Vizitator little wayne Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Suna la Motorteam (importator suzuki) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 are sens ce spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 am si eu nevoie de un capac de magnetou pentru in gsxr 1000 din 2001 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ai dreptate ce spui (sa fie topic separat). le-a luat ceva timp sa isi dea seama, dar pana la urma si corodarea asta ia ceva timp ps. daca nu esti primul proprietar, te poti duce sa iti schimbe pe-acolo una-alta? 1. poti sa fii al c.oishpelea proprietar. 2. se face la orice reprezentanta oficiala suzuki, deci si in ro. 3. franele nu-s facute de suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 )) M'a pus dracu si am postat stirea pe o comunitate locala din CT . Mancia'k'as cum au sarit ca arsi enoriasii ... "da dar vezi ca si Aprilia a facut recall " . Si s'a ajuns intr'acolo incat sa se aduca in discutie ca Aprilia a luat campionatul anul trecut ca a condus Max Biaggi ...si sa nu compar motorul meu cu ala de 60k cu care s'a castigat SBK. Si pana la urma de ce Aprilia nu alearga in Moto GP .... WHAT THE FUCK IS THE CONNECTION ca eu postasem stirea pt satra de Gixere care bantuie pe strazi... Lume complexata mai avem pe mioriticele plaiuri .... cacalau maria ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ))))) si nu le-ai spus ca le mananci toate gunoaiele din orasul la si la liniute si pe curbe cu o aprilia? si mai rau pentru orgoliul lor de vitezisti in mizerie, cu un tuono chiar? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 N'ai cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Orice dealer autorizat este obligat sa se supuna deciziei celor de la suzuki..pana la urma dealerul nu pierde nici un ban.Nu va lasat prostiti de scuze gen..noi nu stim nimic,noi nu facem treaba asta.Pentru inceput puteti suna aici SUZUKI ROMÂNIAAdresa: Bulevardul Mircea Vodă, Nr. 24, CP 030667, Sector 3, BucureștiTelefon: 021.302.36.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cozmin_4u Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 am avut modelul 2004 - pompa de frana fata pierdea presiune modelul 2007 - pompa de frana fata pierde presiune deci se pare ca exista o problema din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Da normal ca si la noi trebuie schimbate,da ce,noi avem bube in cap? Exact,nu va lasati imbarligati de vrajeli gen noi nu stim nimic,etc,campania incepe de pe 4nov din cate am citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Sunt incepator in ale motociclismului (desi am A-ul din 2009) si am gasit sa-mi iau un gsx r 600 din 2003 de la o firma Moto Mus din Cluj.. a auzit cineva de ei? Ceva pareri despre ei? Spun ca dau si garantie 1 an ... ce-ar trebui sa verific la motocicleta in special? Ce parere aveti (din poze) de motor ? Din ce-am vazut pe net, Telefonica Movistar s-au fabricat in 2002 .. ei zic ca motorul e din 2003 .. banuiesc ca nu e Telefonica originala si ca e sticker-ita.. http://www.motomus.ro/Pages/Details.php?id=817 Merci de ajutor .. Editat Octombrie 26, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Sunt incepator in ale motociclismului (desi am A-ul din 2009) si am gasit sa-mi iau un gsx r 600 din 2003 de la o firma Moto Mus din Cluj.. a auzit cineva de ei? Ceva pareri despre ei? Spun ca dau si garantie 1 an ... ce-ar trebui sa verific la motocicleta in special? Ce parere aveti (din poze) de motor ? Din ce-am vazut pe net, Telefonica Movistar s-au fabricat in 2002 .. ei zic ca motorul e din 2003 .. banuiesc ca nu e Telefonica originala si ca e sticker-ita.. http://www.motomus.ro/Pages/Details.php?id=817 Merci de ajutor .. Ea arata destul de bine si nu numai asta ..toate pe care le aduc baietii astea arata destul de bine insa cred ca stii ca nu sunt inmatriculate si ca te mai ajunge 200 de euro inscrisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 200 euro cu tot cu rca, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Despre "recall" ,Ivas Moto -Suzuki Galati: "Sincer va zic ca nu am fost anuntati de asa ceva de catre importator in momentul de fata sunt rechemari la cu totul altceva si la alte modele de motociclete . Pana acum nu am fost anuntati pentru acest tip de operatiune ". 200 euro cu tot cu rca, nu? da. cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Am dat comanda de GSX-R-ul de mai sus ... + 500 lei si se ocupa ei de RAR (identificare / itp) + transport gratuit si garantie 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 legat de sudurile de la suzuki . ...acum nu stiu daca s-a intamplat din cauza ca s-a oprit roata spate intr-un stalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) nu mai frate ,a batut vantu mai tare din lateral Editat Octombrie 28, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) legat de sudurile de la suzuki . ...acum nu stiu daca s-a intamplat din cauza ca s-a oprit roata spate intr-un stalp Aduce cu un K6 - K7 cumva ? Sunt pe aproape ? Editat Octombrie 28, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 da 600 sau 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Ce ulei (si cati litri) si ce filtru (filtre eventual, si de aer, benzina) se foloseste la un k3 de 600? Pot face eu schimbul sau trebuie sa merg in service? E primul motor.. Merci Editat Octombrie 28, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ce ulei (si cati litri) si ce filtru (filtre eventual, si de aer, benzina) se foloseste la un k3 de 600? Pot face eu schimbul sau trebuie sa merg in service? E primul motor.. Merci Salut ,Daca este primul tau motor si nu ai mai lucrat niciodata la un motor de motocicleta,ar fi indicat sa faci asta intr-un service sau cu cineva care cunoaste.In felul acesta o sa intelegi daca capacitatile tale mecanice sunt suficiente pentru viitor la aceasta operatie. Este pacat sa incepi experienta moto cu probleme gen filet distrus la baie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Multumesc de sfat, sunt din Piatra Neamt... cunoasteti vreun service moto prin zona? Si ca ulei (firma caracteristici/vascozitate) de care trebuie? Si cati litri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Caut stator de K6-K9 600/750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Caut stator de K6-K9 600/750. S-a ars si releul+statorul nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Se pare ca doar statorul. Deocamdata am 0 volti la masuratoarea la mers in gol pe stator. Poate ca releul a scapat Ai patit sa le gasesti defecte pe amandoua? Editat Octombrie 29, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate