todea Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 mamaaaaa..dementiala culoarea!!! ai dreptate,cred ca e cea mai 'turbata' culoare de pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Salutare!si de la mine cateva poze Iuliane u vindeai motorul sau u esti noul proprietar? Ma mai uit din cand in cand la vanzari si mi-l amintesc de pe acolo BTW saptamana asta comanda de echipament de pe Louis imi fac...bye bye vreo 650 iepuroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 viespea este de vanzare dar pana se da o folosesc de naveta..asa ca ma bag si eu la miss Pfua , chiar ca are o culoare speciala foc! Me gusta!!!! ....Bafta la concurs ! Sorin, ce-ti mai face viespea? Vad ca nu te-ai inscris, esti ok? Foarte, foarte bine e viespea mea, tnx de intrebare bog . Sunt fff ok si eu si mobra.....Nu esti singurul care imi zice sa o inscriu ...Am sa .... Salutare!si de la mine cateva poze Niceeee..."Ochioasa" - daca imi permiti .... BTW saptamana asta comanda de echipament de pe Louis imi fac...bye bye vreo 650 iepuroi Sa-l porti degeaba (adica fara sa ii "testezi" duritatea ) zeci de mii de kilometri ! Miss Viespea 2012 Inscrisi/inscrise: 1. George05 - Carbon Beauty 2. Straic - Orange Dream 3. Jelzah - White Wonder 4. Zyonbv - Black and Proud 5. Kristy - Classic White 6. Tm06ufo - Yellow Bad 7. Chivu - Blue Magic 8. Thunderbyte - Alien Lime Green 9. Tunning - Massive Black 10. Raduku - Clyde Blue 11. Vlm450 - Burgundy Fast 12. Zebru - Loudest Grey 13. Danny_nt - Old Black 14. Gergely - Classic Yellow 15. Borsulica - DPM Newest Black 16. B46Ank - Gipsy Black 17. Metalwarrior - Red Socks 18. Ninja_skija - Pink Love 19. Adolf_SS - Electric Blue 20. Todea - Crazy Yellow 21. Stancu_Iulian - Blue Eyes Mult succes tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian 2003 Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Iuliane u vindeai motorul sau u esti noul proprietar? Ma mai uit din cand in cand la vanzari si mi-l amintesc de pe acolo BTW saptamana asta comanda de echipament de pe Louis imi fac...bye bye vreo 650 iepuroi Salutare!inca nu,astept doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 vrea cineva o sa personalizata pt modelul >2007? este modificata de darian, are gel pt un plus de confort si design-ul care se vede in poza. schimb cu sa stoc, in stare f buna, pt modelul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 vrea cineva o sa personalizata pt modelul >2007? este modificata de darian, are gel pt un plus de confort si design-ul care se vede in poza. schimb cu sa stoc, in stare f buna, pt modelul respectiv. Poate ne vedem joi, la Piata Constitutiei. Daca imi place, poate facem un schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian 2003 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Salutare!ce placute de frana aveti pe viespe?ce recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu76 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) intru si eu la miss Editat Aprilie 9, 2012 de mishu76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Mai are cineva nevoie de aripa fata ? Am vorbit cu george05 sa imi faca una de fibra dar ma ajunge prea mult ca ar trebui sa faca si matrita de la 0. Cautand arip din alta sursa ca sa zic asa, am dat peste DKWraith2Anen care avea un hornet la dezmembrat, anuntul nu mai e valabil dar am aflat ca si lui ii trebuie o aripa fata ... deci pana acum am fi 2 care vor aripa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 intru si eu la miss Super! Miss Viespea 2012 Inscrisi/inscrise: 1. George05 - Carbon Beauty 2. Straic - Orange Dream 3. Jelzah - White Wonder 4. Zyonbv - Black and Proud 5. Kristy - Classic White 6. Tm06ufo - Yellow Bad 7. Chivu - Blue Magic 8. Thunderbyte - Alien Lime Green 9. Tunning - Massive Black 10. Raduku - Clyde Blue 11. Vlm450 - Burgundy Fast 12. Zebru - Loudest Grey 13. Danny_nt - Old Black 14. Gergely - Classic Yellow 15. Borsulica - DPM Newest Black 16. B46Ank - Gipsy Black 17. Metalwarrior - Red Socks 18. Ninja_skija - Pink Love 19. Adolf_SS - Electric Blue 20. Todea - Crazy Yellow 21. Stancu_Iulian - Blue Eyes 22. Mishu76 - Dark Flash Mult succes tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Mai are cineva nevoie de aripa fata ? Am vorbit cu george05 sa imi faca una de fibra dar ma ajunge prea mult ca ar trebui sa faca si matrita de la 0. Cautand arip din alta sursa ca sa zic asa, am dat peste DKWraith2Anen care avea un hornet la dezmembrat, anuntul nu mai e valabil dar am aflat ca si lui ii trebuie o aripa fata ... deci pana acum am fi 2 care vor aripa ... Cand am avut,nu cerea nimeni legile lui Murphy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Mai are cineva nevoie de aripa fata ? Am vorbit cu george05 sa imi faca una de fibra dar ma ajunge prea mult ca ar trebui sa faca si matrita de la 0. Cautand arip din alta sursa ca sa zic asa, am dat peste DKWraith2Anen care avea un hornet la dezmembrat, anuntul nu mai e valabil dar am aflat ca si lui ii trebuie o aripa fata ... deci pana acum am fi 2 care vor aripa ... in cazul asta...vorbiti-va voi doi,eu iau aripa,trag matrita,si ne intelegem sa iasa un pret decent sa nu sarim calul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Joi cam pe la ce ora va strangeti in constitutiei? M-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 In jur de 19.00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ikinz Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salut, La un momentdat se vindeau pe aici brelocuri cu un viespe, mai stie cineva detalii? Din pacate persoana care observ ca se ocupa de asta, nu a mai intrat din august anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Aloha, daca auziti pe cineva ca are o africana si vrea sa faca schimb cu hornet let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 cu un hornet roz???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Vin si eu cu o intrebare catre voi legata de echipament pt ca tot urmeaza maine sa imi dau comanda....daca ati dispune de bani pt ambele articole ce ati recomanda: Welsons sau Probiker In plus care ma poate lamuri de ce Nolan N85 este 1125 ron si aceeasi casca acelasi model este Nolan N85 895 Ron....confused Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Caută pe ebay xr1000 sau ceva asemănător ca și calitate. Nu se compară cu nolan-ul ăla. Casca e foarte importantă pe hornet pentru că dacă nu-i o cască bună te sparge la creieri la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 garantez spusele lui chivu.. am hornet luat de curand, am dat niste ture in bucuresti, am fost o zi dus intors la sinaia din bucuresti, iar acu cand dau reply sunt la spital cu infectie in urechea dreapta pt ca m-a tras rau curentu in casca si nu am actionat la primele simtome fiind si o persoana f sanatoasa de fel, iar maine ma opereaza sa-mi scoata infectia ca sa nu mi se sparga timpanul... si toate asta din cauza ca am o casca kronau luata de la kronaumoto .. acu trag consecintele neinvestirii in intr-un echipament si casca bun, dupa ce ma refac, oricum deja aveam in plan, casca cea mai izolata si silentioasa .. schuberth S1 pro .. o caruta de bani dar o stiu pe pielea mea ce inseamna lipsa ei.. asa ca ai grija ce iti iei ca si casca pt ca aia conteaza cel mai mult .. de exemplu am inteles de la george ca shark rsr 2 e si pe la banii care ziceai tu si el zicea ca e si f multumit de ea, decizia luand-o dupa ce s-a interesat, a testat de la prieteni .. pana sa se hotarasca ce isi cumpara.. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Vin si eu cu o intrebare catre voi legata de echipament pt ca tot urmeaza maine sa imi dau comanda....daca ati dispune de bani pt ambele articole ce ati recomanda: Welsons sau Probiker In plus care ma poate lamuri de ce Nolan N85 este 1125 ron si aceeasi casca acelasi model este Nolan N85 895 Ron....confused DPDV estetic iti recomand prima geaca . Calitativ nu o cunosc. Probiker e la categoria entry-level - medium.... Vezi ca aveau reducere mare la Kronau la Vanucci de la vreo 12mili la vreo 6 mili la niste geci de piele foarte faine (si-a luat un prieten acum o saptamana)... In ceea ce priveste pretul la casca - cred ca e greseala de site....saaaaaau : in functie de unde dai click comanzi cu ce pret vrei - neatenti sunt multi .... Caută pe ebay xr1000 sau ceva asemănător ca și calitate. Nu se compară cu nolan-ul ăla. Casca e foarte importantă pe hornet pentru că dacă nu-i o cască bună te sparge la creieri la drum lung. Nu neaparat la Hornet iti trebuie o casca buna - la orice motor - dar cu precadere la orice naked. XR 1000 e o casca super ok si existand deja o generatie peste (XR1100 - casca pe care o am eu) preturile sunt acceptabile. Intr-adevar, de ar fi sa aleg la aprox aceeasi bani intre Nolan (fost posesor) si Shoei alegerea ar fi foaaarte usor de facut ... Castile trebuie probate (preferabil la mers lung) - unii se impaca cu anumite forme de casca , altii cu altele - exista riscul ca ce e bun formei capului meu sa nu se potriveasca formei lui Ionut_BV. garantez spusele lui chivu.. am hornet luat de curand, am dat niste ture in bucuresti, am fost o zi dus intors la sinaia din bucuresti, iar acu cand dau reply sunt la spital cu infectie in urechea dreapta pt ca m-a tras rau curentu in casca si nu am actionat la primele simtome fiind si o persoana f sanatoasa de fel, iar maine ma opereaza sa-mi scoata infectia ca sa nu mi se sparga timpanul... si toate asta din cauza ca am o casca kronau luata de la kronaumoto .. acu trag consecintele neinvestirii in intr-un echipament si casca bun, dupa ce ma refac, oricum deja aveam in plan, casca cea mai izolata si silentioasa .. schuberth S1 pro .. o caruta de bani dar o stiu pe pielea mea ce inseamna lipsa ei.. asa ca ai grija ce iti iei ca si casca pt ca aia conteaza cel mai mult .. de exemplu am inteles de la george ca shark rsr 2 e si pe la banii care ziceai tu si el zicea ca e si f multumit de ea, decizia luand-o dupa ce s-a interesat, a testat de la prieteni .. pana sa se hotarasca ce isi cumpara.. bafta! Oioioioi....dar tu chiar esti un caz special : sincer e prima oara cand aud de asa consecinte - de obicei vorbim de niste ochi injectati sau minime dureri de cap....imi pare rau sa aud ce ai patit....insanatosire grabnica ! In alta ordine de idei : mai avem tot restul de saptamana pentru inscrierile la Miss . Nu fiti sfiosi ! Miss Viespea 2012 Inscrisi/inscrise: 1. George05 - Carbon Beauty 2. Straic - Orange Dream 3. Jelzah - White Wonder 4. Zyonbv - Black and Proud 5. Kristy - Classic White 6. Tm06ufo - Yellow Bad 7. Chivu - Blue Magic 8. Thunderbyte - Alien Lime Green 9. Tunning - Massive Black 10. Raduku - Clyde Blue 11. Vlm450 - Burgundy Fast 12. Zebru - Loudest Grey 13. Danny_nt - Old Black 14. Gergely - Classic Yellow 15. Borsulica - DPM Newest Black 16. B46Ank - Gipsy Black 17. Metalwarrior - Red Socks 18. Ninja_skija - Pink Love 19. Adolf_SS - Electric Blue 20. Todea - Crazy Yellow 21. Stancu_Iulian - Blue Eyes 22. Mishu76 - Dark Flash Mult succes tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 garantez spusele lui chivu.. am hornet luat de curand, am dat niste ture in bucuresti, am fost o zi dus intors la sinaia din bucuresti, iar acu cand dau reply sunt la spital cu infectie in urechea dreapta pt ca m-a tras rau curentu in casca si nu am actionat la primele simtome fiind si o persoana f sanatoasa de fel, iar maine ma opereaza sa-mi scoata infectia ca sa nu mi se sparga timpanul... si toate asta din cauza ca am o casca kronau luata de la kronaumoto .. acu trag consecintele neinvestirii in intr-un echipament si casca bun, dupa ce ma refac, oricum deja aveam in plan, casca cea mai izolata si silentioasa .. schuberth S1 pro .. o caruta de bani dar o stiu pe pielea mea ce inseamna lipsa ei.. asa ca ai grija ce iti iei ca si casca pt ca aia conteaza cel mai mult .. de exemplu am inteles de la george ca shark rsr 2 e si pe la banii care ziceai tu si el zicea ca e si f multumit de ea, decizia luand-o dupa ce s-a interesat, a testat de la prieteni .. pana sa se hotarasca ce isi cumpara.. bafta! pfoaaaaiaiii...cum spunea si sorin,esti primul la care aud ca a patit asa ceva insanatosire grabnica,apoi cheltuiala placuta pe noua casca.e smecherie s1 pro,un pic cam grea dupa gusturile mele dar e liniste de cimitir inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 sustin si sharkul .. si rsi a fost super bun si si-a facut datoria cum trebuia ..acum cautam shoei sau suomy .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 garantez spusele lui chivu.. am hornet luat de curand, am dat niste ture in bucuresti, am fost o zi dus intors la sinaia din bucuresti, iar acu cand dau reply sunt la spital cu infectie in urechea dreapta pt ca m-a tras rau curentu in casca si nu am actionat la primele simtome fiind si o persoana f sanatoasa de fel, iar maine ma opereaza sa-mi scoata infectia ca sa nu mi se sparga timpanul... si toate asta din cauza ca am o casca kronau luata de la kronaumoto .. acu trag consecintele neinvestirii in intr-un echipament si casca bun, dupa ce ma refac, oricum deja aveam in plan, casca cea mai izolata si silentioasa .. schuberth S1 pro .. o caruta de bani dar o stiu pe pielea mea ce inseamna lipsa ei.. asa ca ai grija ce iti iei ca si casca pt ca aia conteaza cel mai mult .. de exemplu am inteles de la george ca shark rsr 2 e si pe la banii care ziceai tu si el zicea ca e si f multumit de ea, decizia luand-o dupa ce s-a interesat, a testat de la prieteni .. pana sa se hotarasca ce isi cumpara.. bafta! asta inseamna ca ai trecut de la amatori la profesionisti , bine ai venit !!! asteptati-va in continuare la sinuzite anterior oculare dureri reumatice la genunchi si coate ....... cel mai grav e curbarea coloanei ( adica formarea cocoasei ) .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Multumesc pt pareri legate de casca.Cele 2 modele pe care le-am dat in link erai doar o parte din cele la care ma gandeam (mai am im vizor ceva de la shark si scorpion) dar nu intelegeam dif. de pret tinand cont ca e acelasi model Apropo daca eu imi iau casca de pe Louis si sa zicem (doamne fereste) ca imi sta rau sau nu fixa cum se poate schimba cu alta? tre sa fac la ei vreo cere de inlocuire sau cum se schimba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate