xsebi Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Am adunat bani de SV650 N k5+ numai ca banii de pe vanzari mi-i livreaza in cont in februarie. Se mai scumpesc pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 (editat) Jug de N, slabe sanse. Insa, poti pune risere de ghidon. 0721445493 Kosmo Vand Jug superior + ghidon marca ABM pentru SV 650 model dupa 2004. .......deci este Editat Decembrie 9, 2012 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 este cumva vorba despre kit-ul Dihaniei? parca vazusem mai demult pe undeva ca vinde asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Baieti, imi vand SV-ul. E din 2006, varianta S, o sa mai pun si poze in topicul deschis de mine. Daca stiti pe cineva care vrea, ma gasiti oricand. Ultimul pret e 2300 Euro. /index.php?/topic/687786-vand-suzuki-sv-650s-2006/ Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 (editat) este cumva vorba despre kit-ul Dihaniei? parca vazusem mai demult pe undeva ca vinde asa ceva... nu, amicul e din Severin.... Editat Decembrie 10, 2012 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 calin_ cz: mersi de info, numarul din pacate nu se poate apela, esti sigur ca e numarul corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 asa era editat de kosmo....am alte numere ale lui, doar am copiat de pe pro-bike.0751.860.760 sau 0765.525.872. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 am luat legatura, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Stie cineva daca semighidoanele de la S si ghidonul de la naked sunt de 22mm ? vreau sa iau asa ceva si nu sunt sigur daca s-arr potrivi: /index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=362343&st=0#msg473738 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 cred ca 95% din comenzile moto sunt pt. diam 22mm. si motorul meu a fost "S"...era mai ieftin decat "N", asa ca , si comenzile mele sunt de pe S->N . Vezi doar la acele gaurele mici, cam 4mm diametru pe care se pozitioneaza comenzile electrice / este un bosaj- 'tzumburush" mic, in jumatatea superioara a comenzilor.........daca nu se potrivesc la pozitia care iti convine faci altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Cam asa stiam si eu, pe la cross mai sunt de 24 si pe la ceva choppere custom, dar mai bine sa fiu sigur Din cate am inteles de la Kosmo ghidonul se potriveste direct pe motor, fara sa schimb cablurile, trebuie doar rerutate. Singura modificare pe care a facut-o el a fost o improvizatie la furtunul frana fata, nu ajungea la butoias si mai era o distanta de aprox. 5 cm care trebuie acoperita. El a adaptat o bucata de teava de cupru interpusa intre furtun si butoias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 intrebare intrebatoare...care aveti xenon pe sv650s din 99-02...avand 2 faruri, merge montat un kit de xenon auto? adica h1 e tot h1 sau difera mufele sau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 intrebare intrebatoare...care aveti xenon pe sv650s din 99-02...avand 2 faruri, merge montat un kit de xenon auto? adica h1 e tot h1 sau difera mufele sau ceva? Da,eu am xenon de 4300K pe ambele faze,cumparat de la user-ul l.u.v de pe forum.Toate mufele se potrivesc in afara de soclul becului pe faza scurta unde trebuie sa faci o mica improvizatie(iti dai seama la fata locului ce este de facut) uite un video pe zi cum se vede http://www.youtube.com/watch?v=098-w8fAhss. Noaptea este alta treaba,mersul noapte va devenii o placere! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Daca tot vorbim de xenoane, aveti idee unde pot gasi 1 balast cu 2 becuri/faze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Merci la fel. Cat mai multi km fara evenimente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Si-a montat cineva de pe aici asa ceva? Sunt curios de calitatea ledurilor si de vizibilitatea semnalizarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Merci la fel. Cat mai multi km fara evenimente!! La multi ani, tuturor. Slaba activitate, ati ramas pe partie? si putin veselie - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Baieti, vrea careva? http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=493031 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 mai baieti..si fete.. am si eu o problema de confort cu motoreta asta si sunt sigur ca nu sunt singurul.. SAUA! ma doare posteriorul de mor, nu mai pot sa merg pe mobra. Daca la inceputuri, in primele 2 sexoane, aveam o toleranta mai mare la durerea de coor..ei bine acum constat cu stupoare ca nu pot sa leg mai mult de 100km fara sa opresc minim 10 min sa imi relaxez durerile. Initial am zis ca e de la pretensionare pe care o tin la maxim pe spate(dar sunt inalt si am nevoie de ea cat mai sus), dar am vazut ca si baietii de pe svrider schimba la sei intr-o veselie..diferenta e ca nu sunt nebun sa dau 250 eur pe o sa Corbin/Sargent. Si-a luat cineva perna dinaia cu gel de pe louis(50 eur), sau a venit cu modificari la saua stock? Am impresia ca generatia a 2a are probleme chiar mai mari la capitolul sa/confort. Idei va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Fii atent ce faci, te duci la darian si ii zici sa iti ia din burete si sa iti puna silicon. AMIN! Ce plang si eu dupa saua de la pegaso... Nici pe fotoliu acasa nu stateam asa de bine ca pe saua facuta la darian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 sincer cam tin la cauciucul ala de pe saua stock si nu mi'ar placea sa il inlocuiesc cu vinilin. Dar exista optiunea de a cumpara inca o sa pe care sa o refac pt drum lung, sau sa confectionez o "perna" pe care sa o prind in cureluse. cred ca o sa'i dau un telefon lui Darian in curand, ca am tot auzit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Ca idee generala am renuntat la SV S din cauza disconfortului in principal. Concret, pentru modificari la sa as apela la Moto_dan (sper ca nu am gresit numele) din Timisoara, am vazut doar review uri pozitive, spre deosebire de cealalta varianta. Dar problema e ca daca ingrosi (inalti) saua, pozitia va fi mai aplecata, ar fi foarte necesar un ghidon mult mai inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Dupa 2 luni de stres in sfarsit pot sa "ma laud" si eu cu un sv650. Pun poze din anunt pentru ca inca nu e ajuns in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 frumos...sa il folosesti sanatos si fara incidente...ceva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 E din 2007, asa am vrut sa fie anul asta pentru ca am inteles ca inghite mai putina benzina datorita celor doua bujii pe cilindru. 22.000 km, pe langa ce e in poze o sa vina si cu accesoriile originale. Gumele is cica la 50% si din 2011 dar sper sa ma tina un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate