Sari la conținut

Fz6 S/N

Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

un apropiat avea o vorba:fac taximetrie sa tin cont de consum??? eu am facut sezonul asta doar 4000 km,dar 4000 km numai de plimbari nu si de mers pana in mall sau alergatura prin oras,oricum 600le ramane baza :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator AdrianB1

Merita pe naiba, in vara cand am facut peste 5000km in 2 saptamani a contat consumul, mai ales cand eu alimentam de 2 ori cand cei cu care mergeam alimentau de 3; cand faceam calculele si eu ieseam la 4.5 si ei spre 6 conta al naibii de mult.

Link spre comentariu

Merita pe naiba, in vara cand am facut peste 5000km in 2 saptamani a contat consumul, mai ales cand eu alimentam de 2 ori cand cei cu care mergeam alimentau de 3; cand faceam calculele si eu ieseam la 4.5 si ei spre 6 conta al naibii de mult.

asta era si ideea mea. tragi linie la sfirsit de an si aproape ca mai iei o motoreta la consum de +1.5 la suta. asta daca te dai.

Link spre comentariu

cauta la dezmembrari gogo,wai ce plictiseala e fara moto,parca lipseste o parte din mine cand vine perioada asta,ceva reduceri la accesorii/echipamente de black friday ?

Editat de sonyy
Link spre comentariu

• 1 month later...

Salutare sint noul posesor al unui Fz6 necarenat .

Belea de motoreta eu sint mai inalt 1,87 si imi place mai mult decit hornetul care l-am avut stau mai bine

Ce ulei sa folosesc la furca ?

Si daca stiti ceva de semeringurile de la furca . cred ca le gasesc pe louis .

acum scuze de deranj

Eu merg pe trotineta pina este pole pe asfalt nu conteaza temperatura de afara

Asa este si in ocident merg cit ii lasa soseaua(fara polei)

Link spre comentariu

motul am folosit si pentru furca si pentru motor,nu cumpar piese de la louis pentru ca sunt scumpe fata de unde cumpar de obicei,daca esti interesat iti las pe pm

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

motul am folosit si pentru furca si pentru motor,nu cumpar piese de la louis pentru ca sunt scumpe fata de unde cumpar de obicei,daca esti interesat iti las pe pm

Da-mi si mie pm, ca nu strica niciodata sa stii unde gasesti piese.

Link spre comentariu

Mi-am facut Asigurare pe 1 an si am dat 412 lei noi. la astra . la carpatica erea cu 20-30 lei mai putin.Dar nu sint seriosi si poti avea probleme daca partea vatamata nu ii comvine suma te poate da in judecata .ori cum ala este arestat sau a fost .

Eu merg tot timpu daca nu este polei pe asfalt.

Si in ocident este la fel merg si iarna cu motoretele si bicicletele.

Link spre comentariu

hmmm da dar mersul in oras pe frig nu e tocmai sigur,te omoara astia in trafic,eu unu cum nu merg cu moto decat 10% in oras nu am de ce sa mai circul cu ea pe vremea asta,in occident ai alte drumuri,alta lume mult mai civilizata,acolo as merge si eu

Link spre comentariu