Stephon Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 asa asa Georgele! hai ca o sa vin si eu cu poze fresh! saptamana aviatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Astept cu nerabdare pozele voastre nou - noutze !!!!! SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine Editat Februarie 22, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floren Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 sal, ati avut probleme cu aprinderea la hornet? a mea a murit ,nu mai are scinteie iar bobinele sint ok icm ok aveti vreo idee ce sa-ifac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine E .... asa dap.... frumoasa, proaspat vopsita, cu toba frumoasa si galacioasa.... Imi doresc si eu o toba asa ca a ta..... Sa te plimbi sanatos si asfalt uscat..... care se lasa greu ( Hai primavara.............! Editat Februarie 23, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 E .... asa dap.... frumoasa, proaspat vopsita, cu toba frumoasa si galacioasa....Imi doresc si eu o toba asa ca a ta..... Sa te plimbi sanatos si asfalt uscat..... care se lasa greu ( Hai primavara.............! mersi mersi. ...si tu,sper,sa te plimbi sanatos cat mai mult cu motoru`...asta in ideea in carew nu il mai vinzi......sper ca ti-a trecut momentul sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine La cum arata de fain poti sa ii pui linistit numele Nazgûl, mai ales ca are craniu ala pe rezervor. Seamana, nu? Editat Februarie 23, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 La cum arata de fain poti sa ii pui linistit numele Nazgûl, mai ales ca are craniu ala pe rezervor. Seamana, nu? :D ...nazgul...... ...a fost botezata deja viespea in "sampanie" sub numele de ZoRO........cine stie cunoaste..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 mersi mersi. ...si tu,sper,sa te plimbi sanatos cat mai mult cu motoru`...asta in ideea in carew nu il mai vinzi......sper ca ti-a trecut momentul sanatate numai bine Sa stii ca mi-a cam trecut... am facut cateva ture atunci cand a fost mai cald afara si parca am renascut Chestia e ca am promis-o unui tip din BM si daca vine.... e bine.... daca nu.... e tot bine.... in Martie am programare la RAR si gata... Sanatate, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Sa stii ca mi-a cam trecut... am facut cateva ture atunci cand a fost mai cald afara si parca am renascut Chestia e ca am promis-o unui tip din BM si daca vine.... e bine.... daca nu.... e tot bine.... in Martie am programare la RAR si gata... Sanatate, numai bine noah..ii bine ca ti-o trecut supararea pe motoare......oricum daca il vinzi iti iei altu,sper....in baia mare il vinzi cuiva?..sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_saba Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine Oooooooooooo! maestre, e bestiala! sa o calaresti pe Gutin...acolo-i place sa se joace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine frumoasa! poate investesti si intr-un bugspoiler, iar da putin mai multa agresivitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 frumoasa! poate investesti si intr-un bugspoiler, iar da putin mai multa agresivitate. mersi de aprecieri. .si ai dreptate,o sa ii dea mai multa agresivitate.....urmeaza in luna martie sa il iau.acuma cercetez piata sa gasesc ce imi place si apoi iau... sanatate numai bine Oooooooooooo! maestre, e bestiala! sa o calaresti pe Gutin...acolo-i place sa se joace! hehe......stii tu ce stii.. sanatate numai bine ps:te astept sa o vezi,sa urci pe ea,si poate sa te fac o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 apoi......am facut azi pozele......cat se intelege din ele ca am doar un telefon cu care fac poze... cam asta e bijuteria.mai tre sa ii pun sapt asta crash-pad-urile,oglinzile noi si capacelu` de la furtunul de la radiator.si e cam gata.... sanatate numai bine Arata foarte bine, felicitari! Nu i-ar strica si niste rimstripes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Arata foarte bine, felicitari! Nu i-ar strica si niste rimstripes mersi.......eh,uite ca la rim-ri nu m-am gandit........desi nu stiu ce culoare ar merge sa ii pun.....albe eventual...sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 mersi.......eh,uite ca la rim-ri nu m-am gandit........desi nu stiu ce culoare ar merge sa ii pun.....albe eventual...sanatate numai bine Eu vreau sa-i pun rosii la a mea.... am mai vazut si da bine Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) Am gasit se pare o mobra din 2001 intr-o repr honda din italia pret-an-calitate f bune, marti ar trewbui sa imi ajunga in tara: intrebare pt voi, am citit pe internet despre istoria mobrei si de la an la an ce chestii are in plus...pe site-ul pe care m-am uitat scrie ca are 3 litri spatiu depozitare sub scaunel...dar pe net nu am vazut nicaieri loc de bagat cheia sa ridici scaunul cum are de ex CB500...are sau nu are acest model asa ceva...inca o chestiune...se pare ca singura problema a acestui tip de motor este o chestie ce se numeste Cam Chain Tensioner, care este automata si se strica in timp si cica ar fi pe la 40 de euro un sistem manual de tensionat lantul...stiti cate ceva despre aceasta problema? Editat Februarie 25, 2009 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Sal'tare, As vrea sa intreb daca are cineva sau stie cineva de unde as putea cumpara o carcasa pentru ceasuri (vitezometru si turometru) pt un Hornet din 2004 (varianta gri mat)? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Despre asta este vorba http://www.mrcycles.com/fiche_section_deta...4&fveh=2950 (articolele 4,6 si carcasa exterioara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 fratilor.......unde gasesc un bugspoiler calumea fara sa coste peste 100 de euro?help help help.........sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_saba Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 fratilor.......unde gasesc un bugspoiler calumea fara sa coste peste 100 de euro?help help help.........sanatate numai bine domnu vad ca esti pus pe fapte mari! nu prea se simte criza la unii! multa bafta in continuare. Maine sper sa iti vad bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Am gasit se pare o mobra din 2001 intr-o repr honda din italia pret-an-calitate f bune, marti ar trewbui sa imi ajunga in tara: intrebare pt voi, am citit pe internet despre istoria mobrei si de la an la an ce chestii are in plus...pe site-ul pe care m-am uitat scrie ca are 3 litri spatiu depozitare sub scaunel...dar pe net nu am vazut nicaieri loc de bagat cheia sa ridici scaunul cum are de ex CB500...are sau nu are acest model asa ceva...inca o chestiune...se pare ca singura problema a acestui tip de motor este o chestie ce se numeste Cam Chain Tensioner, care este automata si se strica in timp si cica ar fi pe la 40 de euro un sistem manual de tensionat lantul...stiti cate ceva despre aceasta problema? are spatiu de depozitare sub sa - ai si unde sa-ti bagi cheita. cu tensioner-ul cum e ?....e vorba de lantul exterior ( de transmisie )? io am inteles ca alta gluma e mai vesela la hornetul pana in 2004 - releul de incarcare care e subdimensionat si se incinge si dupa o vreme isi da obstescul sfarsit. se pune fara jena releu de la modelele de dupa 2004 - e mai mare si trebuie amplasat in alta parte .....se gaseste lejer. motoru` din poza arata foarte bine. bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 are spatiu de depozitare sub sa - ai si unde sa-ti bagi cheita.cu tensioner-ul cum e ?....e vorba de lantul exterior ( de transmisie )? io am inteles ca alta gluma e mai vesela la hornetul pana in 2004 - releul de incarcare care e subdimensionat si se incinge si dupa o vreme isi da obstescul sfarsit. se pune fara jena releu de la modelele de dupa 2004 - e mai mare si trebuie amplasat in alta parte .....se gaseste lejer. motoru` din poza arata foarte bine. bafta !! Corect! se pune releu cu radiator si se muta in alta parte! Eu l-am mutat sub sha! De atunci...nu am mai avut nicio problema! Problema era ca din cauza caldurii degajate de motor fiind amlasat pe cadru exact deasupa motorului se prajea destul de repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Corect! se pune releu cu radiator si se muta in alta parte! Eu l-am mutat sub sha! De atunci...nu am mai avut nicio problema! Problema era ca din cauza caldurii degajate de motor fiind amlasat pe cadru exact deasupa motorului se prajea destul de repede! domnu`.......cum stai cu mobra?:Dhai cu niste poze.........pe mess nu mai intri? sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 George...sunt pe mess dar...pe invisible! CU mobra...astept ceva acum si vad ca nu se mai intampla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate