Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie mi-ar fi placut sa merg si sa va cunosc pe cei care participati,dar m-a lovit din plin criza si nu stau bine pe cascaval :blink:

Drum bun si distractie din plin!

ufff...multumim!! imi pare rau sa aud asta , poate reusim sa ne vedem pe la arc...sau la o bere (fara alcool).. cine stie?! :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-ar fi placut sa merg si sa va cunosc pe cei care participati,dar m-a lovit din plin criza si nu stau bine pe cascaval

Drum bun si distractie din plin!

Criza... da-o-n masa, bine ca nu te-a lovit vreuna din donsoarele cu SUVu de care vorbeai mai sus, ca au "picat" ceva SVuri anu asta (si asa nu-s multe).

faceti plinul,, bagajele, ne vedem maine :D

Yo acum fac plinu' :D (traditie de inceput de weekend - cu toate ca maine dimineata lucru) dar asta nu inseamna ca maine, dupa munca nu ma urc in sa si-i dau bice spre "the gathering" :blink:

bagajul meu si al lui redpik este deja gata...doi in unu , ca samponul. ;)

dap, ar trebui sa vad ce naiba sa-mi iau cu mine. BTW, yo am un cort de 4 pers (luat la repezeala cand am fost la Herculane si n-aveam unde dormii) si vin cu Kara, deci cei care n-au unde-si odihnii ochii, va spun de pe acum, simtiti-va ca acasa :angry:

Link spre comentariu

Prezent!!!!

Dupa 7 ore de drum in compania unui Shadow de 800 am ajuns in bucuresti calare. Incerc sa ajung maine la 9 la arc, daca nu pana in 9 jumate sigur sunt acolo. NU am pasager, deci mai e loc pentru bagaje, numa sa aveti si o coarda ceva pentru legat.

Vremea se anunta buna (azi m-am cam copt in ultima parte a drumului).

Abia astept sa ne cunoastem :angry:

I-a lasat cineva numarul de telefon lui maverick?

Link spre comentariu

I-am lasat vreo trei numere ....

Cu mine se invarte blocul momentan, mai rau s-a infundat si canalizarea superioara. Puneti alarmele, telefoanele, pasarele etc si ne vedem acolo.

Link spre comentariu

sunt si eu prezenta p-aci. neata'. radu sa stii ca ti-am rezervar cortul sa-ti tina companie pe drum.:angry: o sa aduca redpik o plasa cu care sa-l prinzi.

celor din tara ...asfalt uscat si drum bun baieti !

celor din bucuresti...care intarzie ..da de baut.!! am zis!!!

Editat de dihania
Link spre comentariu

Ceva poze de la mine, tel quality

Yo ajuns in Sighisoara la punctu de intalnire, cativa erau deja pe acolo, sus la Cetate :blink:

post-4765-1241977704_thumb.jpg

Turnu cu Ceas, vazut azi dimineata, in drum spre pizza.

post-4765-1241977860_thumb.jpg

Campsite

post-4765-1241977949_thumb.jpg

Parked and ready to go 4 home (Medias)

post-4765-1241978044_thumb.jpg

cam atat de la mine, am fost un pic cam "zgarcit" cu pozele, dar vin imediat "baietii" cu the big guns :angry:

Link spre comentariu

pozele vor fi puse pe blog din cate am inteles,eu deja le-am sheruit la pepsi (el e responsabil) asa ca nu le mai pun si aici ca noh ii mai frumos daca le vezi pe toate intr-un loc :blink:

PS:bucuresti ati ajuns?!!!!dar restul?noi clujul am ajuns cu bine :angry:

ps2:acum am vazut ca ai postat ;) ,no lasa ca ii bine...pozele sa le dai la pepsi pentru blog

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu

Am ajuns si eu acasa :blink: . Am prins si ploaie, am mers si pe intuneric cativa km, am intalnit si conservari retazi.... dar macar am ajuns acasa. Vorbim maine ca mi umpic somn :angry:

Editat de radum90
Link spre comentariu