jhn05 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... pana la clarificarea dosarului e clar - un loc foarte ciudat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 prospat reintors in tara am trecut pe acolo..... e un loc foarte ciudat....mereu pierd controlul pt. o fractiune de secunda daca merg pe liniile discontinue(chiar si dupa ce au asfaltat).... pana la clarificarea dosarului e clar - un loc foarte ciudat ! Nu cred ca este nimic ciudat ...eu fac drumul ala zilnic ... tot cheiul, de la Unirii pana pe soseaua de centura ... asta vara cu motorul, acum cu masina ... n-am pierdut niciodata controlul, nu stiu ce voodoo credeti voi ca e acolo ... Cand au murit cei 2 ... trebuie sa recunoastem ca drumul era praf si pulbere ... canalele nu erau la acelasi nivel cu asfaltul (nici acum rigolele de langa troatuarul drept nu sunt la nivel) ... erau santuri de-a dreptul transversale ... gauri si mult nisip ... ramas probabil de la vreo basculanta nenorocita ... ca asa e la noi ... Imi pare rau ca a trebuit sa moara cei doi pentru ca nenorocitii astia sa asfalteze drumul ... Din pacate, mai sunt sute de strazi si bulevarde intr-un stadiu deplorabil ...si poate ar trebui sa fim si noi mai atenti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 daaamn, aproape 1 an Uploaded with ImageShack.us Mesaj completat mama Madalinei va anunta ca, Sambata 19 Martie, la 1an plin de lacrimi si durere in suflet de la plecarea Madalinei dintre noi, prietenii si cei ce au cunoscut-o sunt asteptati la biserica Sf arhanghel Mihail si Gavril- pe bdul Brancoveanu, visavis de Petrom, la ora 9. Si apoi vom merge la cimitir, in jur de ora 10 vom fi acolo. Va roaga mama ei sa ii confirmati prezenta la tel 0722.592.220. Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Trist este ca nu s-a aflat inca nimic concret,desi nu cred ca mai conteaza prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 prietenii si cei ce au cunoscut-o sunt asteptati la biserica Sf arhanghel Mihail si Gavril- pe bdul Brancoveanu nu va veni nimeni, crede-mă. la parastasul de 9 luni nu a fost absolut niciun motociclist. din păcate, prietenii încep să o uite. emylyo, vezi ce scrie la mine în semnătură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) De ce zici tu asta? .... eu,Tavi,Dani,Silvi ..am fost acolo. Nu am fost multi ,dar am fost. Si cred ca este ok si atatia. de gandit la ea ne gandim toti .... Editat Martie 3, 2011 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andruskcha Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 ok, atunci îmi prezint scuze. din ce țineam minte, fuseseră numai rude, dar se vede că mă înÂşel. Âşi, da, important este ce spui tu: să ne gandim la ea toți. Chiar ma gandeam ca a trecut un an de la nefericitul eveniment si ma intrebam cand va fi parastasul ...din pacat nu am aflat nimic suficient de devreme pt a putea participa . Imi pare chiar foarte rau intrucat aseara chiar am visat ca ma aflu la pomenirea madalinei dupa un an de la plecarea ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 au fost multe persoane. sincer, nu mă aÂşteptam să fie atâția motocicliÂşti (vreo 14-15). Âşi absolut toți ai venit Âşi la restaurant, chiar dacă nu au putut să stea foarte mulți. Âşi, încă o dată, m-au impresionat plăcut priin diferite gesturi - fraze pe care le-au făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 am si eu o intrebare la inmormantarea oricarui motociclist decedat ,toti acei motociclisti si scuteristi din videoclipuri erau prieteni cu cel decedat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Nu domnule, mai sînt și din aceia care vin din solidaritate umană! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b02hot Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 RIP pentru amandoi......asa e viteza ..dar si voi ca si mine stiti prea bne ca se intmpla cateodata cand nici macar nu it dai seama cand ajungi deja la 100....toti ne gandim oare cat de rpd ajungem la 100km/h dar oare ne itrbam si in cat timp putem frana de la 100 la 0...la ora?? am invatat si eu asta de la cnva mai invarsta si pot spune ca mereu ma gandesc la trb asta cand sar calu....asfallt uscat tutror si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 am si eu o intrebare la inmormantarea oricarui motociclist decedat ,toti acei motociclisti si scuteristi din videoclipuri erau prieteni cu cel decedat?? Nu bre, unii vin si pentru pomana, altii pentru coliva, altii pentru circ ... hai da-o dreacu, asa intrebare, asa raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 (editat) acum, că a trecut anul Âşi parastasele se fac doar din an în an, sper să nu-i uitați pe Mădă Âşi Adi. s-ar putea ca părinții Mădălinei să facă parastas Âşi la un an Âşi jumătate, doi ani Âşi jumătate Âşi aÂşa mai departe, deoarece în septembrie, pe 5, ar fi fost ziua ei. mai aprindeți din când în când câte o lumânare pentru sufletele lor Âşi, când aveți timp, duceți-vă la ei la mormânt să le lăsați câteva flori. este tot ce mai puteți să faceți pentru ei. sonny, ce importanță are dacă toți motociliÂştii pe care îi vezi în clipuri sunt sau nu prieteni cu cel dispărut? important este că sunt acolo, alături de familia îndurerată. nu poți să îți imaginezi cât de mult contează pentru rude că vin prietenii celui dispărut la înmormântare Âşi mai ales la parastase, deoarece văd că (în cazul de față) Mădă Âşi Adi nu au fost uitați. Editat Mai 1, 2011 de baixinho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 din ce vad pe protv canalul era totusi la bordura si nu cred ca putea cineva sa mearga totusi atat de aproape...macar sa spuna pe fata ce s-a intamplat Dumnezeu sa ii odihneasca Vreau si eu va rog sa stiu de ce "sare" casca daca nu e "desprinsa" ? casti ieftine ? sisteme proaste de prindere ? cat te puternic sa fie impactul sa sara casca prinsa cu sistemul omologat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Vreau si eu va rog sa stiu de ce "sare" casca daca nu e "desprinsa" ? casti ieftine ? sisteme proaste de prindere ? cat te puternic sa fie impactul sa sara casca prinsa cu sistemul omologat ? 1. Casca mai mare decat tebuie 2. Sistemul de prindere regalt necorespunzator (a se citi mai mare) 3. Neprinderea sistemului Ca sa fii sigur, curelusa trebuie sa fie destul de stransa, incearca sa iti scoti casca fara sa desfaci prinderea, daca reusesti, inseamna ca nu este bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Castile moderne sunt proiectate in asa fel incat la o anumita forta ...chestii tehnice...etc sa se ,,desprinda" (din legatura) pentru a nu leza gatul..daca ar mai avea o importanta in cazul unui accident grav. Corect..mai sar si din cauza celor spuse mai sus .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 revenind. stimați oameni, a trecut peste un an de la accident Âşi consider că sunt pregătit psihic să merg să văd locul tragediei. vă rog să-mi spuneți Âşi mie ca la proÂşti unde a avut loc. eventual, faceți o schiță în paint sau ceva de genul. Âşi încă o rugăminte: spuneți-mi, vă rog, cum să ajung acolo, dar luați în calcul că nu am maÂşină / motocicletă. mă deplasez cu metroul Âşi ratb-ul. mulțumesc anticipat. 2G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) revenind. stimați oameni, a trecut peste un an de la accident Âşi consider că sunt pregătit psihic să merg să văd locul tragediei. vă rog să-mi spuneți Âşi mie ca la proÂşti unde a avut loc. eventual, faceți o schiță în paint sau ceva de genul. Âşi încă o rugăminte: spuneți-mi, vă rog, cum să ajung acolo, dar luați în calcul că nu am maÂşină / motocicletă. mă deplasez cu metroul Âşi ratb-ul. mulțumesc anticipat. 2G Vii cu metroul pana la statia Mihai Bravu. La iesirea din metrou este un bulevard mare. Intr-o parte a bulevardului este un mare santier. Acolo se construieste o pasarela. O iei pe jos catre acest santier pana ajungi la Dambovita. Acolo traversezi podul peste dambovita si o iei la stanga prin fata pe la Mercedes. Acolo soseaua are trei benzi si la un moment dat se ingusteaza si ramane numai cu doua benzi pe sens. de acolo cam la 300 de metri s-a intamplat tragedia. Daca nu sunt ocupat in ziua aia ne putem intalni acolo. Nu sunt sigur ca mai nimeresc exact zona dar pot sa incerc. Numarul meu de tel este mai jos. Editat Mai 14, 2011 de ozzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 revenind. stimați oameni, a trecut peste un an de la accident Âşi consider că sunt pregătit psihic să merg să văd locul tragediei. vă rog să-mi spuneți Âşi mie ca la proÂşti unde a avut loc. eventual, faceți o schiță în paint sau ceva de genul. Âşi încă o rugăminte: spuneți-mi, vă rog, cum să ajung acolo, dar luați în calcul că nu am maÂşină / motocicletă. mă deplasez cu metroul Âşi ratb-ul. mulțumesc anticipat. 2G am trecut zilnic p'acolo, pana acum cateva saptamani--era pusa o cruce, mai demult... //treci prin fata blocurilor alea multe-inalte de langa dambovitza, mergand pe langa dambovitza...se mergi cam vreo 500 metri.. --inca de atunci am fost sa fac poze, sa vad...-->gura de canal cu asphaltul lipsa in jur era pe marginea drumului--cine naiba merge noaptea, pe langa bordura???? DAAAR gaura la un metru de bordura, pe sensul de mers, era la vreo 20 m in spate...eu zic ca mai mult ca sigur a intrat cu motorul in asta de care zic si a intrat in balans, s'a dezechilibrat si a mers taras pana in stalp... ps--caut pozele si pun. ..poze: se vede groapa de care zic, se vede stalpul ,,vinovat'', se vede gagherul fara ,,guler''(cand am facut eu poze, dupa cateva zile, era remediat..se vede crucea...groapa aia e in fatza trabului la cativa metri..deci..cam ar fi--viteza, noapte..mers taras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) vă mulțumesc amândurora pentru detalii. o să mă duc probabil vineri sau sâmbătă, că până atunci nu am când Âşi cum. Vii cu metroul pana la statia Mihai Bravu. La iesirea din metrou este un bulevard mare. Intr-o parte a bulevardului este un mare santier. Acolo se construieste o pasarela. O iei pe jos catre acest santier pana ajungi la Dambovita. Acolo traversezi podul peste dambovita si o iei la stanga prin fata pe la Mercedes. Acolo soseaua are trei benzi si la un moment dat se ingusteaza si ramane numai cu doua benzi pe sens. de acolo cam la 300 de metri s-a intamplat tragedia. mersi de indicii. eu intenționam să merg până la unirii cu metroul, după aia pe jos până la pasajul mărăÂşeÂşti Âşi tot înainte pe jos. este Âşi asta o variantă? doar ca idee, nu că aÂş alege-o pe asta, că sunt convins că merg mai mult pe jos. Daca nu sunt ocupat in ziua aia ne putem intalni acolo. îți spun sincer, pentru că mă voi duce prima dată aÂş vrea să fiu singur. după aia mai vedem, eventual ieÂşim la o consumație, dar prima dată vreau să fiu singur. Editat Mai 14, 2011 de baixinho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_honda Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Castile moderne sunt proiectate in asa fel incat la o anumita forta ...chestii tehnice...etc sa se ,,desprinda" (din legatura) pentru a nu leza gatul..daca ar mai avea o importanta in cazul unui accident grav. Corect..mai sar si din cauza celor spuse mai sus .. Cum adica sunt proiectate sa se desprinda din legatura? Curelusa e nituita si nu are voie sa se desprinda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baixinho Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 adminii, nu vă supărați, ați Âşters cumva threadurile cu / de sfaturi tehnice, întrebări idioate, răspunsuri pe măsură? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 fost azi p'acolo...crucea e, stalpul nu mai e, a fost daramat, se pare...daaar, peste drum, mai e o cruce, a unora care-au ,,zburat'' asta iarna cu masina'n apa..shoc termic..si..pac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate