motor.j06 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Dostoievski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Cu placere...si mai sariti cu carti! Eu acum am inceput sa citesc, si recomand cu caldura, "Omul cu sobolani", Freud. recomand Balzac- iluzii pierdute citeam asta in drum spre tine scumpa mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 recomand Balzac- iluzii pierdute citeam asta in drum spre tine scumpa mea Foarte subtil!!!....la Balzac ma refeream + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Hermann Hesse- Demian Truman Capote -Breakfast at Tiffany`s Vladimir Nabukov - Lolita Vladimir Nabukov- Laughter in the Dark . Edgar Allan Poe - The Murders in the Rue Morgue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 . Edgar Allan Poe - The Murders in the Rue Morgue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Vladimir Nabukov - Lolita good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 http://neilgaiman.net/cinnamon/page1.htm o scurta povestioara a lui Neil Gaiman, frumoasa, de altfel. puteti sa browsuiti site-ul mai bine, gasiti destule chestii de aceeasi calitate eu m-am apucat sa recitesc Zei Americani, de Gaiman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Balzac: -femeia la treizeci de ani -istoria celor treisprezece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 de departe, topicul meu favorit, asta si inca unul pe aici, pierdut in negura timpului... cu ocazia asta, cer daca are cineva o carte foarte interesanta, si anume: Jean Baudrillard - Simulacra and simulation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 m-am apucat din nou de fictiune, mi s-a luat de istoria cinematografiei universale (Sadoul). Secretul culorii pure - Federico Andahazi, thriller plasat in perioada infloritoare a scolilor de arta italiene. foarte fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Pendulul lui Foucault de Umberto Eco Tags: Thriller, mister, cavaleri templieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Carlos Castaneda-Calatorie la Ixtlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 A Taste Of Vitality de Mark Foy o desfatare pentru cei care apreciaza genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) Din gama "I f...ing love Neil Gaiman", cele mai recente lecturi, ca deh, dupa seriale gen Heroes mi s-a facut pofta nebuna de autorul asta...iar : Neil Gaiman - Fragile Things, o selectie de povestiri scurte, printre care si o aventura a lui Shadow, la doi ani de la evenimentele din American Gods, o aventura cu SHerlock Holmes, un circ laser si creepy, oricum, mare lukrare si acest volum. Nu l-am gasit decat pe e-mule Superba... Quick mention, titlul corect era "Good Omens", aveam un pdf redenumit aiurea, si este o carte scrisa dde Neil Gaiman impreuna cu Terry Pratchett. Neil Gaiman - Anansi Boys, o aventura derivata din American Gods, concentrata pe tema lui Anansi, zeul rebeliunii, cel capabil sa scoata averi din nimic si sa pacaleasca pana si diavolul. Neil Gaiman - MirrorMask. Cine a vazut filmul stie! suuuuper poveste Este disponibila in varianta de scenariu cu ilustratii...laser frathe Editat Iulie 19, 2007 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 mobilul- stephen king christine- sk CLUBUL MANHATTAN - john saul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 protocoalele sionului cornel dan nicolae mihai eminescu opere 10(articole care au f scrise in ziare ) cartea asta mi-a schimbat viata david duke roger garaudy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Cum, fara Mein Kampf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 HAGAKURE THE ART OF WAR THE GODFATHER OF MICE AND MEN (in general Steinbeck) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Daniel Martin, de John Fowles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 mi-era dor sa vad topicul asta acolo unde-i e locul, adica, up....asadar, nu am citit, dar, pt tinerii si batranii indragostiti, sau nu(habar n-am) sa recomand cumva Ionel Teodoreanu - Bal mascat ?? ok...il recomand, ca e carte siropoasa...am primit confirmarea poate o sa o citesc si eu cand oi avea timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ionel Teodoreanu - Bal mascat In acelasi gen dar si cu implicatii psihologice : Liviu rebreanu:Jar si Amandoi.Excelente cartile astea 2 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 protocoalele sionului cornel dan nicolae mihai eminescu opere 10(articole care au f scrise in ziare ) cartea asta mi-a schimbat viata david duke roger garaudy uite ombre pt tine, Dumitru Bordeianu- Marturisiri din mlastina disperarii...evident, o carte despre tratamentul din inchisorile comuniste, legionari, detinuti politici, si multe altele....trista, dar, adevarata Marturisiri_din_mlastina_disperarii.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 sal are cineva prin biblioteca;inchisoarea noastra cea de tote zilele,de ioan ioanid?sunt 4 sau 5volume.csub forma de imprumut sau le cumpar.ofer pret bun pt ca le caut de fff mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 la rascruce de vinturi, pasarea spinului, contele de monte cristo, shogun, dupa 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 la rascruce de vinturi,pasarea spinului, contele de monte cristo, shogun, dupa 20 de ani. Ai uitat aci sa bagi Cei trei muschetari, apoi Dupa 20 de ani, care se continua cu Vicontele de Bragellone 4 volume --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 09:06 -------------Io prefer Edgar Allan Poe-Prabusirea casei Usher si Kafka -America deci cartea asta ii bestiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate