adiandrei Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 n-am ajuns niciodata la temp aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Nici eu, dupa o vreme am crezut ca e bulit electroventilatorul. Isi face foarte bine treaba racirea cu apa impreuna cu cea pe ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 eu sunt disponibil cand spuneti voi, doar sa imi ziceti unde sa vin, eventual sa ma intalnesc cu nod pe undeva sa venim impreuna ( eu stau destul de aproape de GRG-pentru nod) asa cum am promis eu vin cu lichidele daca deja aveti rezistentele si restul materialelor.... Yoyomoto sta pe undeva pe la tineretului daca tin bine minte, iar daca ne vedem si cu el, asa cum i-am promis mai de mult vin cu Bell-ul meu sa i-l arat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Goodkat cand te apuci de desfacut si toate alea fa si niste poze pentru un mic tutorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Pai cand hotarati voi. Dar sa dati detalii cu privire la locatie. @Piff astept sa vad bell ul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 hmm deci? facem vreo miscare astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 La cum e miscare, se pare ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Sa nu uitati de poze sa vada si restul norodului ca poate... Nu se stie niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 scuzati absenta. Am fost alcoolizat cam tot weekendul iar ieri am avut perioada de revenire. Am uitat complet ca trebuia sa fac ceva candva Rezistentele sunt tot in buzunarul de la geaca unde le'am lasat joi Stau tot in zona Tineretului si scap de munca pe la 6. Azi nu pot ca ma bate dom'soara, dar de maine putem sa ne vedem pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 eu lucrez pana la 22 :00 de obicei, asadar tot pe weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Eu stau tot in Tineretului. Pe langa Palatul Copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 in weekend o sa fiu eu plecat.. facem poze de tutorial si treci pe la mine intr-o seara sa iei rezistenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 poi poate vin cu tine atunci seara si scapam de o treaba ca eu n-am letcon sau prize la indemana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Vand Suzuki SV 650 N, 2003, 31500 km. Cauciuc nou pe spate - metzeler, pe fata trebuie schimbat curand. 1900 euro. Revin si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 ) Florin - FLR, cunoaste motorul, stie istoria lui. » Post actualizat in 19 Aug 2014 05:54 Vand Suzuki SV 650 N, 2003, 31500 km. Cauciuc nou pe spate - metzeler, pe fata trebuie schimbat curand. 1900 euro. Revin si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 pai asa repede te desparti de el? bafta cu vanzarea dar e posibil sa regreti dupa 2 luni cu urmatorul motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 la drum de 500 km, ma durea ff tare mana dreapta, cred ca pt mine ar fi ai buna o pozitie dreapta pe motor il tin la vanzare sa vad ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 E fain sv can si config far si pe mn ma rule la drumuri lungi. Si EU mai astept Putin si cred can trec la chopper... Tot v2. Pacat de preturile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 E fain sv can si config far si pe mn ma rule la drumuri lungi. Si EU mai astept Putin si cred can trec la chopper... Tot v2. Pacat de preturile astea. !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 si eu sunt in procese de constiinta.... parca as vinde-o pe blonda, parca nu as vinde-o... mi-as lua ceva 2T de enduro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 ...daca m-ar da diferenta de bani afara din casa, mi-as lua mobra lu' Sacal si as vinde-o pe a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Are careva semnal oem de sv gen 2? Astept pm . Preferabil nou sau sa arate ca nou Are tata Piff /index.php?/topic/37237-suzuki-v-strom-dl-6501000/?p=3740126 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 filtru K&N 150 suparipa+ap lant 200 PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loopu Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 (editat) Salut, am avut un mic incident in urma caruia am stricat pedala de frana, suportul ptr pompa sau ce e aia chiar in spatele pedalei de frana, si am indoit galeria . Are cineva piesele astea ? Motorul este un sv 650 `99 . O zi buna! Editat August 20, 2014 de Loopu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate