skija Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 hop si eu cu 2 bucati momentan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radikal Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) hop si eu cu 2 bucati momentan... ar fi bine ca numele de pe antebrat e fica/mama/sora sau orice alta ruda de sange Editat Octombrie 1, 2012 de Radikal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Mai am unul pe coasta dreaptă pe care vreau să îl acopăr cu altceva cât de curând! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Ia spune-ne tu noua cum de tot timpul ai 4 la number of posts? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 UFO dracu știe sau poate chiar știe...(sunt sub acoperire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Daca posteaza numai la motocicisti in timpul liber, unde nu se contorizeaza posturile, e si normal sa nu aibe decat 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 ar fi bine ca numele de pe antebrat e fica/mama/sora sau orice alta ruda de sange e fii-mea... si are 6 luni .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Mai am unul pe coasta dreaptă pe care vreau să îl acopăr cu altceva cât de curând! Shit son, ai mai mult par pe main ca chewbacca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Wooow. Wtf?!?!?!!??!? Va arat si eu cand ajung la laptop unul dintre cele 3 pe care le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 hop si eu cu 2 bucati momentan... ha! la Jack... am si eu unul facut la el si pretina doua mai urmeaza sa trec pe la el in iarna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Da, da... la Jacku'... pe asta ultimul l-am admirat foarte tare... daca eram medic, sigur il aveam pe mine Si eu urmeaza sa-l vizitez in iarna.. am de terminat toata mana, cu "ERICA" element central... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Unul dintre cele 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 ha! la Jack... am si eu unul facut la el mai urmeaza sa trec pe la el in iarna asta Si eu am 3 tatuaje facute de Jack, dar au mai bine de 12 ani... Cu masina improvizata, in ciuda vechimii, tot bine arata. O sa-l vizitez si eu cat de curand, sa-mi umplu spatiile ramase libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Eu astept sa se tatueze toti.. apoi sa vina moda fara tatuaje ca sa fiu si eu "jmecher". +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 +1 Daca pentru voi tatuajul reprezinta moda, aveti dreptate, mai bine ramaneti fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Unul dintre cele 3. /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=851758 Fara suparare, tie iti place ce-a iesit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 hop si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Fara suparare, tie iti place ce-a iesit? Pai, dap. Probabil ca nu stii "povestea" din spatele sau. Este din niste benzi desenate, iar schita a fost facuta manual, exact ca in benzile desenate de fapt. Asta daca te referi la faptul ca formele sunt imperfecte. Daca te referi la culori, sau altceva, explica-mi. PS: In realitate arata mult mai ok, poza a fost facuta cu blit, era destul de proaspat, etc. Eu nu il vad decat in oglinda, dar cei care au vazut poza si apoi tatuajul mi-au spus ca arata mult mai bine in realitate. M-au mintit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Este din niste benzi desenate, i Vinnie din Motomartienii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Pai, dap. Probabil ca nu stii "povestea" din spatele sau. Este din niste benzi desenate, iar schita a fost facuta manual, exact ca in benzile desenate de fapt. Asta daca te referi la faptul ca formele sunt imperfecte. Daca te referi la culori, sau altceva, explica-mi. Mi-am imaginat ca e vorba de benzi desenate, poate intr-un viitor vei gasi pe cineva sa ti le bata mai aprope de Full HD. PS: ...cei care au vazut poza si apoi tatuajul mi-au spus ca arata mult mai bine in realitate. M-au mintit? Daca tie iti place.. mai conteaza parerea altora??! Editat Octombrie 2, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Mi-am imaginat ca e vorba de benzi desenate, poate intr-un viitor vei gasi pe cineva sa ti le bata mai aprope de Full HD. Daca tie iti place.. mai conteaza parerea altora??! Mie imi place. Oricum, in timp va trebui sa il duc la "aranjat", ca or sa se mai duca din culori, etc. Si da, cum a spus cineva mai sus e Vinnie din motomartieni, sau "Biker Mice from Mars" (titlul original). Se dadeau pe Tele 7 ABC acum ... muuuult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radikal Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 e fii-mea... si are 6 luni .. Coincidenta....si pe fii-mea o cheama la fel, dar are 11 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 sa ne traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 sa ne traiasca. topic din 2005 ? wow ! parca mai este un topic cu tatuajele noastre, stiu ca postasem pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate