parly Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Am inteles ca exista o pasta care se da pe suruburi pentru ca acestea sa nu se mai slabeasca de la vibratii. Intrebarea mea este: De unde cumpar si eu asa ceva, sau cum ii spune. pentru ca am fost la cateva magazine de piese auto si s-au uitat la mine de parca i-as fi zis de mama multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Loctite. Vezi insa ca exista mai multe tipuri/versiuni, in functie de cat de 'finala' e inshurubarea/prinderea respectiva (de obicei iti dai seama dupa culoarea adezivului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 SuperGlue Da, si in loc de surubelnita folosesti FLEXUL... CRED ca poti sa dai cu bizon universal sau cu aracet de bricolaj (din ala care se face transparent de la librarie) daca floarea surubului nu sta pe metal (carene & such). Nici una nici alta nu o sa lipeasca surubul sa nu il mai desfaci ci o sa se intareasca intr-o masa plastica ce va ceda cand dai de surub. (A se nota ca am zis CRED) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) super glue nu merge. e bun numai la lipit degetele intre ele loctite stiu ce e o marca de adezivi, as vrea ceva mai sigur ca sa stiu ce intreb din cate am vazut eu pe suruburile pe care le-am desfacut inca era pasta, care facea surubul sa se miste greu, de-abia reuseam sa-l desfac cu mana, nu era nici urma de masa plastica Editat Iunie 16, 2006 de parly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 poti sa incerci cu silicon termorezistent (dala` rosu` sau negru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Eu am de gand sa pun silicon rosu pe filetul de la piulita care tine cablul de kilometraj in vitezometru. Siliconul ala se lipeste bine, dar el in sine nu e foarte rezistent mecanic, deci se va desface usor cu cheie/surubelnita. Oricum, mult mai sigura ramane asigurarea cu sarma trecuta printr-o gaura data transversal prin capul surubului, daca e loc de dat aceasta gaura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 stiu varianta cu sarma, dar daca capatul e in motor eu ce fac? stiu si de saiba grower sau cum se scrie, dar daca capacul e din aluminiu se mananca cand desfaci surubul... chiar nu foloseste nimeni asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 stiu varianta cu sarma, dar daca capatul e in motor eu ce fac? stiu si de saiba grower sau cum se scrie, dar daca capacul e din aluminiu se mananca cand desfaci surubul... chiar nu foloseste nimeni asa ceva? http://www.loctite.ro/int_henkel/loctite_r...id=336&layout=2 vezi ca-i si un numar de tel pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) multumesc mult! Editat Iunie 16, 2006 de parly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Din linkul dat de adorlith, am mai sapat nitel si am gasit asta: Loctite® 2701 - Maximum Strength (improved Loctite® 270) For use on all metal fasteners (including stainless steels and those with protective coatings such as zinc) where regular removal for maintenance is not required. Recommended for permanently locking studs on engine blocks and pump housings. All fasteners that must withstand heavy shock, vibration, or extreme environmental or chemical conditions. Asadar intreaba de Loctite 2701 si 270 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 @escu: ala e pentru blocuri motor cel mai potrivit cred ca este Loctite® 243 - Medium Strength - Oil Tolerant. in primul rand e la flacoane de 10 ml, si are rupere la 20 Nm destul de bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Din linkul dat de adorlith, am mai sapat nitel si am gasit asta: Loctite® 2701 - Maximum Strength (improved Loctite® 270) For use on all metal fasteners (including stainless steels and those with protective coatings such as zinc) where regular removal for maintenance is not required. Recommended for permanently locking studs on engine blocks and pump housings. All fasteners that must withstand heavy shock, vibration, or extreme environmental or chemical conditions. Asadar intreaba de Loctite 2701 si 270 intreaba de 243, ca o sa plangi langa 270 cand o sa vrei sa-l desfaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Nu stiu cum de nu l-am vazut pe ala. Tre sa fac o vizita pe la oftalmolog sa imi verific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 stiu varianta cu sarma, dar daca capatul e in motor eu ce fac? stiu si de saiba grower sau cum se scrie, dar daca capacul e din aluminiu se mananca cand desfaci surubul... chiar nu foloseste nimeni asa ceva? du-te la SKF. au solutiile astea. or sa te intrebe ce suruburi vrei sa blochezi pt ca exista si pt temp inalte ,pt suruburile care au leg cu blocul motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 du-te la SKF. adica unde mai exact? locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 adica unde mai exact? locatie? eu nu sunt din bucuresti, deci nu te pot indruma unde sa mergi , acolo.am sa intreb la reprezentanta din ploiesti , unde au magazin in bucuresti si am sa-ti dau raspuns .daca te grabesti tel meu 0720636028. in caz ca nu ajung sa dau raspuns pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 17, 2006 Admin Share Postat Iunie 17, 2006 (editat) Bai,este atat de greu..dati pe Google Skf Romania si gasiti ce cautati.. Luigi Vicol Editat Iunie 17, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Salutare ! Pasta respectiva se numeste "thread lock" si se foloseste mai pe la toate motocicletele. Se gasesc cateva feluri pe louis.de dar nu mai stiu exact cum se cheama pe nemteste. Totusi am sa ma uit in manualul de service german al unui prieten ca sa imi amintesc, dupa care revin cu link-ul de pe louis.de... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Gata !! L-am gasit !! In germana se numeste "SCHRAUBENSICHERUNG" si se gaseste pe loius.de dupa cum urmeaza: - Pentru "reziztenta medie" aici. - Pentru "rezistenta inalta" aici. Daca face cineva comanda de undeva de pe vreun site ziceti-mi si mie (eventual pe PM) pentru ca vreau si eu (si n-am chef sa platesc transportul pentru cateva sticlutze de 10 ml) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Salut. Folositi cu incredere Locktite 243 (albastru). Am vazut mai peste tot pe site-uri din domeniu de afara ca din asta folosesc (pentru ca este removable). Un exemplu, daca mi-as delimita scuterul, sa-i scot saiba din variator, as folosi Loctite 243 pe piulita de la variator la strangere (ca sa nu se mai desfaca) - parerea mea, nu dati cu pietre. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Loctite 243. 2333011, undeva in zona Romaero Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) Am sunat la reprezentanta si mi-au dat distribuitori Loctite: 1. Vigra SRL Str. Gratioasa, Nr. 6, Sector 1, Bucuresti, Cod postal 013955, este in Baneasa, la capatul tramvaiului 5, Telefon: 021-233.33.34, 021-233.33.35, 021-233.33.36 - 5ml - 16,77 RON - fara TVA - 50ml - 88,99 RON - fara TVA ------------------------------------------------------------------------ 2. Aspad SRL Str. Zeletin nr. 12A Bucuresti, Sector 1, Romania (zona ROMAERO BANEASA ). Este tot in Baneasa, dar dupa ce se trece Podul, spre Barbu Vacarescu (Porsche Romania), a 2-a strada pe dreapta, dupa Pod. La pod este o benzinarie AGIP in intersectie. Telefon: 021-233.30.11, 021-233.30.12, 021-233.30.13 Observatii: NU VINDE DECAT LA FIRME, NU LA PERSOANE FIZICE. - 5ml - 16,77 RON, fara TVA edit: completare cu preturi. Editat August 15, 2006 de cristiroma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 intr-adevar...loctite e cel mai stong adeziv gen super glue pe care-l pueti gasi pe piatza...daca vrei sa lipesti ceva,chiar nu-l mai scoti...am lucrat cu asa ceva si am inteles ca are o forta de prindere de 600kg/cm patrat..dar e si al naibi de scump...un tub de 20g era parca vreun milion si ceva..aveti dreptate..nu prea se incurca cu persoane fizice decat daca iei in cantitati cat de cat rezonabile..dar omule'?te-ai gandit?ca-n loc de adeziv sa bagi ceea ce folosesc cei ce lucreaza la tevi,etansari,robinete si etc?ceva gen caltzi,banda adeziva plastifiata care se infasoara in jurul surubului pe filet si dupa ce-l strangi nici naiba nu-l mai desface..sau azbest care se pune in jurul filetului...exista o gramada de solutii mult mai la indemana sau mai ieftine..din alte domenii[ti-am dat ex]facute si alea sa-ti reziste la temperaturi si sa-ti stranga si sa etanseze in ac timp orice e filet...louis e solutia originala dar scumpa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 merge si cu o picatura de vopsea pe surub asta spusa de un mecanic serios din italia, ca de multe ori locktite-ul blocheaza irecuperabil suruburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Astazi mi-am achizitionat Loctite 243 Este cel albastru, rezistenta medie. A costat 20 RON flaconul 5 ml. Cumparat de la BADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate