radu86 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 ebay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 SV650 - 1500 EURO. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-sv%20650-din-2001-402962.html Pret pana-n Decembrie. Scuze celor care considera spam acest mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) GoodKat Daca vrei pot sa iti vand eu un pinten daca iti place . Editat Septembrie 12, 2011 de iacospy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 As cauta pe undeva mai aproape sau nu neaparat carene full cat macar ceva sa acopere radiatorul ala urat Sau poti demonta radiatorul ala urat. Merge si fara el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Eu merg cu SV-ul (AG- NEX) . Ne vedem acolo . Mi-ar face placere sa ne cunoastem . Am fost in mai multi ani la acest eveniment si am multe cunostinte . Totul este OK. l-am vazut acolo, era pe prima alee, la 2 motoare de al meu pe tine nu, din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Au fost destule SVuri la KB mp4, dar n-am reusit sa le reperez proprietarii, mai putin unul din Bucuresti cu care am vorbit ieri dupa spartul targului si care m-a ajutat cu o info legata de suportul de topcase, din cate mi-a zis nu prea intra pe aici, iar numele real nu mi-l mai aduc aminte, dar la ce oboseala am in fizic ma mir ca inca mai functionez... oricum, multumesc a, da, inca ceva legat de SVurile care au fost pe acolo, era unu pe care l-am remarcat ca avea un logo cu un craniu pe masca frontala/parbriz ce aducea cu Punisher... in rest multe motoare, plin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Ca tot ati adus vorba, cum e cu suportul (barele) de topcase? De unde se poate procura, sau daca se poate manufactura, are cineva niste schite sau unul gata realizat pentru a vedea cum a fost facut? Sunt ceva topcase pe Louis care imi fac cu ochiul, monokey, mi-as pune unul pentru carat una-alta, cumparaturi & stuff in oras si depozitarea de casca si geaca. Are cineva asa ceva? Suport E prea mare pentru ce am eu nevoie? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 GoodKat Daca vrei pot sa iti vand eu un pinten daca iti place . Daca poate fi vopsit negru, poti sa mi-l vinzi mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Au fost destule SVuri la KB mp4, dar n-am reusit sa le reperez proprietarii, mai putin unul din Bucuresti cu care am vorbit ieri dupa spartul targului si care m-a ajutat cu o info legata de suportul de topcase, din cate mi-a zis nu prea intra pe aici, iar numele real nu mi-l mai aduc aminte, dar la ce oboseala am in fizic ma mir ca inca mai functionez... oricum, multumesc a, da, inca ceva legat de SVurile care au fost pe acolo, era unu pe care l-am remarcat ca avea un logo cu un craniu pe masca frontala/parbriz ce aducea cu Punisher... in rest multe motoare, plin... daca tu erai cu ala albastru, cu un sunet demential de akrapovic, salutari aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 mav cu akra??????????????????? ???? ?? de cand? cum? mav pune un video ceva!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Salutare am si eu un pinten de la ermax, e bun, imi place si e si in culoarea motorului (adica negru) Ce ar fi sa imi arati tu cum mergi fara el? xD Toate fabricate din 1999 pana in 2002 merg fara si n-au nici pe dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 m4v3rick: eu eram cu sv-ul cu logo-ul punisher pe parbriz. E aerografiat de un prieten si el aici pe forum, face treaba buna la bani super putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 nope, m4v3rick e cu stock si in curand (sper) cu o alta clasa... imi pare rau ca nu am dibuit proprietarii de Sv, dar am avut ceva treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) m4v3rick: eu eram cu sv-ul cu logo-ul punisher pe parbriz. E aerografiat de un prieten si el aici pe forum, face treaba buna la bani super putini... Poza Ca si pe mine ma mananca sa imi fac iar un aerograf pe mobra. Ca tot ati adus vorba, cum e cu suportul (barele) de topcase? De unde se poate procura, sau daca se poate manufactura, are cineva niste schite sau unul gata realizat pentru a vedea cum a fost facut? Sunt ceva topcase pe Louis care imi fac cu ochiul, monokey, mi-as pune unul pentru carat una-alta, cumparaturi & stuff in oras si depozitarea de casca si geaca. Are cineva asa ceva? Suport E prea mare pentru ce am eu nevoie? Multam! Suportul de gasit cred ca il gasesti pe la firme gen Givi, sau pe Louis. Cea mai simpla varianta cred ca ar fi asta sau ceva de genul asta (vad insa ca nu e disponibil pt sv). Cel precizat de tine nu cred ca e prea mare, acum depinde ce vei avea nevoie. Daca vrei sa iti faci tu unul din teava or something, cred ca il poti face in genul pozei de mai jos, sau din ceva gen tabla in stilul suportului din primul link, cu prindere in suruburile manerului de pe codita. Bafta Editat Septembrie 13, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Daca poate fi vopsit negru, poti sa mi-l vinzi mie! Nu am pe nimeni care sa vopseasca el acum este in culoarea motorului meu Burning Copper Metallic. YAV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Nu am pe nimeni care sa vopseasca el acum este in culoarea motorului meu Burning Copper Metallic. YAV Chiar cautam un pinten dar la ce scoruri am gasit, m-am lasat... plus ca mai intra si transportu' din afara care rupe.. Cu cat il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 @Cap0ne: multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gingimingi Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 salutare tuturor, sunt si eu posesorul unui sv 650 din 2000 pe care l-am achizitionat in primavara ascestui an.V-as recomanda tuturor sa va verificati din cand in cand regulatorul de tensiune , pentu ca aceasta piesa in momentul in care nu mai functioneaza in parameti normali poate distruge mare parte din instalatia electica, iar eu am patit-o. Baterie ,regulator,becuri si CDI toate s-au ars din cauza acestui regulator de tensiune. Il verificasem , cu vreo 2 luni in urma si stiam ca nu functioneaza chiar OK, 17 V la relanti dar cand aprindeam faza scurta scadea la 13,5 v.I-am spus unui mecanic iar acesta ma linistit spunandu-mi ca :" nu-i o problema si ca mai merge, sa-l mai las."si l-am lasat si rau am facut , m-am zgarcit la o piesa si acum cumpar 3. NU faceti ca mine, cand o piesa da semne de uzura inlocuiti-o .SI sa nu credeti ca sa stricat in fata casei , nu ma lasat in mers la jumatea autostrazi bucuresti -pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 In momentul in care vezi ca o piesa din asta care trebuie sa functioneze intr-un anume interval nu o mai face, trebuie schimbata. Si cred ca ar fi bine sa schimbi si mecanicu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Ce putere au semnalele de pe fata (stanga, dreapta) la motociclete voastre? In manual am citit ca trebuiesc de 12v / 21w, dar eu am de 12v/10w ( un semnal lipsa trebuie sa le schimb, de aceea intreb). Pot sa pun de 12v/21w ce efecte poate sa aiba partea electrica? P.S.: Un nou posesor de sv 650 s an 99. Sa ne auzim cu bine Editat Septembrie 16, 2011 de Impulse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Da, standardul este 21w. Dar poti pune si de 5W fara probleme, doar ca or sa clipoceasca ceva mai repede. Poti pune si led, dar atunci va trebui sa pui si niste rezistori care sa creasca consumul. PS welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Eu am semnale pe led si nu mai mi-am pus rezistente le-am lasat sa semnalizeze asa super rapid asa atrag atentia mai repede la conservari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 La modelul nou mi se pare ca releul de semnalizare este o idee mai istet. La cel vechi insa am impresia ca daca pui led nici nu mai clipeste, sta aprins incontinuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Capon la joia mai era un pustan cu sv este aici pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Intradevar .. la releele vechi semnalizarile cu leduri raman aprinse . Solutia in cazul meu a fost sa montez niste rezistente de 4.7 ohmi ( 12 v - 21 w standard ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate