pantera Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Da .. 05.12.2010 ora 17.20, in acelasi loc, inca 2 ... Dumnezeu sa-i ierte!Mesaj completat Cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) De data asta nu e moto,e autoturismul cu doi tineri care a plonjat in apa. http://www.dcnews.ro/2010/12/grav-accident...t-cu-doi-morti/ Editat Decembrie 7, 2010 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 noutati? noutăți în legătură cu ce anume? li se va face parastasul de 9 luni, în scurt timp (interesați-vă Âşi voi când va / vor fi). la asta te refereai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 (editat) Cred ca se referea la noutati legate de accident. Cauza ...cine/ce a fost de vina? Editat Decembrie 9, 2010 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 păi scrie nightwolf aici cum se poate afla care a fost cauza accidentului. eu nu sunt parte implicată Âşi am maaaari rețineri să îi întreb pe părinții Mădălinei ce scrie la dosar. încercați să luați legătura cu fostul soț al ei, Dany (este Âşi el motociclist) sau cu fratele ei, că are Âşi el cont pe forumul ăsta. o să-l întreb pe unul dintre verii ei ce Âşi cum, numai să Âştie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Trecusem ieri pe acolo si eram curios daca au scapat cei cu masina. Se pare ca nu. http://accidente-rutiere.megablog.ro/2010/...ta-si-au-murit/ Ba ce crapati auzi faceau test drive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Pe pagina asta nu ati scris nimic legat de accidentul acesta pt care a fost facut topicul. De certat o puteti face si prin pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 scrie kempflar (primul comentariu) care a fost cauza accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... pana la clarificarea dosarului e clar - un loc foarte ciudat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... pana la clarificarea dosarului e clar - un loc foarte ciudat ! Nu cred ca este nimic ciudat ...eu fac drumul ala zilnic ... tot cheiul, de la Unirii pana pe soseaua de centura ... asta vara cu motorul, acum cu masina ... n-am pierdut niciodata controlul, nu stiu ce voodoo credeti voi ca e acolo ... Cand au murit cei 2 ... trebuie sa recunoastem ca drumul era praf si pulbere ... canalele nu erau la acelasi nivel cu asfaltul (nici acum rigolele de langa troatuarul drept nu sunt la nivel) ... erau santuri de-a dreptul transversale ... gauri si mult nisip ... ramas probabil de la vreo basculanta nenorocita ... ca asa e la noi ... Imi pare rau ca a trebuit sa moara cei doi pentru ca nenorocitii astia sa asfalteze drumul ... Din pacate, mai sunt sute de strazi si bulevarde intr-un stadiu deplorabil ...si poate ar trebui sa fim si noi mai atenti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 daaamn, aproape 1 an Uploaded with ImageShack.us Mesaj completat mama Madalinei va anunta ca, Sambata 19 Martie, la 1an plin de lacrimi si durere in suflet de la plecarea Madalinei dintre noi, prietenii si cei ce au cunoscut-o sunt asteptati la biserica Sf arhanghel Mihail si Gavril- pe bdul Brancoveanu, visavis de Petrom, la ora 9. Si apoi vom merge la cimitir, in jur de ora 10 vom fi acolo. Va roaga mama ei sa ii confirmati prezenta la tel 0722.592.220. Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Trist este ca nu s-a aflat inca nimic concret,desi nu cred ca mai conteaza prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 prietenii si cei ce au cunoscut-o sunt asteptati la biserica Sf arhanghel Mihail si Gavril- pe bdul Brancoveanu nu va veni nimeni, crede-mă. la parastasul de 9 luni nu a fost absolut niciun motociclist. din păcate, prietenii încep să o uite. emylyo, vezi ce scrie la mine în semnătură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) De ce zici tu asta? .... eu,Tavi,Dani,Silvi ..am fost acolo. Nu am fost multi ,dar am fost. Si cred ca este ok si atatia. de gandit la ea ne gandim toti .... Editat Martie 3, 2011 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andruskcha Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți. Chiar ma gandeam ca a trecut un an de la nefericitul eveniment si ma intrebam cand va fi parastasul ...din pacat nu am aflat nimic suficient de devreme pt a putea participa . Imi pare chiar foarte rau intrucat aseara chiar am visat ca ma aflu la pomenirea madalinei dupa un an de la plecarea ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 au fost multe persoane. sincer, nu mă aÂşteptam să fie atâția motocicliÂşti (vreo 14-15). Âşi absolut toți ai venit Âşi la restaurant, chiar dacă nu au putut să stea foarte mulți. Âşi, încă o dată, m-au impresionat plăcut priin diferite gesturi - fraze pe care le-au făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 am si eu o intrebare la inmormantarea oricarui motociclist decedat ,toti acei motociclisti si scuteristi din videoclipuri erau prieteni cu cel decedat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Nu domnule, mai sînt și din aceia care vin din solidaritate umană! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b02hot Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 RIP pentru amandoi......asa e viteza ..dar si voi ca si mine stiti prea bne ca se intmpla cateodata cand nici macar nu it dai seama cand ajungi deja la 100....toti ne gandim oare cat de rpd ajungem la 100km/h dar oare ne itrbam si in cat timp putem frana de la 100 la 0...la ora?? am invatat si eu asta de la cnva mai invarsta si pot spune ca mereu ma gandesc la trb asta cand sar calu....asfallt uscat tutror si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 am si eu o intrebare la inmormantarea oricarui motociclist decedat ,toti acei motociclisti si scuteristi din videoclipuri erau prieteni cu cel decedat?? Nu bre, unii vin si pentru pomana, altii pentru coliva, altii pentru circ ... hai da-o dreacu, asa intrebare, asa raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 (editat) acum, că a trecut anul Âşi parastasele se fac doar din an în an, sper să nu-i uitați pe Mădă Âşi Adi. s-ar putea ca părinții Mădălinei să facă parastas Âşi la un an Âşi jumătate, doi ani Âşi jumătate Âşi aÂşa mai departe, deoarece în septembrie, pe 5, ar fi fost ziua ei. mai aprindeți din când în când câte o lumânare pentru sufletele lor Âşi, când aveți timp, duceți-vă la ei la mormânt să le lăsați câteva flori. este tot ce mai puteți să faceți pentru ei. sonny, ce importanță are dacă toți motociliÂştii pe care îi vezi în clipuri sunt sau nu prieteni cu cel dispărut? important este că sunt acolo, alături de familia îndurerată. nu poți să îți imaginezi cât de mult contează pentru rude că vin prietenii celui dispărut la înmormântare Âşi mai ales la parastase, deoarece văd că (în cazul de față) Mădă Âşi Adi nu au fost uitați. Editat Mai 1, 2011 de baixinho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 din ce vad pe protv canalul era totusi la bordura si nu cred ca putea cineva sa mearga totusi atat de aproape...macar sa spuna pe fata ce s-a intamplat Dumnezeu sa ii odihneasca Vreau si eu va rog sa stiu de ce "sare" casca daca nu e "desprinsa" ? casti ieftine ? sisteme proaste de prindere ? cat te puternic sa fie impactul sa sara casca prinsa cu sistemul omologat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Vreau si eu va rog sa stiu de ce "sare" casca daca nu e "desprinsa" ? casti ieftine ? sisteme proaste de prindere ? cat te puternic sa fie impactul sa sara casca prinsa cu sistemul omologat ? 1. Casca mai mare decat tebuie 2. Sistemul de prindere regalt necorespunzator (a se citi mai mare) 3. Neprinderea sistemului Ca sa fii sigur, curelusa trebuie sa fie destul de stransa, incearca sa iti scoti casca fara sa desfaci prinderea, daca reusesti, inseamna ca nu este bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate