IraSciBil Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ia ie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 sa-ti traiasca! ride safe and never look back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Domi ca domi, sa-ti traiasca, da EOSu asta vad ca face treaba buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 S-o stapanesti sanatos! Sa te duca in siguranta oriunde gandesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ia ie : ma... io nu mai stiu... pana la urma EA si-a luat daia de incepator si tu ai ramas cu dominatoru'!? ca nu pricep... nu cunosc... tot ce stiu este din posturile de pe acest forum deci: asta nu e capra irinucai? in orice caz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ea e! A fost jucarica mea, pana am tradat-o pentru una mai tanara. E a lui oficial de o saptaman, neoficial de cand si-a luat carnetul ca oricum nu se mai dezlipea. Era deja cafteala pe motoreta. Sa te bucuri de ea, o meriti deplin, sa mearga bineeee si sa te poarte sanatos. PS Arata mai bine in poze, ai spalat-o cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 Ea e! A fost jucarica mea, pana am tradat-o pentru una mai tanara. E a lui oficial de o saptaman, neoficial de cand si-a luat carnetul ca oricum nu se mai dezlipea. Era deja cafteala pe motoreta. Sa te bucuri de ea, o meriti deplin, sa mearga bineeee si sa te poarte sanatos. PS Arata mai bine in poze, ai spalat-o cumva? Nu,pozaru' a fost un meserias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 pozaru a fost (este) demn de mila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ia ie : o shtim de mult p-asta!!! ---------------------- s-o stapaneshti sanatos !!! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Uratule...s-o stapanesti sanatos ca tare frumos merge! M-am dat de cateva ori cu ea si am zis ca-mi vand banditul ca sa-mi iau si io ''una ca asta''! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 4, 2006 Autor Share Postat Iulie 4, 2006 Tre' sa vinzi 40 de banditi si pa ALi BAba cu ei pt asa ceva mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Tre' sa vinzi 40 de banditi si pa ALi BAba cu ei pt asa ceva mah Tu ce moto ai ? Si de ce esti irascibil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Daca e la fel de urata ca in poze, va potriviti la fix mah Drept pentru care calarire placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Daca e la fel de urata ca in poze, va potriviti la fix mah Drept pentru care calarire placuta frate dar ai zis-o sunt urati amandoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 S-o stapanesti sanatos domnu'! Sa fie intr-un ceas bun si sa nu ai momente nasoale cu ea! Acu... beutura sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 frate dar ai zis-o sunt urati amandoi ? Frate, vezi ca ceace se scrie labartat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Bah,da' nu sunteti in stare de caterinca,asta e tot ce puteti ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Nu mai avem ce sa zicem ca ai facut tu toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Domi ca domi, sa-ti traiasca, da EOSu asta vad ca face treaba buna! EOSu face treaba buna, insa cam trebuie sa scapi de purple fringing ala, ca e la greu... Sa-ti traiasca domi, sa-l scoti la plimbare pe unde stie el sa se dea mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 bine ai venit in clubul posesorilor de dominator............da' a ta e urata ca e rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 bine ai venit in clubul posesorilor de dominator............da' a ta e urata ca e rosie Sar'na! Cum spunea un mare clasic inca ( )in viata , e urata ca mine,da' buna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Foarte tare tipule Sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Sar'na! Cum spunea un mare clasic inca ( )in viata , e urata ca mine,da' buna rau da' tu esti "buna"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 da' tu esti "buna"? RRRAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate