Kagemusha Postat Noiembrie 4, 2019 Share Postat Noiembrie 4, 2019 Poate vrea să spună MT Helmets. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 4, 2019 Share Postat Noiembrie 4, 2019 1 oră în urmă, Kagemusha a spus: Poate vrea să spună MT Helmets. Ai dreptate, greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Eu inca sunt surprins de calitatea castilor Vemar. Mi-am luat de pe Fc Moto un Vemar Nashi cu 89 euro plus 4 euro transport (Germania), la reducere...Casca e fabuloasa pentru pretul cerut. Interiorul e de calitate iar cu casca inchisa, nivelul de zgomot/aer e mult sub un Schuberth C3 Pro. Un pinlock trebuie cumparat extra si casca e perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Încă incerc sa testez piata, dar inainte de a cumpara ceva vreau să probez pentru a nu avea surprize neplăcute. Multumesc tuturor pentru informații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Salut! Am MT Atom SV de doua sezoane. Dupa doua sezoane pot spune ca sunt multumit de casca. Este usoara si confortabila chiar si la ture lungi iar materialul interior nu s-a uzat. E o casca potrivita de touring, Dupa doi ani viziera pare putin matuita dar ma gandesc ca e normal pentru orice casca la utilizare frecventa, in timp. Schimbul vizierei costa cam 120 de lei. Daca iti iei MT (sau orice altceva) te sfatuiesc sa probezi in magazin marimea inainte, pentru ca nu toate castile au aceleasi dimensiuni cu marimile declarate si poti sa te trezesti ca ti-e prea mare sau mica, dupa caz. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Multumesc tuturor celor care au împărtășit din experiența lor. Astăzi, am vazut, probat si cumpărat Atom SV Divergente de la MTHelmets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 De unde, cât, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominator_21 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Motto Brasov, 600 lei, au adus-o, daca nu era bună mărimea o schimbau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 10, 2020 Admin Share Postat Martie 10, 2020 Acum 17 minute, Marius(MAU) a spus: De preferat cât de silențioasă posibil Cele mai silentioase sunt Schuberth S3 / S4 Pro si Shoei Neotec II (in ce ordine vrei tu, de ex.la design Neotec este cea mai misto), dar sar mult de plafonul tau de bani. Iti recomand sa porti dopuri de urechi Alpine, fac sa fie silentioasa oricare casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 11, 2020 Share Postat Martie 11, 2020 (editat) Am achizitionat recent pt pasagera o casca flip Scorpion, ceva 900, 910 daca tin bine minte modelul , varianta neagra era in jur de 900 lei, colorata a fost vreo 200 lei in plus. Imi spune ca nu ar fi mai galagioasa decat Shoei XR800 si HJC IS17 (ambele integrale) pe care le-a purtat anterior. Moto FZ6 S (Fazer). Editat Martie 11, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 11, 2020 Share Postat Martie 11, 2020 Acum 11 ore, Marius(MAU) a spus: Bună seara, in caz că mai urmărește cineva topicul am zis să vin și eu cu problema mea. Următorul sezon îl voi incepe purtând "bicicletă". Drept urmare aș dori sa trec de la Scorpion exo 510 ( in care nu reușesc să fac ochelarii sa stea cum trebuie ) la o cască flip up. De preferat cât de silențioasă posibil, cu ochelari de soare și să nu fie mai scumpă de 1200-1300 Ron. Moto pe care merg este o Yamaha fz6 S2 cu parbriz stock. Salut. eu am avut neotec 1, si a fost foarte buna casca. Nu am putut, pur si simplu, sa dau 650 euro pe modelul nou, 2. Este foarte misto, dar mai stau 2 ani, sa coboare pretul. Asa ca mi-am luat ceva mai ieftin, dupa multe cautari. BELL SRT MODULAR. L-am prins si la promotie, pe bikermag, am dat 1400 pe ea, vs 1800, sau ceva de genul. CE iti pot spune: -este din fibra de sticla(EVITA CASTILE DIN TERMOPLASTIC, este cel mai ieftin si mai slab material. Ordinea este, Termoplastic, Fibra de sticla, Compozit-adica mixt, kevlar); -nu este nici usoara, nici grea. Era mai greu neotecul. -Foarte bine ventilata. -Unghiul de vizibilitate, grozav-peste neotec 1. Viziera peste neotec 1. Pinlock eficient. -Interiorul ok-sub neotec 1,dar comod, absorbe, merge. Vedem la vara. -zgomot-putin mai zgomotoasa decat neotec 1-care la vremea ei a fost super silentioasa. Sunt sigur ca e peste exo510. Nu e groaznica, e mult peste astea low cost. Depinde mult si de motor aici. Per ansamblu, o casca foarte ok, la banii dati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 29, 2020 Admin Share Postat Mai 29, 2020 Mai bine o idee mai mare, decât una mică. Cel mai indicat ar fi să probezi de la un motociclist și vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Acum 10 ore, Marius(MAU) a spus: Salutări din nou, am nevoie de puțin ajutor de la posesorii de Schubert c3 pro... Am găsit casca la un preț bun însă bostanul meu măsoară 57-57,2 pe acolo. Mi ar fi ok m-ul care e 56-57 sau trebuie sa caut L (58-59) ? Nu am unde să le probez in Ct... mare atentie la forma. Eu nu ma inteleg cu forma lor, indiferent de marime. Ma strang la tample dupa 15 minute, de imi bubuie capul. Cauta pe cineva care are, poate te lamuresti. Daca nu, comanda de undeva de unde poti face retur-pe louis stiu ca era la discount c3 pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Acum 22 minute, l.u.v a spus: Mai bine o idee mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 (editat) Mai mica si pui cheeck-pads de la alta marime (gen mai mici ca sa se mareasca o idee spatiul interior doar cat sa nu te deranjeze). Orice producator premium (schuberth, shoei, arai, etc) are in oferta si bureti de schimb pe mai multe dimensiuni. Asta daca esti intre marimi. Ca nu poti lua o casca S cu capatana de L si sa o aduci la marimea ta doar din bureti. Editat Mai 29, 2020 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Cum spuneam și pe alt topic (pentru același interlocutor), pentru anumite modele la unii producatori mărimile diferă. Te poți orienta spre HJC și AGV, mărimea M fiind 57-58 pentru modelele HJC RPHA 90 și AGV Compact ST și Sportmodular. E posibil să le poți proba la EstBike în Constanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 1 oră în urmă, Marius(MAU) a spus: Din zecile de recenzii citite, la forma ar fi ok, Ha? Ăia de au scris recenziile au fix forma capului tău? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Am vrut să spun că doar proba poate spune dacă îți e potrivită sau nu, doar că am fost mai șugubăț. Nu mai fi mimosa sensitiva, pe forum nu e ca la pension! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Salutare! Aveti careva idee unde pot gasii interior pt nolan N90? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 https://www.polo-motorrad.com/nolan-n90-inner-lining-44247807.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 44 minute, mucix a spus: https://www.polo-motorrad.com/nolan-n90-inner-lining-44247807.html Am uitat sa specific, nu polo :). Ca am gasit si eu asta dar mi se pare prea scump, ca iese la 80 eur cu transport cu tot(care e 20 eur)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 ah... casca flip up e aia care iti permite sa musti din bordura avand totusi capul protejat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 4 minute, frigider a spus: ah... casca flip up e aia care iti permite sa musti din bordura avand totusi capul protejat? Daca esti prost si mergi cu ea deschisa, da. Dar orice producator de casti flip, baga cu rosu la instructiuni ca nu ai voie sa mergi cu ea deschisa pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Chiar acum, florinelu07 a spus: Daca esti prost si mergi cu ea deschisa, da. Dar orice producator de casti flip, baga cu rosu la instructiuni ca nu ai voie sa mergi cu ea deschisa pe moto. cu gura deschisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Chiar acum, frigider a spus: cu gura deschisa? Si aia... ce de 100kmh in sus, risti sa rupi pantalonii... in fund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate