesc. nu sunt garduri intre pavilioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 http://webcast.antena1.ro/#/NEATZA-CU-RAZVAN-SI-DANI/2/17718 - la minutul 51 ...va asteptam pe toti la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Am vazut ca o sa fie si un wheelie machine la smaeb .Eu nici de pe loc nu stiu sa pelc cu o motocicleta da` sa o mai dau in wheelie . (sper ca pana la anu sa ii conving pe ai mei macar bani de scoala sa imi dea ) Unde ai văzut asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Papuc & gasca vor veni cu acel wheelie-machine. Treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Unde ai văzut asta? La Razvan&Dani in dimineata asta....ai link-ul si minutul mai sus postat de ariciu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d4rk Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 imi poate spune si mie cineva ce mijloace de transport sunt de la gara de nord pana la romexpo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caras_razvan_silviu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Stie cineva daca vineri e cu public sau e doar pt presa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Ne vedem acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) imi poate spune si mie cineva ce mijloace de transport sunt de la gara de nord pana la romexpo ? uite ce zic ei pe site: Cum se ajunge la RomexpoCu mijloacele de transport in comun: - autobuze: 105, 131, 205, 301, 330, 335, 331, 361, 304, 330, 444, 448, 449, 450, 451, 452 si liniile expres: 780, 783 - tramvaie: 41, 42 Cu trenul: - de la Gara de Nord cu autobuzele: 105, 205 sau linia expres: 780 Cu avionul: - de la Aeroportul Baneasa cu autobuzele: 131, 301, 335 - de la Aeroportul Otopeni cu liniile expres: 780, 783 Link: http://www.romexpo.org/index.php?pageid=26...3&limba2=ro Editat Aprilie 21, 2010 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Mi-a placut . Mai ales standul Heidenau . Niste preturi de furnica , sa le duca tot omu : K-60 de spate 220 ron , cel de fatza 160 ron . Tot nemtii saracii ne mai scot din kacao . Si la standul BMW iar preturi bune la lucruri bune . Editat Aprilie 23, 2010 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Anul trecut a avut loc un mars duminica SMAEB-ului , anul asta se mai iese ? Intrebati careva la politistii cu motoare de la SMAEB si postati aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Este prezent si stand-ul Ducati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ococea Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Este prezent si stand-ul Ducati ? Ducati, Honda, Kawasaki, Aprilia, nu am vazut vre-un stand al acestor producatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Mi-a placut . Mai ales standul Heidenau . Niste preturi de furnica , sa le duca tot omu : K-60 de spate 220 ron , cel de fatza 160 ron . Tot nemtii saracii ne mai scot din kacao . Si la standul BMW iar preturi bune la lucruri bune . Tu faci misto sau ce? La standul BMW cel mai ieftin lucru pe care l-am remarcat eu era un braincap de peste 1000 de lei dar care ce-i drept avea emblema BMW de circa 8mm in laterala. Daca luam o casca din aia de tabla de la Military Shop replica la castile nemtesti din WWII cred ca ma proteja mai bine decat saracia aia fara macar un pic de geam in fata. Trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat la pretul machetelor de motociclete BMW ca poate gaseam ceva mai ieftin (dar ma cam indoiesc). Mesaj completat Ducati, Honda, Kawasaki, Aprilia, nu am vazut vre-un stand al acestor producatori Pai nici nu au reprezentanta oficiala aici nici unul. Din cate stiu eu oficial avem doar Peugeot si Suzuki, ca restul sunt francize, si unele s-au prezentat ca de obicei mai mult decat decent de genul Piaggio (incluzant Vespa, Gilera si Husqvarna) si KTM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 mie nu mi-a placut. noroc ca am ajuns la 10 dimineata ca am prins 30 minute "normale"; dupa aia s-a aglomerat la greu; pavilioanele nu sunt aerisite; lume ca la metrou; marfa inghesuita si spatii foarte mici intre standuri; expozanti aiuriti si stresati-probabil de lipsa spatiului - denivelari de rupt gatu` pe care nu le vezi ca nu ai cum din cauza aglomeratiei si a lipsei de lumina; echipament la greu dar.....cam atat.....pana si fetele de pe motoare obosite si stresate......... mai interesant mi s-a parut afara; am dat o tura in jurul pavilionului central sa admir motoare -ale vizitatorilor- de toate felurile tunate in fel si chip; am vazut tot felul de solutii tehnice care mai de care mai ingenioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 mie nu mi-a placut.noroc ca am ajuns la 10 dimineata ca am prins 30 minute "normale"; dupa aia s-a aglomerat la greu; pavilioanele nu sunt aerisite; lume ca la metrou; marfa inghesuita si spatii foarte mici intre standuri; expozanti aiuriti si stresati-probabil de lipsa spatiului - denivelari de rupt gatu` pe care nu le vezi ca nu ai cum din cauza aglomeratiei si a lipsei de lumina; echipament la greu dar.....cam atat.....pana si fetele de pe motoare obosite si stresate......... mai interesant mi s-a parut afara; am dat o tura in jurul pavilionului central sa admir motoare -ale vizitatorilor- de toate felurile tunate in fel si chip; am vazut tot felul de solutii tehnice care mai de care mai ingenioase. tru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Fiasco... E primul eveniment de acest fel la care merg si poate nu am în?eles eu cum trebuie ceva, dar... m-am sim?it ca la un bazar. Multe echipamente (o parte de calitate îndoielnica), multe atv-uri (WTF!? nu e salon de MOTOCICLETE), pu?ine motoare. Mai interesanta era parcarea. Editat Aprilie 25, 2010 de Caron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate