Buggy12000 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) Azi in jurul orei 18:00 un copilash cu un scuter (baietasul, care abia vorbea romaneste, nu avea inca 16 ani) a intrat in plin in Loganul (masina nu are inca 6 luni) unui prieten de-al meu, care era oprit. Scuterul avea o viteza aproximativa de 40-50 km/h. Dupa o tentativa esuata de a fugi de la locul accidentului copilul a inceput sa-l ameninte pe posesorul loganului si sa-i spuna ca nu-i bine sa mearga la Politie ca inca are semnele de incepator in geam si pe langa asta nu avea nici "farurile de ceata" aprinse (oare ce era in capul lui ). Dupa 1 ora de cearta au mers la Politie, impreuna cu tatal scuteristului, si au dat declaratie. Nush daca a facut bine sau nu dar prietenul meu, tocmai ca sa nu-i faca rau scuteristului, a declarat ca pe scuter se afla tatal. Pagube: bara fata sparta, proiector ceata spart, capota indoita, aripa+capota zgariata. Scuteristul schiopata. Ce trebuie facut cu acesti indivizi inconstienti??? Editat Iunie 27, 2006 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 trebuia decalarat ca pushtanu era pe scuter, pentru ca intervenea raspunderea parintzilor in cazu asta shi aveau mai multe belele decat reparatzia loganului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 Da ai dreptate, dar baiatul a fost de treaba, nu a vrut sa-i faca probleme. II facea dosar penal scuteristului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 (editat) shi ii faceau dosar pneal si tatalui so tptushi INCONSTIENTZA TREBUIE PEDEPSITA Editat Iunie 27, 2006 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Nush daca a facut bine sau nu dar prietenul meu, tocmai ca sa nu-i faca rau scuteristului, a declarat ca pe scuter se afla tatal. uite un om de bun simt. dar din pacate degeaba se streseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Da ai dreptate, dar baiatul a fost de treaba, nu a vrut sa-i faca probleme. II facea dosar penal scuteristului. Da, dar prietenul tău riscă dosar penal pentru fals în declarații. Uneori poți fi surprins cine mai citeÂşte forumul ăsta Âşi câte accidente cu scutere Âşi Logan-uri au fost azi? Faci un bine cuiva punând pielea proprie în joc pentru ani de zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Da, dar prietenul tău riscă dosar penal pentru fals în declarații. Uneori poți fi surprins cine mai citeÂşte forumul ăsta Âşi câte accidente cu scutere Âşi Logan-uri au fost azi? stai linistit, nici dreq nu se agita pentru asa ceva. au fost altele muuuuuuult mai rele, si nimeni nu a facut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Eu stau liniÂştit, că nu e pielea mea în joc. Dar nu aÂş scrie pe forum despre aÂşa ceva. RiÂşti Âşi nu câÂştigi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 uite un om de bun simt. dar din pacate degeaba se streseaza. cum sa-l lase inima ma sa-i faca aluia de 15 ani dosar penal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 dosar penal e prea de tot dar nana la poponeata grupa mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Dupa parerea mea a facut bine... El acum il are cu ceva la mana pe tatal scuteristului si poate oricand sa se duca sa isi schimbe declaratia inventand o scuza oarecare si nu cred ca il pasc consecinte prea nasoale (in realitate). Totusi acum familia scuteristului ar trebui in ac circumstante sa fie f cooperanta in a ii repara masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 totusi, in locul lui nu as fi declarat asa. ptr ca parintii sunt in mare masura vinovati ptr ca l-au lasat pe pusti sa se suie pe scuter. Ce daca are 15 ani? LEGEA E LEGE! Eu de ce nu ma urc pe motor sa ma dau cu el, chiar daca nu am permis de A inca? Faptul ca am B si C pe permis NU imi da dreptul, deci sunt in scoala si astept nerabdator sa dau examenul ca sa ies cu motorul pe strada. Daca dadea peste cineva? Discutia se poate prelungi la infinit, dar a gresit prietenul tau, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Daca si-ar face politia dataria nu s-ar plimba pustanii astia de 14-15 ani cu scootere fara casca si fara cea mai mica notiune de circulatie.Daca i-ar oprii si i-ar intreba de permis si numar ar baga panica in ei si nu ar mai iesi cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Daca si-ar face politia dataria nu s-ar plimba pustanii astia de 14-15 ani cu scootere fara casca si fara cea mai mica notiune de circulatie.Daca i-ar oprii si i-ar intreba de permis si numar ar baga panica in ei si nu ar mai iesi cu ele Ideea de a fi in "ilegalitate" "excita" creierul oricarui pustan ... nici macar "o mama zdravana de bataie" (ca idee) cred ca nu-i mai poate speria. Mare pacat ... o sa ajunga la fel ca si BBJ-ul (cine stie cunoaste) sa-si "traga" un "er1" pe la opshpe anishori sa vada gajik ce bilute are ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Daca tacsu marca banu', declaram ca scuterul nu a fost condus de nimeni si a intrat singur in logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Daca si-ar face politia dataria nu s-ar plimba pustanii astia de 14-15 ani cu scootere fara casca si fara cea mai mica notiune de circulatie.Daca i-ar oprii si i-ar intreba de permis si numar ar baga panica in ei si nu ar mai iesi cu ele good posting M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Sincer...ar fi trebuit sa-l declare pe cel mic ca autor al accidentului! Prea s-au inmultit copiii inconstienti care nici macar 14 ani nu au(sa nu zic 16) si conduc tot felul de scutere si mopede! Pe de alta parte si parintii ar trebui trasi la raspundere!!! Duminica dup-amiazaa cand ne intorceam de la BV am trecut prin Ploiesti unde am vazut 2 pusti, care nu cred ca aveau mai mult de 11-12 ani! Faceau tot felul de ''manevre'' + ca nici unul nu purta casca! Cred ca pe o distantaa de 1 km era sa-i acroseze 4 masini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 La asemenea comportament, nu cred ca era nevoie de favoruri. Mai ales ca a incercat sa fuga de la locul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Ce sa spun... Ieri pe drum national, in buricul orasului, copilul de 17 ani al unui prieten cu o mana isi conducea scuterul, cu cealalta il tinea, oarecum in aer, pe fratele lui de nici un an. Eu unul mi-am facut cruce, si cu prima ocazie, cand il prind, ii si zic vreo doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 La asemenea comportament, nu cred ca era nevoie de favoruri. Mai ales ca a incercat sa fuga de la locul accidentului. Un pusti depasit de situatie, nu cred ca e cazul sa facem din asta mai mult decit este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Ideea de a fi in "ilegalitate" "excita" creierul oricarui pustan ... nici macar "o mama zdravana de bataie" (ca idee) cred ca nu-i mai poate speria. Mare pacat ... o sa ajunga la fel ca si BBJ-ul (cine stie cunoaste) sa-si "traga" un "er1" pe la opshpe anishori sa vada gajik ce bilute are ei ce bataie!!! parintzii inconshtientzi le cumpara jucarelele, ca nu au pushtanii bani la 15 ani!!! shi ar trebui sa plateasca pt asta!!! ( parintzii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 eu mi-am propus ca daca mai vad vre-un mopedist trecind pe linga mine pe trotuar sa imi schimb brusc directia prin fata lui. cu siguranta va intelege mai bine de ce trebuie sa poarte casca, sa nu mearga pe trotuar si sa-si bata capul sa le si repare mopedul la cei care i l-au inchiriat. Am ceva cu cei de la Moghioros care inchiriaza mopeduri la putzoii de nici 16 ani fara sa le IMPUNA purtarea castii (la inceput le dadeau casti, care ajungeau in cosul din dotarea mopedului). Aceste mopeduri circula PE TROTUARUL din jurul parcului cu viteze MARI (ca doar putzoiul trebuie sa-si impresioneze pipitza) cu 2 persoane, in cele mai multe cazuri, FARA CASCA, LA SLAPI, TRICOU si BUDIGAI. deci cred ca amicul cu Loganul trebuia sa-i bage in cacao pe amindoi. daca amicul il accidenta pe mopedist, il sfatuiam pe mopedist sa-l jupoaie pe conservar; asa zic amicului sa-i jopoaie pe inconstieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) eu mi-am propus ca daca mai vad vre-un mopedist trecind pe linga mine pe trotuar sa imi schimb brusc directia prin fata lui. cu siguranta va intelege mai bine de ce trebuie sa poarte casca, sa nu mearga pe trotuar si sa-si bata capul sa le si repare mopedul la cei care i l-au inchiriat. Am ceva cu cei de la Moghioros care inchiriaza mopeduri la putzoii de nici 16 ani fara sa le IMPUNA purtarea castii (la inceput le dadeau casti, care ajungeau in cosul din dotarea mopedului). Aceste mopeduri circula PE TROTUARUL din jurul parcului cu viteze MARI (ca doar putzoiul trebuie sa-si impresioneze pipitza) cu 2 persoane, in cele mai multe cazuri, FARA CASCA, LA SLAPI, TRICOU si BUDIGAI. deci cred ca amicul cu Loganul trebuia sa-i bage in cacao pe amindoi. daca amicul il accidenta pe mopedist, il sfatuiam pe mopedist sa-l jupoaie pe conservar; asa zic amicului sa-i jopoaie pe inconstienti Editat Iunie 29, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 eu mi-am propus ca daca mai vad vre-un mopedist trecind pe linga mine pe trotuar sa imi schimb brusc directia prin fata lui. Poti sa il sperii si sa faca accident. In momentul ala esti un criminal. Cu nimic mai bun decat un smecher care se face cu masina spre noi doar ca sa ne sperie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Poti sa il sperii si sa faca accident. In momentul ala esti un criminal. Cu nimic mai bun decat un smecher care se face cu masina spre noi doar ca sa ne sperie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate