m4v3rick Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Mizerabilii Astia merita legati si batuti cu lantu de la motor... Succes in recuperarea ei, dar la cum stiu yo ca se misca politia cand vine vorba de furturi moto... oricum sper sa o gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) pai bem dar ce? ce ne dai sa bem? Editat Octombrie 20, 2012 de Impulse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 In noaptea de 18 - 19 octombrie 2012 din curtea caminelor din Marasti, s-a furat motocicleta SUZUKI SV 650 cu numarul de inmatriculare AB-07-CVH. Motocicleta a fost legata cu un cifru de roata spate. Va rog contactati-ma daca aflati orice despre motocicleta sau eventuale piese . 0766748854 0766102201 YM; calintudor_cz@yahoo.com dantudor100@yahoo.com motocicleta a fost recuperata. ....in nici 24 de ore ! Multumiri colegilor din Cluj si politiei. Doar ce am adus-o acasa - Cugir, Alba... Daune minore: contact spart, lipsa numar. Voi reveni cu amanunte.........acum vreau sa chefuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Calin ma bucur ca ai recuperat-o, ciorile dracului.. Dezmembreaza careva vreun SV?Am nevoie de rezervor caci al meu e deja tzasnitoare de la rugina din interior :\..oare pot monta unul de 2003+?Cu tot cu senzor de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 motocicleta a fost recuperata. ....in nici 24 de ore ! Multumiri colegilor din Cluj si politiei. Doar ce am adus-o acasa - Cugir, Alba... Daune minore: contact spart, lipsa numar. Voi reveni cu amanunte.........acum vreau sa chefuiesc. Bine ca ai reusit sa o recuperezi, si inca asa rapid si usor. Nu multi au norocul asta. Dar era mare pacat sa ramai fara motorul ala, dupa cat ai lucrat la el. Calin ma bucur ca ai recuperat-o, ciorile dracului.. Dezmembreaza careva vreun SV?Am nevoie de rezervor caci al meu e deja tzasnitoare de la rugina din interior :\..oare pot monta unul de 2003+?Cu tot cu senzor de benzina Nu stiam ca rezervorul de SV rugineste. Sau ai bagat si altceva decat benzina in el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Am un motor de SV650 2006 la dezmebrat. Totul bun pe el in afara de vilbrochen si, evident, cuzineti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Nu stiam ca rezervorul de SV rugineste. Sau ai bagat si altceva decat benzina in el? Eu am bagat doar benzina, dar habar nu am ce a bagat primul propietar.. Am un motor de SV650 2006 la dezmebrat. Totul bun pe el in afara de vilbrochen si, evident, cuzineti. Trebuie intai sa ma documentez un pic sa vad daca il pot monta pe prima generatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Motorul nu e bun decat daca vrei piese: chiulase, lanturi de distributie, cutie de viteze, etc. Sa schimbi vilbrocehnul si cuzinetii costa imens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Scuze, am citit printre randuri, eu am nevoie de un rezervor nu de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Mi s-a rupt piesa 2 din poza - ce regleaza cablul de ambreaj. Aveti idee unde as gasi sa cumpar? A loat-o razna kilometrajul. Indica mai multi kilometri decat am. Editat Octombrie 22, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Vezi ca au cei de la kronau dar nu stiu daca se potriveste. Poti incerca. Editat Octombrie 23, 2012 de Impulse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Cei de la Kronau, daca au, au asta http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019034&lang=en Vezi daca se pupa Kilometrajul este probabil de la melculde la roata, dar verifica si mufa de la intrarea in bord, poate nu e pusa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Am gasit o metoda: -acopar porii ce au aparut cu Bison Epoxy Metal -curat rezervorul cu electroliza -mai fac o curatare cu CocaCola -acopar porii cu Bison Epoxy Metal aparuti dupa curatare (daca apar) ma gandesc sa fac verificarea prin adaugare de benzina) -dupa care adaug/tratez/vopsesc cu POR15 BEM-25ron Cola-30ron POR15-150ron TOTAL-205ron Pareri?Se merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 -mai fac o curatare cu CocaCola O legenda urbana fara acoperire. Curata doar cu Feruginol. Clateste bine si apoi usuca rezervorul si gata operatiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Am inteles ca Feruginol e prea puternic....iar Cola folosesc pentru indepartarea solutiei pe care o folosesc la curatarea cu electroliza Am sa iau in calcul si sudura in mediu de gaz, sa vad daca gasesc pe cineva in cluj...nu stiu exact procedura, deci daca ai putea sa imi explici pe scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Am inteles ca Feruginol e prea puternic....iar Cola folosesc pentru indepartarea solutiei pe care o folosesc la curatarea cu electroliza Am sa iau in calcul si sudura in mediu de gaz, sa vad daca gasesc pe cineva in cluj...nu stiu exact procedura, deci daca ai putea sa imi explici pe scurt Nu e prea puternic. Nu actioneaza dincolo de stratul de rugina. Cel putin nu in timpul recomandat in care il lasi sa curete. Fosfateaza suprafata si apui scapi de rugina. De abia dupa tratamentul asta poti aplica o curatrre mecanica (de tip lant) si apoi un tratament de acoperire a interiorului. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Unde gasiti POR 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Pe EBAY...sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Un pic off-topic: am inceput un mic serial si la Catavencii. Aici e primul episod: http://www.catavencii.ro/Pe-motor-spre-caucaz-episodul-1-turcia_0_5998.html Urmeaza inca doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 este f bun FERUGINOL, dar grija mare ca trece dincolo de rugina! am patit-o la un rezervor cu mici pete de rugina, am zis sa curete bine si sa il las sa actioneze 30-40 de min si mi facut cateva gauri in rezervor, a trebuit sa il schimb! unde gasiti POR15 la 150 ron?! pe ebay este mai scump! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Ai dreptate...ce am vazut eu era doar vopseaua..c-am asta ar fi ce mi-ar trebui..270ron, cred ca tot am sa il cumpar daca nu vreau sa ajung imi ud gradina cu rezervorul.. :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Cumpar toba aftermarket suzuki sv dupa 2003. are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Ce bani ai la dispozitie? habar nu am....evident, nu o vreau noua(din motive financiare). nici firma nu ma prea intereseaza ....mai mult aspectul, m-am saturat de evacuarea originala cu aspect ieftin. ai o toba de vanzare? daca da, da-mi niste poze si vorbim. sau cel mai bine da-mi nr tau pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 par super tari ca si aspect...am vazut si pagina lor de facebook unde au niste poze. poti posta 1-2 poze cu toba ta? ca idee...a afectat in vreun fel performantele motocicletei? este legala? ca sa imi fac toba....trebuie sa merg cu motocicleta pana la ei? p.s ms mult pt link. da, acum am cictit si paginile de pe forum. atunci a ramas o singura intrebare...cea cu performantele. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Multumesc Impulse si Capone. O sa incerc la ei, dupa ce il gasesc - posibil sa il fi pierdut . A inceput sa imi cam danseze pe asfalt. Voi mai mergeti cu el? Editat Octombrie 29, 2012 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate