theos_ Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 arata foarte bine gixxerul, imi place daca ar fi pe mana mea as schimba rim stripe-urile si as pune o toba mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 va salut! hai sa-mi prezint si eu motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 nice ride ! frumos traseul in momentul asta ce toba ai pe motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 arata foarte bine gixxerul, imi place daca ar fi pe mana mea as schimba rim stripe-urile si as pune o toba mica Ms mult,am toba acasa dar inca nu am bani sa o adaptez,pentru ca are alta prindere,o sa fac poze dupa ce ii pun toba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 nice ride ! frumos traseul in momentul asta ce toba ai pe motocicleta ? leo vince cred ca nu am pus in ordine pozele a mai primit scarite vatermoto, toba, filtru bmc fi multe cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 imi place filmuletul...cat despre retardul cu cea mai tare masina din lume(passat) nu mai zic nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 @ mandibula codita difera - e nevoie de munca - sau schimbata codita cu totul merge man... e vb doar de munca .. chiar o sa ma chinui sa adaptez codita de k3 - 1000 la mine. nu tb decat sa modific prinderile superioare si sa scot dp cadru releul si prinderea de la saua pasager. incerc sa nu tai din cadru..sau sa-i fac alte modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Am rupt in doua bucati frumusete de piug (parbriz moto) E reparabil ? Sau sa caut alta SH ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 cred ca second hand ar fi cea mai buna alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 pozili cu carenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Am rupt in doua bucati frumusete de piug (parbriz moto) E reparabil ? Sau sa caut alta SH ? pai e reparabil daca nu il mai vrei transparent. Adica se poate lipi, chitui frumos si vopsi, va arata bibelou. cred ca te va costa toata operatiunea undeva la 150-200 Ron. crezi ca merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Pentru posesori de Suzuki modele pe injectie,care au montat filtre de aer si evacuare sport si nu au montat o electronica de curse(power comander.redbike,bazzas,etc)cele stok, exista posibilitatea remapari CDI original pentru optimizarea functionari motorului. Un echivalent al lui power comander dar la un pret ma mic si fara sa montezi alta cutiuta magica pe moto. Pentru informatii 0722537975 TNG PERFORMANCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 FOR SALE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 FOR SALE!! WTF Nigga!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolas Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 (editat) cateva poze... cu bestioaca mea Editat August 18, 2010 de Nicolas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 FOR SALE!! why ? nu te mai satisface ? cateva poze... cu bestioaca mea nice! vezi ceva in oglinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 parca m-as apuca de alt proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 parca m-as apuca de alt proiect ce iti pare rau ca ai aerografiat-o? o dai sa iti iei alta stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 ce iti pare rau ca ai aerografiat-o? o dai sa iti iei alta stock? nu mai vreau motor stock! asta a fost stock,mi-a ajuns cu stocku dar totusi parca m-as baga la un L01 stock oricum la ce preturi se invart mobrele acuma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 ce admir eu toata ziua: (scuze pt calitatea pozelor, alt interfon nu am gasit) Mesaj completat am cumparat motocicleta avand filtru sport. pentru a se pune filtru sport s-a modificat incinta filtrului ? parca as reveni la filtru normal, este mult praf pe aici si nu vreau sa-mi afecteze motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 In cel mai rau caz s-a taiat din filtrul aftermarket pentru potrivire. La unele marci, nu e chiar cea mai fericita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 daca cumpar un filtru normal inseamna ca il pun fara sa mai fac modificari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Plug and play Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 merci frumos decat sa iau un kit de curatare mai bine iau 2 filtre (si protejez mai bine motorul) louis, here i come ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Nici macar nu stii ce contine acel kit de curatare. Este o sticla care fix e ca detergentu si cel de ulei de uns - poti folosi detergent de rufe cu cea mai mare recomandare - am folosit eu 3 ani intregi la un kn si n-a avut nici o greata iar cel de uns iti ajunge pentru o gramada de spalari pentru uns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate