oldgeorge59 Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 E un tip pe Take Ionescu care mi-a adus mie Tenerele acum ani buni și care face Germania destul de des. Nu mai am nr. lui de telefon, dar cred ca te poate ajuta @cstelia cu el. Atunci el mi-a făcut legătură cu tipul asta. Dă-i un PM și vezi dacă îl mai are el. Mulțumesc pentru informație. Între timp problema a fost rezolvată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Galerii de evacuare, in TM, stiti cine face? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Galerii de evacuare, in TM, stiti cine face? Merci! incearca aici: 0748238875 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salut Ceva sudura aluminiu/dural daca stiti cumva si sa lucreze sambata duminica ar fi perfect ? Mi.a tranit un destept motoru in parcare si s.a rupt schimbatorul. Chiar si peticit asa pe genunchi cat sa ajung in bucuresti. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 incearca la nea Pavel, 0723 426 065. Are atelier pe str Posada nr. 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Nu bagati benzina de la lukoil intrare in Costeiu, am infundat tot ce se putea infunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) incearca la nea Pavel, 0723 426 065. Are atelier pe str Posada nr. 21 » Post actualizat in 08 Aug 2016 09:46Am rezolvat undeva pe calea buziasului 14 la o scoala/atelier de sudura. Nu fac mecanica (te pun sa iti dai pedala jos singur ) ) si cam scump ...100 ron. In rest OK Merci Editat August 8, 2016 de Rotila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Gasesc pe cineva care e dispus sa bobineze un stator de motocicleta? Sau sa imi vanda niste sarma si lac, mi-l bobinez singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 cred ca ai mai mult succes sa gasesti ceva sh. dar banuiesc ca e ceva mai exotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Gasesc pe cineva care e dispus sa bobineze un stator de motocicleta? Sau sa imi vanda niste sarma si lac, mi-l bobinez singur. Daca gasesti pe cineva, care sa garanteze pe ce face, am si eu unul de cbr1100xx de bobinat. Din cate am inteles e loterie si nu ai cum sa verifici daca il face ok sau nuș nu le prea reusesc astea de motociclete. Eu am pus unul de vfr 800 pe xx. Editat Septembrie 3, 2016 de sebic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Da, e de pe XX Cel de VFR are aceleasi dimensiuni? De exemplu, si cel de 900RR se potriveste la prinderi, dar are grosimea mai mica - deci si puterea debitata va fi mai mica (pentru cele pe carburatie e ok, practic sunt identice). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazzz Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Salut! Imi puteti face va rog o recomandare de un instructor bun (scoala) pe plan local pentru categoria A? Ma intereseaza pentru un amic, instructorul cu care am facut eu nu mai e in bransa de ceva vreme... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Salut. Iti recomand pe Iuga Dinu, la Blitz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Da, e de pe XX Cel de VFR are aceleasi dimensiuni? De exemplu, si cel de 900RR se potriveste la prinderi, dar are grosimea mai mica - deci si puterea debitata va fi mai mica (pentru cele pe carburatie e ok, practic sunt identice). Daca te uiti pe ebay sau pe alte site uri de vanzari o sa vezi ca iti da la el 3 dimensiuni, care sunt identice la 900, vfr si ceva magna parca (difera mufa). Concret, ala de vfr avea acelasi diametru interior, exterior si latimea la partea metalica. Bobinele erau mai lungi ca la al meu dar se pare ca nu conteaza (cel putin pana acum). Am inteles ca cel mai rau se poate intampla sa se sectioneze bobinajul. Nou cel mai ieftin gasisem pe la 140 euro ceva aftermarket la care ii facea o prezentare foarte ok, inclusiv ca are lac special si tratament in plus contra supraincalzirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazzz Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Salut. Iti recomand pe Iuga Dinu, la Blitz. Multumesc! Daca nu mai primesc alte opinii il voi indruma spre el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Stiti vre-o persoana care ridica pamant cu moloz la un pret decent? posibil sa aiba si un bobcat? ca adun eu tot intr-o grmada mare si el sa vina sa ia tot. La retim se preia strict moloz. Iar asta nici cu sita nu mai merge ca e plin de beton si tigle sfaramate. E mai usor sa scot tot si sa pun alt pamant in loc. Vorbim de o suprafata cam de 18m2 si as scoate o adancime de min 20-30 cm. a fost un user : Sury parca...da vad ca e incativ de prin 2015 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 pe vremuri era un baiat ce facea furtune frana cu insertie metalica la comanda. de aici de la noi din Timi. imi puteti da datele lui de contact sa aflu daca se mai ocupa si ma ajuta si pe mine cu ceva. Mc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Da, e userul mac: /index.php?/user/6062-mac/ Sta undeva pe langa turnul de apa de la gara Timisoara EST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Da, e userul mac: /index.php?/user/6062-mac/ Sta undeva pe langa turnul de apa de la gara Timisoara EST. 0735886208 Putin semnificativ - s-a mutat omul in zona Urzeni in zona de case dar e usor de ajuns. Stima, paul Editat Septembrie 23, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Salutare! O balta cu stiuca/biban/salau si barci de inchiriat, stiti in zona? Sau Ungaria, Serbia, cat de cat aproape (2-300km)? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Salut, gasesc in Timisoara sa cumpar garnituri pentru pentru etansare galerii evacuare? Imi trebuie modelul din poza, sau ceva asemanator. Multumesc. Editat Septembrie 29, 2016 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Nu gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) Gasesti doar pe comanda de la alt model , gen Cross eu la 450 am avut , schimbam 1 pe an . te uiti si la alte modele au alte dimensiuni .. http://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/10800000000/vehicle/yamaha-yz-426:42020/article/93625/ Editat Septembrie 29, 2016 de Aragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Pe net am gasit, voi face comanda, eram doar curios daca se gasesc in TM. Multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Unde gasesc un lacatus bun sa imi rezolve yala/contactul de la motocicleta. Functioneaza doar intr o anumita pozitie si trebuie sa il gadil de ma termina psihic. De asemena blocatorul de ghidon nu functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate