adya76 Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Daca vrei piese OEM uite aici http://mymoto.ro/suzuki.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Aprilie 16, 2016 Share Postat Aprilie 16, 2016 Multumesc foarte frumos. Uriasa baza de date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janes Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Puteti sa imi spuneti daca se simte diferenta intre un parbriz stock si unul double-bubble la un Sv650N? Ma bate gandul sa il schimb pe cel stoc, daca se simte diferenta. Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Salutare tuturor.Am si eu o rugaminte ,imi poate recomanda cineva un mecanic bun si cu preturi de bun simt pentru verificarea supapelor(pastilelor)?.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) TNG, Cesar, Ottoman (nu neaparat in ordinea asta). Cauta-i pe forum si vezi. Evita Zenclava daca vrei sa iti mai mearga mobra dupa ce umbla la ea. Editat Aprilie 21, 2016 de catranel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Multumesc.Ottoman nu mai lucreaza ,am vorbut cu el.Alte rocomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) stai, vorbim de ottoman adica patrick de la ambulanta moto? cum sa nu mai lucreze? Editat Aprilie 21, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Isi inchide afacerea, daca nu a inchis-o deja - am cumparat saptamana asta piese de la el. Om de nota 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 holy phok si eu unde mai duc acum sv-ul? el era doctorul "de familie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 zenklawa pas, skr superbaics de pe maniu passs. Cesar face treaba buna dar e mega aglomerat, ar mai fi FlorinV din drumu taberei dar scumpel. TNG e cam departe din cate stiu, dar mi-as lasa oricand mobra pe mainile lui. Incearca si userul stulewa, are garaj pe colentina parca si stie motorete Altii nu mai stiu sa recomand.. e destul de tricky in lumea moto daca ai altceva decat un schimb de ulei.. si la bani, si la talent/tzepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Da,de Patrik e vorba.A zis ca- si inchide afacerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) mi s-a stricat ziua, daca e adevarat. la el ma duceam cu orice problema aveam la mobre <-- asa sunt eu, mai priceput Editat Aprilie 21, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Multumesc de recomandari.Pe unde va mai strangeti cu trotinetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Salutari. Are cineva furtune de frana invelite in otel? E diferenta mare intre furtunele stock si cele otelite? Se simte frana mai precisa? sau ramane tot elastica? Avand in vedere ca sunt relativ scumpe furtunele astea "racing" as vrea sa stiu daca merita investitia. Frana asta pe fata nu mi-a placut niciodata la SV si totusi nu as vrea sa ma apuc sa schimb prea multe avand in vedere ca merg foarte putin cu moto. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 se simte diferenta, eu cand am schimbat furtunele de la cbr am zis ca-i alta motocicleta. am zis ca e un upgrade pe care il voi face la toate motocicletele care-mi vor trece prin mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Ok, mersi de raspuns. Am gasit pe ebay, 3 furtune (2 fata, unul spate), 400 de lei cu transport inclus, produse de Cobra, care chipurile ar lucra sub licenta HEL, care chipurile ar fi o firma cunoscuta. Pareri? Stie cineva ceva mai ieftin? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Mai ieftin de atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Eu intreb ca sa imi fac o parere. Nu stiu daca 400 de scump sau ieftin pentru furtunele astea. Nu ma dau pe circuit ca sa am nevoie de cine stie ce performante. Asa ca intreb ca sa imi fac o idee. Inteleg ca e un pret ok, sau poate chiar mic pentru 3 furtune. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Mie mi se pare decent pt. 3 bucati. Deabia pe la 400 stiu ca gaseam doar cele de fata, cand cautam pt. alta mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 In regula. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Acum, ce sa zic, au tot fost pe la SH unele oferte decent, poate gasesti ceva sa se potriveasca (nu stiu daca merita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 In regula. Mersi! eu mi-am luat venhill noi cu 320 de lei , diferenta nu stiu cat de mare e pentru ca la mine furtunele erau varza, nu tineau presiune, miscam motoreta cu frana trasa maxim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Zi-ne si de unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 userul ottoman , avea in ianuarie o promotie, siteul e ambulantamoto.ro , dar vad ca acum nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Pai mersi S-a retras Patrick cica (si nici de piese nu mai stiu daca se ocupa pt ca siteul intradevar nu mai e)... oricum mai am de rezolvat un cablu trimis gresit, se pare ca am fost amandoi bezmetici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate