NASU Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 am o toba scurta care merge perfect pe gsx kelu a probat aceasta toba pe cheia suna criminal pret 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 cine are galerie cu prindere in 3 prezoane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Apropo de tobe: pana ieri am avut sistem complet GPR cu finala de carbon: ieri...neavand ce face si avand la dispozitie o finala GPR Thunderline de inox...m-am gandit sa o incerc! cu mici ajustari, pe ici pe colo...iata ce a rezultat: Banuiesc ca nu are sens sa va mai spun cum suna(urla), nu? o sa fac si un filmulet sa il pun pe youtube! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 As dori sa stiu de unde pot cumpara stickere cu suzuki gsx-r k2 telefonica Motocicleta este din 2002. Multumesc anticipat dima_minel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 lupeugen e id-ul de mess,lucreaza ff bine baiatu,sper sa nu se considere reclama!!Apeleaza cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 baieti, toba a zburat pe un zx9r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 lupeugen e id-ul de mess,lucreaza ff bine baiatu,sper sa nu se considere reclama!!Apeleaza cu incredere multumesc mult,dau o bere cand vin cu fierul in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 lupeugen e id-ul de mess,lucreaza ff bine baiatu,sper sa nu se considere reclama!!Apeleaza cu incredere multumesc mult,dau o bere cand vin cu fierul in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 intrebare! sunt diferente majore intre cadrul de K1-K3 si K4-K5? intreb asta deoarece ma bate un gand sa ii dau "golanului" o alta infatisare am inteles de pe la cineva de pe forum cum ca nu ar fi diferente majore si ... cu putine modificari se pot adapta carene de K4-K5 pe un K1 (eventual ce adaptari necesita carenele) maiestre mandibula te invit la discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 daca nu vrea nimeni carenele de k3 1000 le pun pe-al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 lupeugen e id-ul de mess,lucreaza ff bine baiatu,sper sa nu se considere reclama!!Apeleaza cu incredere nu te-am vazut mane ..trebuia sa zici ceva...eram si buimac in ziua aia ...am luat toba si m-am tirat...ca frate-miu nu putea sa ajunga la el ca era la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 salutare ! e cineva interesat de un schimb cu un cbr xx din 99 pe un k5 (si diferenta din partea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 lol man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 @ mandibula codita difera - e nevoie de munca - sau schimbata codita cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) salutare ! e cineva interesat de un schimb cu un cbr xx din 99 pe un k5 (si diferenta din partea mea) buna gluma,chiar am ras,intentionam sa cumpar un k9 sa fac un change cu mobra aia cu dragoni pe carene Editat August 12, 2010 de sandu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 cred ca si eu il dau daca i-au pretu' corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 buna gluma,chiar am ras,intentionam sa cumpar un k9 sa fac un change cu mobra aia cu dragoni pe carene Honda Ryuichi Kiyonari CBR 1100XX, varianta limitata (la maxim). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 is bagati o groaza de bani in ea .. e unicata ... doar coloritul a trecut de 1000 euro .. + cate altele mai are ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 sincer...daca ai dat banii astia din portofel pentru paintob...ma dezamagesti total! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 credeam ca numai eu ziceam ca a stricat motoreta cu desenul ala , dar vad ca sunt mai multi. dar gusturile nu se discuta cred ca o sa fie greu de dat mobra tocmai din cauza acelui monstru pictat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) Honda Ryuichi Kiyonari CBR 1100XX, varianta limitata (la maxim). Maxim ai zis the dragon will protect you - whaaaaa it will stay beside you to protect you from evil romanian drivers, whaaaa respect the dragon ... or else !!! Editat August 13, 2010 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 pacat de munca pentru antebrat, dar s-a revansat cu ''perversa ca pe targu ocna'' o fi motociclist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 (editat) Dupa cum am zis,au venit si pozele!!!! Sunt cam mari,imi cer scuze Editat August 14, 2010 de Fan333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 arata foarte bine gixxerul, imi place daca ar fi pe mana mea as schimba rim stripe-urile si as pune o toba mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate