Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI

monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Eh, nu ai luat toate gropile cu 180. . dar foarte bun postul. Mai mult ca sigur ca fost vb. de o sicanare cu auto. Ce mi se pare mie bizar este de ce merg motoristii noaptea pe drumuri din astea cu probleme. Si in centru trebuie sa fii atent.. darmite pe drumul ala de "centura". .eu si cu masina pe acolo, sunt f. atent, chiar daca lipsa strazilor laterale te imping sa calci pedala. Soarta.. . wtf.

Ajung sa fac o paralela intre motociclism in Bucuresti si o zicala a unui samurai celebru. . ."Daca scoti sabia din teaca, foloseste-o cum trebuie, daca nu ai cum, mai bine las-o in teaca". sau cam asa ceva. . nu mai stiu exact. Si parafrazand, cunoscand pattern-urile din Bucuresti trafic, . . decat sa mergi prin trafic la orice ora din zi sau noapte pentru orice motiv, cat de stupid, mai bine te abtii cu stoicism 6 zile/sapt. si iesi numai duminica. cand poti sa-i dai. Eu aplic sistemul asta de 6 ani. Mai bine 3-4 ore de moto din plin, in weekend, pe trafic lejer, decat 8-10-15-20 ore in restul saptamanii, chinuiti in trafic si aglomeratie maxima. . Nu merita fratilor, chiar nu merita. . .oricand si oriunde. .

"sabia iese din teaca doar ca sa ucida" - codul Bushido....si probabil ca a fost spusa si de un samurai celebru inainte :love:

Nu am mai urmarit topicul asta, dar voi cei care faceti reconstituiri nu starniti decat amuzament prin ipotezele avansate. E asha greu de inteles ca lipseste nepravazutul intr=o reconstutuire? Si in plus ca mergeau pe o motocicleta imprumutata despre care nu stiau cum se comporta?

Il rog pe nightwolf sa-mi raspunda daca poate, scurt fara argumentatii solicitate pe aici ca la piata, daca s-a stabilit cine a condus. Cand a fost accidentul, primul gand si cea mai plauzibila explicatie in mintea mea a fost ca a condus fata. Asta explica ptr mine si faptul ca orice dezechilibrare nu mia putea fi redresata avand in vedere diferenta de greutate dintre cei 2.

Si daca aveau castile legate.

Nu dati cu pietre, e doar nelamurirea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 930
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

lamuriri necesare pina cind ele vor fi postate de catre userul oficialDAC MOTORS cu acordul familiilor si numai cu datele prezentate in urma cercetarilor de catre cei calificati,platiti,

1. motocicleta nu are decit citeva zgirieturi' nu lovituri,deci exclus impactul,lateral sau frontal

2. nu era incepator

3. cunostea motociclet, in DAC nu se dau motociclete imprumut daca stim ca omul care urmeaza sa o piloteze are tendinte kamicaze

4. nu era omul care sa traga de gaz,era foarte ponderat,nu consuma bauturi alcolice

5.confirm existenta inregistrariilor video, nimeni nu la sicanat

cu astea fiind zise puneti frina fantezismelor.impuiati capul oamenilor cu aberati si vb in necunostiinta de cauza ,doar vb sa va aflati in treaba unii''

Link spre comentariu

Daca era alt pilot daca nu era noapte daca era iluminat drumul . SE INTAMPLA ORICUM...cand e sa se intample , se intampla .(punct)

Vezi Accidentul din Bistrita..omul avea Transalp , mergea regulamentar si a intrat duba in el. Acuma sa ne dam cu parerea : Daca mergea ilegal (Mai tare) ... daca mai statea 5 minute sa fumeze o tigara sau mai stiu eu ce... nu mai murea! De acum faptul e consumat! Odihneasca`se`n pace toti bikerii ... sa ne vegheze de sus!!

Link spre comentariu

PENTRU TRANSPARENTA ATASEZ URMATOARELE INFORMATII:

In contul DM au fost stranse urmatoarele sume:

(mi-am permis sa completex cu XXX datele confidentiale si numele de familie a donatorilor ... presupunand ca doresc sa-si pastreze anonimatul)

VA ROG SA TRANSFERATI PANA MAINE 26 MARTIE TOATE DONATIILE PE CARE LE DORITI SA LE MAI FACETI PENTRU A NU DA PESTE CAP CONTABILITATEA INTERNA A CLUBULUI. SUMELE VOR FI DIRECTIONATE IN MOD EGAL CELOR 2 FAMILII.

CEI CARE NU SE VAD IN LISTA VA ROG SA-SI VERIFICE CONTUL PERSONAL DACA NU CUMVA SUMELE S-AU INTORS. DACA NU SA MA CONTACTEZE PE PM sau SA DEA REPLY PE TOPIC.

Incasare OP 50.00 23MAR

DPHDQ00323001606

2760818xxx xxxCristina M

RO67INGBxxx

/ROC/DONATIE - CRIS SI COSMIN xxx

Incasare OP 50.00 24MAR

DPHDQ00324001315

1690924xxx xxx VALENTIN-DANI

RO44BACXxxx

/ROC/donatie//RFB/1

Incasare OP 100.00 24MAR

DPHDQ00324006743

1820728xxx xxx PAUL ALEXANDRU

RO19BUCUxxx

/ROC/Donatie Adrian Bercea (QAZ)

//RFB/1

Incasare OP 60.00 25MAR

DPHDQ00325001849

1800419xxx xxx FLAVIUS MIHAI

RO62OTPVxxx

/ROC/donatie Harley X si Qaz//RFB/1

1

Incasare OP 500.00 25MAR

DPxxxxxx88

1730709xxx xxx xxxxxx

RO90INGBxxx

/ROC/donatie de la xxxxxx

//RFB/N/A

Depunere numerar 150.00 25MAR

DONATIE

BIR xxx ADRIAN STEFAN

BI/Pas. Seria xxx

Mesaj completat

Luni sper sa atasez lista actualizata.

Pentru transparenta, joi - 22 aprilie, Placebo va posta situatia exacta a deponentilor, astfel incat sambata 24 aprilie, la comemorarea Madalinei sa-i poata fi inmanata familei jumatate din suma strasa, din partea tuturor celor ce au contribuit, in acelasi fel se va proceda la comemorarea lui Qaz.

Dumnezeu sa-i odihneasca !

Link spre comentariu

UP...

La Qaz nu stiu exact cand si unde, dar daca a fost postat, dati UP, sa stie si prietenii sa vina la 6 saptamani :wacko:

Jijik, noi incercam sa ajungem, dar cred ca la ora 18...initial vroiam sa venim de la 8.30 la biserica, dar nu stiu sigur!Deocamdata am fi doua persoane, eu si Andreea, dar o sa mai vb cu cateva amice care au cunoscut-o pe Madalina si daca e, te anunt!

Link spre comentariu

Zau? Astept sa prezinti cele 3 probe video, cu "puii tai" cu tot. Sau, sa te abtii!

Urma de transfer? M-am harjait cu FZR-u' de o Skoda Favorit, n-am avut NICI O URMA !!! Scrii mult, dar nu prezinti probe care sa-ti sustina afirmatiile! parerea mea e ca ascunzi ceva!

In ceea ce priveste gropile: ultimul motor l-am avut in 2003, un FZR Exup 1000. Traficul, pe vremea aia, era mult ai lejer si ieseam noaptea la fugareala, mergeam ca balamucu'. Si multi dintre voi isi aduc aminte ca drumurile nu erau ca-n palma, ci cam praf. N-am avut nici o problema majora, nu mai zic de cazatura, si suspensiile mele erau ca de cart!

P.S. Nu va mai certati!

Respect fratilor!!!

1. nu esti parte implicata sa ti se prezinte TIE probele. Probele au fost deja prezentate cui trebuia sa le vada.2

2. Prin "harjaiala" se intelege abraziune aka urma forma de suprafata sau adancime dupa caz care prezinta transfer vizibil in diferite spectre. Lasa-i pe altii cu stiinta si tu stai si mananca popcorn in continuare.

3. Nu sunt obligat sa prezint NIMANUI de pe acest forum NICIO proba din simplul motiv ca NU AU legatura cu accidentul ca persoane implicate.

4. Fii sigur ca ascund ceva. Intotdeauna voi ascunde multe nu ceva.

In concluzie lasa-ne!

Mesaj completat

va certati fara rost. chiar daca i ar fi sicanat cineva, risca 3 ani cu suspendare pe loc..

R I P

Aberatia asta de unde a iesit?? :wacko:

Mesaj completat

Sunt curios daca se vor da vreodata publicitatii detaliile reale ale acestui caz tragic. Inclin sa cred ca nu. Din pacate.

Cam ce detalii ai vrea tu sa se faca publice?

Link spre comentariu

3. Nu sunt obligat sa prezint NIMANUI de pe acest forum NICIO proba din simplul motiv ca NU AU legatura cu accidentul ca persoane implicate.

4. Fii sigur ca ascund ceva. Intotdeauna voi ascunde multe nu ceva.

Cam ce detalii ai vrea tu sa se faca publice?

Cauzele acestui accident trebuie facute publice. "Musamalizarea" nu aduce beneficii nimanui.

Dupa acest accident, m-am gandit serios daca mai continui cu motociclismul. Poate voua vi se pare "gluma", insa daca se ajunge sa se moara din nimic si pentru nimic, din punctul meu de vedere, riscurile depasesc "placerea" iar "motociclismul de trafic" nu mai are nici un farmec.

1. motocicleta nu are decit citeva zgirieturi' nu lovituri,deci exclus impactul,lateral sau frontal

2. nu era incepator

3. cunostea motociclet, in DAC nu se dau motociclete imprumut daca stim ca omul care urmeaza sa o piloteze are tendinte kamicaze

4. nu era omul care sa traga de gaz,era foarte ponderat,nu consuma bauturi alcolice

5.confirm existenta inregistrariilor video, nimeni nu la sicanat

Eroare de pilotaj? Restul cauzelor sunt inlaturate de lista de mai sus.

Link spre comentariu

Salut.

In primul rand odihniti-va in pace Qaz si Mada si condoleante familiilor.

Am citit threadul asta cap-coada si inca sper ca la un moment dat se vor clarifica si cauzele accidentului. Personal nu pricep cum s-a putut intampla... ma rog...

Ce nu inteleg din cele 82 de pagini scrise mai sus: care cristos e motivatia voastra fratilor cand aruncati nu noroi/il puneti la zid pe nightwolf!? Poate mi se pare, dar in definitiv e printre putinii de aici care vorbeste in cunostinta de cauza (ad literam).

Asfalt uscat.

Link spre comentariu

Cand si daca o sa fie ceva de spus, cu siguranta se va spune...Pana atunci, nu inteleg de ce se pun aceleasi intrebari la nesfasit si de ce se fac atatea speculatii. De bun simt ar fii sa lasati lucrurile asa cum sunt pana la noi informatii. Ati pus toate intrebarile posibile, acum asteptati raspunsul de la cei ce le pot da si cand le pot da. Uneori cred ca multi nu stiu cuvinte precum "respect, bun simt, omenie".

Link spre comentariu

pt a mia oara.probele video se prezinta organelor de cercetare,familiilor celor in cauza sau celor indreptatiti sa le vizionezi ,ca si dosarul dealtfel,nu pricep ce trebuie uni sa tor rascoale si sa puna paie pe foc aiurea doar sa se afle in treaba

nu exista nici o dacie logan rosie,ala care a ziso ori era fumat,ori beat ori plictisit

nu suntem cu avionul erore de pilotaj,,cam fortat spus

tot ce aberati aici vede si mama lui MADALINAsi parinti lui QAZ, ravasiti oameni cu timpeniile si supozitiile voastre

DAC MOTORS are user oficial,aveti rabdare ,repet rabdare, cu acordul familiilor si dupa ce se termina cercetarea judiciara,ve-ti sti si domniile voastre ce sa intimplat

cei care nu se pot abtine de la aceasta rugaminte sau se crede buricul buricilor il invit sa inceapa cercetarea la fata locului personal sa dea tare in gaz si sa vada exact daca teoria lui este cea viabila,dar inainte de asta sa aprinda o luminare la crucea montata ieri acolo,si sa se gindeasca daca si parinti lor sau frati ar fi asa incintati de toate comentariile aiurite postate aici

Link spre comentariu

...

Imi cer scuze daca curiozitatea mea neintreptatita de faptul ca nu sunt organ abilitat, induce ideea de aberatie verbala.

Pe Qaz, l-am cunoscut si eu, si de aceea nu-mi pot sa-mi explic anumite chestii.

Sunt absolut sigur ca parintii lui Qaz si Mada pot intelege faptul ca o mana de oameni cauta prin intuneric raspunsuri probabile, supozitii si posibilitati care ar putea sa explice evenimentele intamplate.

Aceste eforturi de a explica cele intamplate vin intocmai din neputinta multora de a face ceva. Acel ceva care trebuie facut astfel incat asemenea evenimente sa nu se mai intample.

Editat de Kosh
Link spre comentariu

Imi cer scuze daca curiozitatea mea neintreptatita de faptul ca nu sunt organ abilitat, induce ideea de aberatie verbala.

Pe Qaz, l-am cunoscut si eu, si de aceea nu-mi pot sa-mi explic anumite chestii.

Sunt absolut sigur ca parintii lui Qaz si Mada pot intelege faptul ca o mana de oameni cauta prin intuneric raspunsuri probabile, supozitii si posibilitati care ar putea sa explice evenimentele intamplate.

Aceste eforturi de a explica cele intamplate vin intocmai din neputinta multora de a face ceva. Acel ceva care trebuie facut astfel incat asemenea evenimente sa nu se mai intample.

atunci daca il cunosteai sti foartre bine ca nu ar fi de acord cu tot circul asta,si mai sti ca el facind parte din DAC MOTORS daci nu lasa lucrurile neterminate

Link spre comentariu

Am incercat sa clonez actiunea "groapa" si la Cluj dar fiind la marginea legalitatii, colegii au cam sovait. In schimb am initiat un alt demers de data acesta perfect legal. Cred ca daca ne-am solidariza intreaga comunitate moto din tara, AMR, cluburile, grupurile, freebikerii, toti cei care fac parte sau sprijina aceasta comunitate, am reusi sa prevenim asemenea tragedii, sau macar sa facem un pas important in directia buna.

Este vorba de o petitie facuta catre STS si avind in vedere raspunsul primit, va fi continuat catre STS (Serviciul de Telecomunicatii Speciale) si catre Politia Romana. Aceasta petitie are in vedere includerea in cadrul Serviciul de Urgente 112 a sesizarilor motociclistilor, ale altor participanti la trafic sau cetateni, cu referire la existenta in spatiul carosabil sau in imediata sa vecinatate a unor pericole iminente privind securitatea traficului, in special al celui pe doua roti ( cel mai vulnerabil).

Deasemenea colegii nostri din clubul "Timisoara Bikers" au initiat de mai multa vreme un demers de modificare a codului rutier astfel incit sa existe acolo prevederi explicite si sanctiuni drastice impotriva contravenientilor in privinta accesului animalelor si carutelor pe spatiul carosabil.

adaug linkurile respective:

/index.php?showtopic=472551

/index.php?showtopic=501177

cine se mai solidarizeaza cu aceste actiuni ? :wacko:

Link spre comentariu

Cauzele acestui accident trebuie facute publice. "Musamalizarea" nu aduce beneficii nimanui.

Dupa acest accident, m-am gandit serios daca mai continui cu motociclismul. Poate voua vi se pare "gluma", insa daca se ajunge sa se moara din nimic si pentru nimic, din punctul meu de vedere, riscurile depasesc "placerea" iar "motociclismul de trafic" nu mai are nici un farmec.

Eroare de pilotaj? Restul cauzelor sunt inlaturate de lista de mai sus.

Musamalizare??? Stai putin ca nu inteleg... deci avem un accident rutier in care o motocicleta, singura singurica, cu 2 ocupanti, intra in voblaj, cade si cei 2 mor. Unde e musamalizarea??

Mesaj completat

Nu sunt eforturi de a afla ce s-a intamplat ci se numeste impotenta cerebrala a unora de a percepe faptul ca acolo nu s-a intamplat NIMIC decat ceea ce s-a spus pana acum, sustinute si de 3 probe video si de 3 martori oculari. Daca marea majoritate considera ca se musamalizeaza ceva si tot vor veni cu idei sa rascoleasca rahatul atunci n-au decat sa-si deschida propria investigatie in paralel si sa faca ei expertizele tehnice.... eu unul m-am saturat de atatea tampenii care ies din tastele unora si sincer cred ca tuturor li se face lehamite deja sa mai citeasca....

Lasati mortii sa se odihneasca in pace ....

Mesaj completat

Am incercat sa clonez actiunea "groapa" si la Cluj dar fiind la marginea legalitatii, colegii au cam sovait. In schimb am initiat un alt demers de data acesta perfect legal. Cred ca daca ne-am solidariza intreaga comunitate moto din tara, AMR, cluburile, grupurile, freebikerii, toti cei care fac parte sau sprijina aceasta comunitate, am reusi sa prevenim asemenea tragedii, sau macar sa facem un pas important in directia buna.

Este vorba de o petitie facuta catre STS si avind in vedere raspunsul primit, va fi continuat catre STS (Serviciul de Telecomunicatii Speciale) si catre Politia Romana. Aceasta petitie are in vedere includerea in cadrul Serviciul de Urgente 112 a sesizarilor motociclistilor, ale altor participanti la trafic sau cetateni, cu referire la existenta in spatiul carosabil sau in imediata sa vecinatate a unor pericole iminente privind securitatea traficului, in special al celui pe doua roti ( cel mai vulnerabil).

Deasemenea colegii nostri din clubul "Timisoara Bikers" au initiat de mai multa vreme un demers de modificare a codului rutier astfel incit sa existe acolo prevederi explicite si sanctiuni drastice impotriva contravenientilor in privinta accesului animalelor si carutelor pe spatiul carosabil.

Exista deja aceasta sectiune in sistemul 112. De cand a aparut el adica de vreo 4 ani.... mai cititi si voi....

Link spre comentariu

ps. Topicurile respective sint deschise mai de mult, updateurile despre care vorbesc le gasiti in ultimile pagini. Deasemenea daca o organizatie mai mare sau un club doreste sa preia petitia mea, e freeware, nu am nimic impotriva, din contra. :laugh:

Mesaj completat

Exista deja aceasta sectiune in sistemul 112. De cand a aparut el adica de vreo 4 ani.... mai cititi si voi....

Dar atunci de ce nu stie STS? (vezi raspunsul primit). Sun chiar acum sa verific! Te rog suna si tu daca vrei sa vezi cum sta de fapt situatia!!!!! Cu regret, nu ai dreptate. Am cerut relatii complete si mi s-a atras din nou atentia, ca si anul trecut ca tin linia ocupata pt adevaratele urgente. Doamna a fost totusi amabila si mi-a spus ca la mitraliera, ca PROBABIL e de competenta primariei. Asa dar, nici vorba sa fie incluse in 112 acest tip de sesizari. Sesisari privind PERICOLE MORTALE POTENTIALE! Aceeasi situatie, acelasi raspuns ca si anul trecut cind iesind din localitatea Corabia pe canicula, am dat dupa o curba de 90 de grade peste un sant adinc de 25 cm (impreuna cu bolfele respective pe margini) .Am sunat la 112 si atunci si tot asa au spus ca trebuie sa-mi tai gitul sau asa ceva ca sa vina cu popa si luminarile probabil. Si ca Romania e plina de gropi si de URGENTE REALE.

Asa ca demersul meu ramine ON. Cine se solidarizeaza? Dac Motors de exemplu?

Link spre comentariu

Excelent, ni se explica ca suntem niste dobitoci pentru ca nu am inteles nimic! Si nici nu meritam sa aflam mai multe, ar trebui chiar sa nici nu ne intereseze!

Iar Nightwolf priveste in jos spre acesti viermi care indraznesc sa-si puna niste probleme, nu meritam noi sa ne dea vreo informatie culeasa cu truda inteligentei si instruirii in multii ani de facultate si studiile aprofundate facute care sa-i permita doar lui sa patrunda tainele universului si legilor fizicii, nu merita sa stie nimic acesti paria framantati doar de intrebari!

Galen, de ce simti nevoia sa faci o campanie nationala impotriva gropilor atata timp cat nu s-a demonstrat in nici unul din cazuri ca s-a murit din cauza unei gropi?

P.S. Deceneu este semianalfabet, probabil stie doar limba vorbita si niste semne care aduc a litere, clubul din care face parte ar putea sa faca un pustiu de bine si sa-l trimita la alfabetizare daca mai vorbeste in numele lor!

Link spre comentariu

Excelent, ni se explica ca suntem niste dobitoci pentru ca nu am inteles nimic! Si nici nu meritam sa aflam mai multe, ar trebui chiar sa nici nu ne intereseze!

Iar Nightwolf priveste in jos spre acesti viermi care indraznesc sa-si puna niste probleme, nu meritam noi sa ne dea vreo informatie culeasa cu truda inteligentei si instruirii in multii ani de facultate si studiile aprofundate facute care sa-i permita doar lui sa patrunda tainele universului si legilor fizicii, nu merita sa stie nimic acesti paria framantati doar de intrebari!

Galen, de ce simti nevoia sa faci o campanie nationala impotriva gropilor atata timp cat nu s-a demonstrat in nici unul din cazuri ca s-a murit din cauza unei gropi?

P.S. Deceneu este semianalfabet, probabil stie doar limba vorbita si niste semne care aduc a litere, clubul din care face parte ar putea sa faca un pustiu de bine si sa-l trimita la alfabetizare daca mai vorbeste in numele lor!

M-am tot abtinut la posturile tale legate de acest subiect destul de sensibil pentru rudele celor doi, celor din Dac Motors care inca ii consider ca niste frati si nu in ultimul rand de prietenii acestor doua persoane care au trecut in nefiinta, tocmai sa nu patez nimic in acest topic care desi este unul bine patat de zecile de persoane care sunt ca si tine.

Iti recomand sa inchizi PCul, laptopul sau chiar telefonul si sa nu mai postezi pe acest topic, esti doar un om care nu are ce face si pune paie pe foc, MAI ALES, jigneste la adresa unor oameni care nici macar nu-i cunosti personal. Daca stau sa ma gandesc, primele dati ale tale pe acest forum erau cu coada jos...acum vad ca ti s-a urcat la cap motociclismul din tine...iti recomand sa te sui pe motoreta si sa te plimbi. Sincer m-am saturat de aberatiile tale si indemnul tau de a afla orice...uite ca nu se intampla fix asta, nu poti avea totul pe lume si du-te naibii in viata ta cat mai rapid.

La revedere si un praz verde!

LASA MORTII SA SE ODIHNEASCA IN PACE SI MAI LASA-NE CU ATITUDINEA TA DE MARE FORUMOTICICLIST!

P.S. Imi cer scuze adminilor, moderatorilor...dar chiar nu am putut sa ma mai abtin la acest specimen de inumanitate.

Link spre comentariu

de cand sunt atatia moderatori, orice se scrie si nu convine cuiva, se vb cu un moderator si sterge ala tot. Ca una e sa stii sa moderezi, cu luciditate si in spiritul discutiilor si alta e sa fii un frustrat cacacios....care are ID-ul scris verde si poate "ascunde" anumite postari. Sunt unii care in timp mi-au dat diverse sanctiuni si i-am inteles si altii care nu merita nici macar amintiti.

Asha ca cei care spera sa scrie ceva pe forum care nu arata iubirea intre motociclisti si gandirea unitara....scriu degeaba. Nu exista nici un post suficient de bun si de logic incat sa nu se gaseasca un verde ca sa-l stearga in opacitatea mintii lui. Deci... in asteptarea momentului cand se vor suspenda intre ei...o sa ma incerc sa nu uit limba romana citind forumul asta. Macar atat. Ca de idei nu mai poate fi vorba.

Link spre comentariu

nu esti parte implicata sa ti se prezinte TIE probele. Probele au fost deja prezentate cui trebuia sa le vada.

bun. Âşi dacă doresc Âşi eu să cunosc motivul pentru care a avut loc accidentul cui trebuie să mă adresez? nu sunt parte implicată (ce înseamnă, de fapt, asta? că părți implicate au fost Mădă Âşi Adi), nu fac parte din familie, sunt doar unul dintre prietenii pe care i-a avut Mădă. nu este vorba de vreo curiozitate morbidă, ci pentru sufletul meu. am tras unele concluzii din ce am auzit pe ici pe colo la priveghiul Mădălinei Âşi la înmormântare, dar una este să afli amănunte de la persoane sfâÂşiate de durere, să le pui cap la cap Âşi să tragi o concluzie ca nespecialist (repet, nu m-am urcat în viața mea pe o motocicletă, Âşi nici nu o voi face vreodată), iar alta este să afli concluziile unor specialiÂşti. mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Editat de baixinho
Link spre comentariu