Florynn Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 astept primavara sa vad daca se merita aia 1,5 l in plus la la consum - 100km. daca nu iau iar 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 un apropiat avea o vorba:fac taximetrie sa tin cont de consum??? eu am facut sezonul asta doar 4000 km,dar 4000 km numai de plimbari nu si de mers pana in mall sau alergatura prin oras,oricum 600le ramane baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 inteleg ce zici. dar vreau sa vad daca merita consumu ala sau nu. asta era faza. indiferent cit te dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Eu zic ca merita sa fi rege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Merita pe naiba, in vara cand am facut peste 5000km in 2 saptamani a contat consumul, mai ales cand eu alimentam de 2 ori cand cei cu care mergeam alimentau de 3; cand faceam calculele si eu ieseam la 4.5 si ei spre 6 conta al naibii de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 mie nu imi permite timpul atat de mult sa pot iesi la plimbari,timpul este dusmanul meu numarul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Merita pe naiba, in vara cand am facut peste 5000km in 2 saptamani a contat consumul, mai ales cand eu alimentam de 2 ori cand cei cu care mergeam alimentau de 3; cand faceam calculele si eu ieseam la 4.5 si ei spre 6 conta al naibii de mult. asta era si ideea mea. tragi linie la sfirsit de an si aproape ca mai iei o motoreta la consum de +1.5 la suta. asta daca te dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 FZ6 2005, alternator prajit (de tot) la 55000 km. cred ca incepuse sa moara de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racataian Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Cum l-ai diagnosticat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Salut,am un prieten care are un fz6 din 2005 care a cazut de pe loc si atunci s-a rupt footpegul scaritei din dreapta. Gasim pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 FZ6 2005, alternator prajit (de tot) la 55000 km. cred ca incepuse sa moara de anul trecut. Statorul sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 fazer 8 e mai scump decat fazer 1000....daia si e mai rarut,depinde ce faci cu el,daca o arzi numa touring ia 1000le Care este pretul de nou, la fazer8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 nu stiu,dar ma uitam acu ceva vreme pe moto.it si comparam anii la fazer 8 cu fazer 1,si fazer 8 e mai scump decat fazer 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Fazer 8 2014 ABS: 10.100 Euro. Enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutumario Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Salutare.. ma intereseaza aripa de pe roata spate .daca stiti pe cineva si nu-i rebuie )).. stima tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) cauta la dezmembrari gogo,wai ce plictiseala e fara moto,parca lipseste o parte din mine cand vine perioada asta,ceva reduceri la accesorii/echipamente de black friday ? Editat Noiembrie 18, 2014 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Bos, un calculator nu iei? Eften, fac reducere . Louis vad ca au reduceri de Craciun. Might worth a look. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Salutare.. ma intereseaza aripa de pe roata spate .daca stiti pe cineva si nu-i rebuie )).. stima tuturor !! salut,am eu din dezmebrari PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Salutare sint noul posesor al unui Fz6 necarenat . Belea de motoreta eu sint mai inalt 1,87 si imi place mai mult decit hornetul care l-am avut stau mai bine Ce ulei sa folosesc la furca ? Si daca stiti ceva de semeringurile de la furca . cred ca le gasesc pe louis . acum scuze de deranj Eu merg pe trotineta pina este pole pe asfalt nu conteaza temperatura de afara Asa este si in ocident merg cit ii lasa soseaua(fara polei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 motul am folosit si pentru furca si pentru motor,nu cumpar piese de la louis pentru ca sunt scumpe fata de unde cumpar de obicei,daca esti interesat iti las pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Mes de sfat dar nu cautam de unde sa cumpar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 motul am folosit si pentru furca si pentru motor,nu cumpar piese de la louis pentru ca sunt scumpe fata de unde cumpar de obicei,daca esti interesat iti las pe pm Da-mi si mie pm, ca nu strica niciodata sa stii unde gasesti piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Sal! Eu in furca am 10W insa uleiul dat de producator cica ar fi cam 5W. Semeringurile sunt 43x55x11/14.5. Vezi ca la ariete sunt cele mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
expresul Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 Mi-am facut Asigurare pe 1 an si am dat 412 lei noi. la astra . la carpatica erea cu 20-30 lei mai putin.Dar nu sint seriosi si poti avea probleme daca partea vatamata nu ii comvine suma te poate da in judecata .ori cum ala este arestat sau a fost . Eu merg tot timpu daca nu este polei pe asfalt. Si in ocident este la fel merg si iarna cu motoretele si bicicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 hmmm da dar mersul in oras pe frig nu e tocmai sigur,te omoara astia in trafic,eu unu cum nu merg cu moto decat 10% in oras nu am de ce sa mai circul cu ea pe vremea asta,in occident ai alte drumuri,alta lume mult mai civilizata,acolo as merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate