zoltan-sm Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 sarut mana ptr doamne, domnisore salut restu in sfarsit x21am primit acordul adminului si am devenit membru 2 am achizitionat recent acest sv, motor nou, permis nou. am ajuns cu cititul pe la pagina 80, dar daca primesc joi numaru, nu cred ca o sa mai am timp de citit. pacat. invata multe omu pe aici juheeeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Arata bine. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 De unde esti incepatorule? si cat ai dat pe SV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Arata bine. Asfalt uscat! mersi Editat Iulie 1, 2014 de zoltan-sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septi Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Unde gasesc un bord pentru suzuki sv650 N 99/02 ? acesta: Orce ajutor e binevenit (ca greu mai e "piesa" asta de gasit) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 o prima intrbarece e diferenta intre o cizma de cross si unu de turing? ca de pe poze nu-mi dau seamadin cate am citit, important e sa te tina le glezne si la osu care mere-s sus catre genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 mda te-am intelesdar ca siguranta am inteles ca sunt peste cizmele de touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Scoti sonda din rezervor, tai carcasa si lipesti termistorii in interior sau direct pe carcasa. Eu am si ridicat unul din termistori asa ca acum se aprinde becul de benzina cand mai am cam 6.5l . PS: rezistenta trebuie sa fie undeva pe la ~400ohm parca, eu am pus de 471ohm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 termistor? stai putin ,in functie de ce temperatura isi modifica rezistenta? Nu cred ca este un termistor acolo... Vad doua probleme in conceperea acestui lucru - cand e frig afara iti arata ca ai rezervorul plin, iar cand e cald afara ca e gol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 poate fi. ma interesez maine exact ce e. Imi pare greu de crezut mai ales ca nu ai un ceas care sa iti zica proportional cata benzina mai ai, ci ai o valoare prag , sa zicem la 20 de grade se aprinde becul, la mai putin de atat sta stins (creste rezistenta, deci nu se inchide circuitul)Dar daca benzina se incalzeste peste aceasta valoare prag inchipuita? Nu cred ca au gandit-o lasand variabile la intamplare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Eu as banui ca termistorul trebuie sa aiba temperatura destul de mare sa aprinda becul, probabil peste 60 de grade si atunci sansele de eroare sunt minime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 hmm, eu inca nu ma prind de chestia cu sta in lichid e rece, sta afara e cald. si daca sunt 40 de grade (la umbra) motoru sta in soare, rezervorul e vopsit cu negru (cazul meu), se incalzeste binisor in rezervor. benzina ar avea aceeasi temperatura, nu am idee cat si nu vreau sa arunc cu numere pe aici. Parca totusi pare cam dubioasa metoda. Unde ati gasit chestia asta? ca acum chiar sunt curios. A incercat cineva casti Icon? M-am uitat la ceva review-uri si par foarte ok, pentru pretul micut. (Micut comparativ cu Arai sau Shoei). Si inca o intrebare, ce magazine moto se mai gasesc prin bucuresti? eu stiu de My moto, scropio az, kronau si cred ca atat. Ceva cu echipament pe alese exista? Drum fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 aceiasi nelamurire cu termistorul o am si eu. Casti Icon: sunt super ok, eu am un Mainframe pe care l-am luat la un pret de nimic pentru o casca, e super aerisita, destul de usoara, arata foarte bine. On the downside : interiorul nu e detasabil, viziera nu etanseaza perfect si devine galagioasa. Dar la modelele mai noi au rezolvat si aspectele astea! caut un airframe sau armada! Btw, le-am testat la scorpio, ei au , si au si preturi decente pentru ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Eu am Icon Aiframe de un an jumate. Imi place cum arata, interiorul e detasabil, nu se abureste foarte usor, foarte aerisita, cica ar fi putin cam zgomotoasa, eu oricum folosesc dopuri de urechi deci nu ma deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Si eu tot la scorpio intentionez sa ma duc sa probez. mi s-au parut super decente ca pret si am tot citit pareri ok despre ele. Folosesc dopuri de urechi, asa ca nu ma intereseaza cat e de zgomotoasa. abia astept sa le incerc. mersi de pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) Folosesc dopuri de urechi, asa ca nu ma intereseaza cat e de zgomotoasa. niste dopuri m-ar interesa si pe mine. sunt ceva speciale, sau ce anume folosesti? Editat Iulie 6, 2014 de zoltan-sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Cum naiba folositi ma dopuri de urechi? E cea mai mare placere sa asculti sunetul de v-twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 cred ca vantu-l auzi destul si cu dopuri, cred. inca n-am incercat, doar vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Zoltan iei dopuri de urechi simple, de la orice farmacie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Cum naiba folositi ma dopuri de urechi? E cea mai mare placere sa asculti sunetul de v-twin Dupa 400 km (Bucuresti - Focsani , dus-intors) cu doua tobe yoshimura , o sa ai capul plin de m..e! O sa ai minim doua ore urechile infundate ! Da , e placut doar daca nu mergi mai mult de 100 km pe zi cred ca vantu-l auzi destul si cu dopuri, cred. inca n-am incercat, doar vreau. Nu cred ca auzi vantul ...acum depinde de casca . Eu am trecut de doua saptamani la o casca IXS si sunt foarte multumit de ea .Reduce foarte mult din zgomot fata de ce am avut pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Dupa 400 km (Bucuresti - Focsani , dus-intors) cu doua tobe yoshimura , o sa ai capul plin de m..e! O sa ai minim doua ore urechile infundate ! Da , e placut doar daca nu mergi mai mult de 100 km pe zi Nu cred ca auzi vantul ...acum depinde de casca . Eu am trecut de doua saptamani la o casca IXS si sunt foarte multumit de ea .Reduce foarte mult din zgomot fata de ce am avut pana acum. Pentru iesiri in afara exista silencer. Legat de casca...treci pe Arai sau Shoei. Cand zici de Ixs e ca si cum ai face comparatie intre Logan si seria 5 de la bmw:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) Zoltan iei dopuri de urechi simple, de la orice farmacie. MS ma deranjeaza, ca dupa ceva timp daca cobor, parca as avea un stup de albine in cap de 4 zile am un nolan, si n-o sa-l schimb, mai bine incerc cu dopuri. nu mi se pare o "investitie" mare, merita sa-l incerc "Pentru iesiri in afara exista silencer." -ce-i silenceru asta? Editat Iulie 6, 2014 de zoltan-sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) Sau HJC, sau Schubert, sau Scorpion sau AGV Sau orice casca peste 350-400e de la orice producator respectabil MS "Pentru iesiri in afara exista silencer." -ce-i silenceru asta? un fel de dop pe care'l bagi in gura de evacuare a tobei de esapament - ca sa atenueze sunetul produs de aceasta Editat Iulie 6, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltan-sm Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) ok, msnu cu toba am probleme. de la 80 in sus nu aud nimic din motor, doar vantu Editat Iulie 6, 2014 de zoltan-sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) La distante lungi ma oboseste tare sunetul motorului, pe autostrada la 160+km/h pe perioade lungi probabil iti distrugi auzul putin cate putin indiferent cati euro ai dat pe casca Oricum, cu dopuri de urechi se aude chiar mai fain v2-ul, trec doar sunetele joase ce iasa din tobe fara zgomot din motor.. Editat Iulie 6, 2014 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate