baluba16 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 baieti! R.I.P. dragos (gsxr-ist) si alex pasagerul care au dededat in gravul accident de pe DN1 Alba-iulia - Sebes .... mi se rupe sufletul pt iei azi e inmormantarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Mare pacat...nu demult ai pus poze dl prima iesire si acu'....Dumnezeu sa-i odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Editat Martie 24, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 baieti!R.I.P. dragos (gsxr-ist) si alex pasagerul care au dededat in gravul accident de pe DN1 Alba-iulia - Sebes .... mi se rupe sufletul pt iei azi e inmormantarea Azi la ceremonie ,dupa inmormantare sper ca nu va apucati de facut burn-outuri ,e inmormantare nu festival. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Ieri am avut o zi bengoasa m-am dat pe silverstone,am stat de vorba cu Keith Code,i-am admirat gixxeru lu Keith Flint(Prodigy) si m-am minunat de cum mergea Bradley Smith(pilot 125 moto gp)..ALL IN ALL o zi de nota 10 http://4.bp.blogspot.com/-gmXa6EkeTJc/TYrH...00/_MG_1054.JPG http://4.bp.blogspot.com/-LDevouCCOsw/TYrH...00/_MG_3434.JPG http://1.bp.blogspot.com/-hvz74-JxgKY/TYrI...00/_MG_3557.JPG http://1.bp.blogspot.com/-gIiBh14qkrM/TYrJ...00/IMG_0835.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Ieri am avut o zi bengoasa m-am dat pe silverstone,am stat de vorba cu Keith Code,i-am admirat gixxeru lu Keith Flint(Prodigy) si m-am minunat de cum mergea Bradley Smith(pilot 125 moto gp)..ALL IN ALL o zi de nota 10 Felicitari man, e o realizare. Tinete de treaba si poate ajungi sa alergi si pe bani. Nu stiam ca Flint are ca hobby circuitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 bv todea... foarte tare bro... imi place poza cu Keith Code. cum ai zis si tu ai avut o zi de nota 10. CONGRATS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Felicitari man, e o realizare. Tinete de treaba si poate ajungi sa alergi si pe bani.Nu stiam ca Flint are ca hobby circuitul Flint se da de mult timp pe circuite..chiar si la concursuri Mesaj completat bv todea... foarte tare bro... imi place poza cu Keith Code. cum ai zis si tu ai avut o zi de nota 10. CONGRATS Am ramas masca cand l-am vazut si el a ramas masca cand m-a vazut cu costum cum au folosit la filmarea dvd-ului chiar mi-a si zis ca am acelasi costum.Era venit cu 3 copii pt antrenamente.A zis ca vrea sa-i bage in gp si o sa-i antreneze pe toate circuitele care sunt in calendar..oricum varsta lor era intre 10-14 ani dar pilotau la greu.Plm cu Flint si Bradley nu am mai apucat poza ca erau cam ocupati cu echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Flint se da de mult timp pe circuite..chiar si la concursuri Uite ce am gasit: Pare meserias baiatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Uite ce am gasit: Pare meserias baiatul. Pai doar prin faptul ca avea k10 full echipat si echipa de mecanici langa el iti dai seama ca nu e amator pana una alta de data asta l-am invins pe tovarasul meu cu r1, fara nici o infrangere pe tot parcursul zilei ..camera pusa pe motorul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 pana una alta de data asta l-am invins pe tovarasul meu cu r1, fara nici o infrangere pe tot parcursul zilei ..camera pusa pe motorul lui lucky bastard ! ia spune-ne, cu cauciucurile cum faci, cat de repede le 'mananci' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 lucky bastard ! ia spune-ne, cu cauciucurile cum faci, cat de repede le 'mananci' ? pai stai ca abia le-am pus gume noi la nivelul meu trebuie sa ma tina 3 4 iesiri,asta insemnand cam juma'de an..oricum nu o sa mai pun decat noi.costa dar macar te stii de o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 pai stai ca abia le-am pus gume noi la nivelul meu trebuie sa ma tina 3 4 iesiri,asta insemnand cam juma'de an..oricum nu o sa mai pun decat noi.costa dar macar te stii de o treaba aoleu, ce-as inclina motocicleta pe circuitul ala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Todea, ce preturi sint la Silverstone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Todea, ce preturi sint la Silverstone? 115 lire a fost dar de acum incolo incep sa creasca preturile http://www.focusedevents.com/events.asp?event_type=UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Acum mai ai chef pe serpentinele patriei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Acum mai ai chef pe serpentinele patriei? Eu cred ca am trecut de etapa aia dar nu pot sa zic ca-i acuz pe cei care se dau pe serpentine sau merg tare pe strada atata timp cat noi nu avem nici macar un circuit si nici posibilitati materiale prea mari.Inca nu-mi vine a crede ca o tara cu atata populatie nu are macar un circuit pe cand alte tari au cel putin 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Va mai duceti pe amckart maine? ca as veni si eu cu privitu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 baieti!R.I.P. dragos (gsxr-ist) si alex pasagerul care au dededat in gravul accident de pe DN1 Alba-iulia - Sebes .... mi se rupe sufletul pt iei azi e inmormantarea Ba frate nu se poate... este tipul care i-am spus sa nu mai mearga fara echipament... nu se poate... Ce viata... uneori ma supar pe Dumnezeu... alti sfideaza moarte si altul iese si el linistit si-l omoara un tampit, Sper sa nu pierd pe nimeni drag... in felul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Va mai duceti pe amckart maine? ca as veni si eu cu privitu Dap,se merge . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Vand toba stock Gsxr 600-750 K8 sau schimb cu casca marime M neagra sau rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deep_blue Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Hello! Prezent si eu la apel! Super initiativa cu GSXR-ul...eu tocmai mi-am achizitionat unul...de 600...nu am permis...momentan...luat motorul inainte de carnet pt k iarna sunt mai ieftine...si nu ma prea dau banii afara din casa sper k in mai sa ies si eu pe strasse...la inceput mai usurel trebuie sa fim responsabili si constienti de cat putem, de abilitatile noastre in stapanirea calutilor putere...si sa avem grija mare mare de noi...Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Eu cred ca am trecut de etapa aia dar nu pot sa zic ca-i acuz pe cei care se dau pe serpentine sau merg tare pe strada atata timp cat noi nu avem nici macar un circuit si nici posibilitati materiale prea mari.Inca nu-mi vine a crede ca o tara cu atata populatie nu are macar un circuit pe cand alte tari au cel putin 10 Eu i-ti garantez 100% ca chiar daca am avea circuit si ar fi pina in 100euro ziua nu ar veni mai nimeni. Mesaj completat Eu cred ca am trecut de etapa aia dar nu pot sa zic ca-i acuz pe cei care se dau pe serpentine sau merg tare pe strada atata timp cat noi nu avem nici macar un circuit si nici posibilitati materiale prea mari.Inca nu-mi vine a crede ca o tara cu atata populatie nu are macar un circuit pe cand alte tari au cel putin 10 Eu i-ti garantez 100% ca chiar daca am avea circuit si ar fi pina in 100euro ziua nu ar veni mai nimeni. Motive: Nu dau 400euro pe un set de carene, nu am 300euro pt anvelope cu care merg DOAR 300km. Daca cad si distrug motorul? Am obs din multele discutii ca cel mai are obstacol este frica de cazaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Eu i-ti garantez 100% ca chiar daca am avea circuit si ar fi pina in 100euro ziua nu ar veni mai nimeni.Mesaj completat Eu i-ti garantez 100% ca chiar daca am avea circuit si ar fi pina in 100euro ziua nu ar veni mai nimeni. Motive: Nu dau 400euro pe un set de carene, nu am 300euro pt anvelope cu care merg DOAR 300km. Daca cad si distrug motorul? Am obs din multele discutii ca cel mai are obstacol este frica de cazaturi. Scuza-ma dar 100 euro pentru o zi de dat raportat la salariul minim pe economie este destul de mult. Todea cat este salariul minim pe economie un UK? Cred ca este mai mare de 150 euro cat este la noi ( sau poate ma insel - o mai fi crescut intre timp ). Alta cheste pur romaneasca in afaceri - punem preturi mari ca sa castigam cat mai mult cand vine un client, dar niciodata nu s-au gandit ca diferenta intre a avea 4-5 clienti si 30-40 clienti este destul de mare atunci cand vine vorba de preturi. Eu cel putin pentru un circuit as pune 50 cateva ore si 100 pentru toata ziua...asa s-ar rula banul, clienti gramada si venituri zilnice. Daca as pune 100 euro ziua - as avea doar cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) dublu post Editat Martie 27, 2011 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate