cicloburu Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Păi da! Numai că io am întrebat despre un obiect pe care-l am, nu despre poze de pe internet! Își mai dă cineva cu presupusul despre „ogiva” mea? Sau mă las bătut și vă dezvălui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 ...topicul asta nu e pt ghicitori... serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Un aragaz vechi di alama ce functioneaza pe benzina , este de vanzare la 130 lei . Aragazul este fabricat in URSS si este copie fidela a celor originale Primus , care au fost si in dotarea armatelor germane in timpul razboiului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Păi da! Numai că io am întrebat despre un obiect pe care-l am, nu despre poze de pe internet! Își mai dă cineva cu presupusul despre „ogiva” mea? Sau mă las bătut și vă dezvălui? presspapier? sa se lipeasca plicurile? » Post actualizat in 25 Oct 2014 18:02 presspapier? sa se lipeasca plicurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evaluare Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Bicheta de masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 O mica parte dintr-o colectie privata de "jucarele" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Lolo..poti sa pui o poza cu geanta aceea de piele..merci. acolo nu se vede prea bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 31, 2014 Autor Share Postat Octombrie 31, 2014 Are cineva vreo oferta pentru obectu' din imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Are cineva vreo oferta pentru obectu' din imagine? IMG-20141031-WA0003.jpgIMG-20141031-WA0004.jpgIMG-20141031-WA0007.jpg da punema la ancercare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Are cineva vreo oferta pentru obectu' din imagine? IMG-20141031-WA0003.jpgIMG-20141031-WA0004.jpgIMG-20141031-WA0007.jpg Sunt si eu interesat, dar nu stiu la cat te-ai gandit tu... spune tu un pret, indiferent ca e exagerat sau nu, ca sa stim unde stam. » Post actualizat in 01 Nov 2014 08:10 @ Lolo: f interesant ce ai acolo, dar ai grija cu armele de foc, daca nu sunt declarate deja si considerate arme de panoplie nu ai voie sa le ai, nu le mai pune pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 in pus cica iti trebuie si certificat de detinator pt arme de panoplie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 am in parohie o pereche d'astea. are cineva idee ce sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Un ... semighidon ? Habar nu am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 vreo pereche de revolvere poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Un ... semighidon. » Post actualizat in 02 Nov 2014 18:27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Ati facut praf si topicul asta ca pe multe altele care au fost deturnate in alta directie cu comentarii aiurea , ghicitori , parabole etc . Era un topic placut inainte pe care il deschideam cu placere atunci cand mai aparea ceva pe el acum pa .... in loc sa vad o piesa sau un lucru vechi achizitionat de cineva sau pus la vanzare , vad doar can-can . Era frumos sa mai vedem lucruri mai vechi sau mai noi de mult uitate de care sa ne mai aducem aminte dar se pare ca sa sfarsit si rolul acestui topic ............. Datii inainte tot asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) dexonline: PARÁBOLĂ s. învățătură, pildă. Rolul topicului ramane prima'ntaia, dar... O cescuta de sare si o boare de piper taie greata kilelor de ceafa grasa... si un strop de amuzament impanat cu o leaca de spirit... sunt recomandate in constipatia banala... Editat Noiembrie 2, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2014 Schimbare de paradigma: Ionel are dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Vechitura-i vechitura... da'i vorba si de cultura... Cu cat mai vechi... cu atat mai bun!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 O fi ea vechitura insa nu toata lume e invatata. Mai invatam si noi de la oameni cu experienta mai multa in ale "ruginilor" dar daca nu ni se spune "ce si cum" ..... n-avem de unde invata. Domnu' Nastase...... va rugam sa ne mai luminati si pe noi, din cand in cand, pe astia mai tineri si mai necunoscatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Stmati colegi, Aista-i un forum. Adicatelea public. » Post actualizat in 04 Nov 2014 10:02Aici fiecare vine cu ce are. Cu bune si rele. Adicatelea ce poseda în traista, în neuron si in ograda! Acilea programul il face publicul ... E ca la TV ... Vorba mea: Orice rau e spre bine ... Cu cat mai rau, cu-atat mai bine ... La Opera sau pe Simeze este mai greu! Aciulea oris'care are dreptul de a-si publica opiniile din gamela proprie si personala ... Iaca ce-as zice eu: Mai putina banalitate, inclultura si lipsa de spirit de gluma ... In rest ... Ca la vinoteca: Cu cat mai vechi ... Cu-atat mai bun! Succes! Editat Noiembrie 4, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 ...şi cu mai multe secţiuni, pentru a nu face un amalgam. Chiar dacă e public. Şi eu susţin ceea ce spune Ionel D mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) @Dan Nastase topicul este pentru prezentat obiecte vechi- antiques- proprietate personala sau cu care am intrat in contact nemijlocit, placerea de a le vedea avand aceleasi resorturi cu calitatea de posesor de motociclete clasice. Postari de poze de pe net sunt sub nivelul topicului. Daca aveti sa ne prezentati vechituri interesante ale dvs. va rog sa o faceti aici. Editat Noiembrie 4, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 ...topicul este pentru prezentat obiecte vechi- antiques- proprietate personala... Aici fiecare vine cu ce are. Cu bune si rele. Adicatelea ce poseda în traista, in ograda si in gamela personela! Acilea programul il face publicul... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate