Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI

monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Ma lasati-o asa ca nu o sa se afel nici o data exact ce s-a intmaplat pentru ca nu are cum, singurle persoane care au fost acolo nu mai sunt aici sa ne spuna cum s-a intamplat. In cazurile astea nu mai ai ce face dacat sa te impaci cu ideea si sa ii lasi pe ei sa se odihneasca. Asa a fost si cazul cu varul meu care a murit asta vara intr-un accident de masina, el era pe bancheta din spate, s-a spus sa ca adormit soferul, ba ca a facut o manevra periculoasa. Nu o sa se stie exact ce s-a intamplat, sigur e ca masina a sarit de pe soasea si gata... la fel si aici au pierdut controlul motocicletei si gata, asta fost !

Pana la urma ce mai conteaza cum s-a intamplat, stati si umpleti pagini intregi de SF-uri si povesti doar pentru curiozitatea voastra, impacati-va cu ideea cum va impacati si cu ideea ca nu stiti sigur daca exista Dumnezeu, extraterestrii, fantome, gauri negre, mosi craciuni si multe alte fenomene inexplicabile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 930
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Afirmatia "accidentul NU s-a intamplat din cauza altui auto, NU s-a intamplat din cauza canalului, NU s-a intamplat din cauza bordurii, NU s-a intamplat din cauza intunericului, NU s-a intamplat asa cum ati vrea voi sa se intample."

legata cu lumea care nu dezvaluie mare lucru din respect, faptul ca nu schimba "dinamica producerii", si raporturile ca ar fi fost la un party in seara dinainte ma duc la presupunerea ca omul avea alcool la bord. Posibil sa ma insel. Just my 2 cents.

Link spre comentariu

Au asfaltat zona accidentului.Interesant ca stalpul langa care s-a produs tragedia este rupt si cazut la pamant.Saraca Mada a fost mediatizata asa cum ai placea ei,dar post mortem.Eu unul refuz sa cred ca a plecat dintre noi si in sufletul meu va exista mereu.

Link spre comentariu

• 2 months later...
Banuiesc ca din mai pana acum au mai aparut elemente noi...

Are cineva date?

Nu vreau sa par uracios dar la cat tam-tam s-a facut si promisiuni ca toate dedesubturile cazului vor fi scoase la lumina dar brusc s-a asternut un val de tacere, tind sa cred ca vina a fost a conducatorului motocicletei. Orice alta terta cauza ar fi aparut (groapa, alta masina, meteorit etc.) s-ar fi racnit in gura mare si indemnat la razbunari, campanii s.a.

P.S. I.M.H.O.

Link spre comentariu

Ma dor ochii , ma doare capul. Singura impresie pe care mi-am format-o este ca majoritatea sint niste vulturi hoitari , in goana dupa inedit . Si cind ineditul intirzie sa apara , il injura pe Nightwolf , se injura intre ei , se cearta si fac spume la gura. Parca sint drogalaii aia in sevraj , nu mai au despre ce discuta si lipseste drogul. Parerea mea.

Link spre comentariu

cred ca ar trebui inchis topicul

eu i-aÂş ruga pe admini să-l mai lase deschis vreo trei săptămâni. am motive întemeiate să le cer asta. în plus, dacă nu se scrie aici, threadul "iese" de pe prima pagină Âşi nu mai deranjează pe nimeni.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

motivul pentru care mai sus am solicitat adminilor să lase topicul deschis încă trei săptămâni este următorul. duminică, Harley X sau Mădă sau cum îi mai spunea unul-altul ar fi trebuit să împlinească 30 de ani. din păcate, nu a mai apucat. în ultimele 5 luni Âşi jumătate am recitit topicul acesta de cel puțin zece ori Âşi am rămas surprins de fiecare dată să văd câtă lume ținea sincer la ea. îi rog pe toți cei care au ținut cât de puțin la ea, să se ducă în week-end (de preferabil duminică, atunci când trebuia să fie ziua ei) să aprindă o lumânare Âşi să lase o floare la mormântul ei. eu duminică lucrez, aÂşa că mă voi duce sâmbătă. de asemenea, i-aÂş ruga pe cei care stau prin zona bisericii unde a fost depusă să se ducă (sâmbătă) Âşi la slujbă, care începe la ora 8.00. eu sigur voi fi acolo. sunt convins că mama ei se va bucura că MădăluÂş nu a fost uitată.

Âşi încă ceva: săptămâna viitoare părinții Mădălinei Âşi ai lui Adi le vor face parastasul de 6 luni. vă rog să vă duceți măcar la biserică Âşi la cimitir. este tot ce mai puteți face pentru ei. încă nu Âştiu dacă părinții Mădălinei fac parastasul de 6 luni sâmbăta aceasta, în preziua celei în care Mădălina trebuia să împlinească 30 de ani. dacă nu va fi aÂşa, duceți-vă la ea la mormânt Âşi duminică Âşi săptămâna viitoare. acolo unde este ea acum în mod sigur se bucură dacă veți face asta.

mulțumesc anticipat celor care vor da curs rugăminților mele.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

adânc de tot! tu ai priceput ceva din ce ai scris? aaa, da, Âşi vezi că am fost apropiat, nu apropiată.

stimați useri, în mod normal, la finele acestei săptămâni părinții lui Ady ar trebui să îi facă parastasul de Âşase luni. vă rog din nou să vă duceți. sunt ferm convins că dânÂşii se vor bucura, aÂşa cum s-a bucurat Âşi mama Mădălinei când a văzut câți au fost, pe 4 septembrie, alături de dânsa.

am scris mai sus "în mod normal", deoarece este foarte posibil ca parastasul să fi fost făcut săptămâna trecută sau acum două săptămâni. interesați-vă Âşi vedeți care este situația. cei care nu puteți ajunge la parastas, puteți aprinde o lumânare pentru sufletul lui Ady la orice biserică.

2G

Link spre comentariu

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

păi scrie nightwolf aici cum se poate afla care a fost cauza accidentului. eu nu sunt parte implicată Âşi am maaaari rețineri să îi întreb pe părinții Mădălinei ce scrie la dosar. încercați să luați legătura cu fostul soț al ei, Dany (este Âşi el motociclist) sau cu fratele ei, că are Âşi el cont pe forumul ăsta. o să-l întreb pe unul dintre verii ei ce Âşi cum, numai să Âştie.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...