Sari la conținut

08.08.2010 - SOFER INTRAT PE CIRCUIT MOTO LA CARANSEBES


monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 588
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1. uite organizarea, iti cautai io articolul:

2. lasa domnia (domnule tsunami), imi poti spune pe numa fara nici un fel de probleme. respectul nu sta in formula de adresare

3. am inteles ca acea cursa ar fi fost ilegala. lacune mari in organizare. acum oficialitatile zic ca nimeni nu a semnat nimic. federatia tace. tu ce intelegi? eu inteleg ca daca arf fi fost in legalitate ar fi stabilit lucrurile

4. da, cred ca sportivii ar fi participat. SI EU as fi facut-o. sportivii sunt nebuni. lor le trebuie atat de putin sa se ia la intrecere. daca cursa asta va fi desfiintata (si cred ca va fi), ei vor ramane in aer. vor participa numai cei cu bani care au posibilitate sa se antreneze in alte tari. adica tot cocalarii puterii. dar, asta-i viata. eu stiu ca atunci cand am avut nevoie de sprijinul statului si a societatii, am luat-o-n fata! si n-a fost placut de loc. atunci mi-am revizuit viata si am luat decizia sa parasesc tara. acum nu ma mai intereseaza cursele. asa cum scrie si sub avatar sunt un calarfet singuratic. cu cat te bazezi mai putin pa altii, cu atat mai fericit esti

5. bineinteles ca nu cunosc toate amanuntele.

dar cred ca mi-am format o parere destul de exacta. nu-mi trebuie sa stiu tot sa-mi dau seama ca organizatorul poarta raspunderea indiferent ce s-ar intampla si ar fi putut preveni. nu-mi trebuie sa stiu tot sa imi dau seama ca pompierii au stins un foculet dupa 20 de minute si ca un arbitru nu avea toate steagurile.

astea au fost lacune organizatorice

nu trebuie sa cunosc tot cand vad ca un giurubete cauta, dupa comiterea ilegalitatilor, protectie la politie. asta ar face-o numai daca este amenintat.

apoi nu trebuie sa cunosc tot cand oficialitatile spun ca acea cursa n-a fost aprobata si federatia tace. ce mai e de adaugat?

ca gloata l-ar fi predat la politie in siguranta, aia o stiu. ia de citeste reactii aici.

cauciucuri si obiecte aruncate in parbrizul masinii, ce inseamna asta? alergari pe strazi ca in filme, ce inseamna asta? ce naiba, nu m-am nascut ieri.

acu vreo 2 ani stiu ca a mai fost un accident din greseala unui cosnservar. si mai stiu ca conservarul "si-a luat-o: pana la venirea politiei de la justitiarii reacer-ului.

ceea ce s-a intamplat ar trebui sa ramana nu in amintirea copiilor ci in amintirea parintilor care au acceptat ca odraslele lor sa participe la o cursa ilegala si fara a respecta elementare reguli de siguranta.

sa scot eu basma curata pe imbecil? trebuie sa fiu nebun! sa raspunda da-l dracu! mi se rupe in 14 de el. din cauza lor avem nevoie de politie si de legi peste legi. pentru ca bunul simt si educatia lipsesc. pentru ca soceitatea ii considera altfel.

gloatei n-am de ce sa cer scuze. am mai scris-o. ai citit? probabil ca nu. altfel nu mai continuai. mai scriu o data, dar n-o s-o mai repet:

gloata consider pe justitiari, pe cei care "isi fac dreptatea singuri" pe cei care l-au intaratat pe imbecil si pe cei care l-au alergat prin oras si nu erau direct implicati. gloata e formata din acei primitivi care nu s-ar da in spate sa-l linseze pe cel pe care EI considera ca au gresit. daca tu faci parte din gloata, n-am nici un pic de respect, de consideratie pentru tine. asa cum scrii insa, m-as mira.

 

sper ca m-am facut si mai inteles. asta e parerea mea. greu mi-as schimba-o pentru ca lipsesc argumentele care sa mi-o schimbe.

 

sara buna, ca acum e seara la mine

 

Nu mai comentez nimic. Asta este parerea ta chiar daca recunosti ca nu cunosti toate amanuntele. Va fi poate, un moment in viata ta cand vei simti cat de mult "doare" sa te judece sau sa te acuze, etc, cineva care "nu cunoaste toate amanuntele".

In cee ce priveste "justitiarii" doar un lucru mai spun: nu au intaratat pe nimeni!!!!!!! Toata lumea facea semne si si striga catre cei din masina sa opreasca. Poate pentru tine asta inseamna "a intarata". Sigur acum vei pomeni de cauciuc asa ca iti spun de pe acuma ca acel cauciuc a fost aruncat de tatal unuia dintre copiii de la start care a vrut sa incerce sa "devieze" sau sa faca ceva sa opreasca masina care venea cu viteza catre public. Oare si asta inseamna "a intarata"?. Toti oamenii aflati in calea masinii au fost cu miinile goale si nimeni nu a fost pe motocicleta in afara de copii.

Ca sa fii linistit - nu am alerga dupa masina impreuna cu ceilalti. Din momentul accidentului mie mi s-a intrerupt putin sirul evenimentelor. Sotul meu m-a gasit pe pista mergand aiurea si mi-a dat, cred, vreo 2 palme sa ma scoata din soc. (doar primul post ti l-a adresat sotul meu - in rest ti-am scris eu: mama lui Andrei).

Nu doresc nimanui sa vada cum cineva , fara nici un motiv, face ceea ce a facut nebunul. Cand esti si mama atunci ti se rupe sufletul.

Cu asta am incheiat orice polemica pe tema asta. Sper sa nu mai fie vreodata cazul de a se deschide un asemenea topic.

Asfat uscat tuturor, multa sanatate si cate un inger pazitor asa cum au avut Andrei si ceilalti copii.

Editat de andreiar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ca sa vedeti cat de relativa este presa si televiziunile in acest caz...:

In primele zile a fost promovata ideea ca cei accidentati nu sunt "grav" si au doar "banale" rani, aici fiind declaratiile doctorului de la urgente(prieten cu tatal tampitului),cele ale prefectului (prieten cu tatal tampitului) si cele ale procurorului (prieten cu tatal tampitului).

Ca ilustrare a adevarului care incet incet incepe sa iasa la iveala, poftim articol :

"""

Arthur Rusu se află internat la Casa Austria din TimiÂşoara, în urma accidentului din weekend, când tânărul, Cristian Ungur, a intrat cu maÂşina pe pista unde se desfăÂşura un concurs de motociclism. Patru persoane au fost rănite, printre care se numără Âşi Arthur Rusu. Motociclistul are fața distrusă Âşi a suferit deja o intervenție chirurgicală.

 

Pe lângă motociclistul Artur Rusu, Âşi al doilea pacient din accident a fost internat in acelaÂşi spital. “Este vorba despre cumnatul meu. Ieri a suferit prima intervenție chirurgicală la nas, iar astăzi, probabil, intră iar in sala de operații. Starea lui este destul de gravă. Asta mai ales că Âşi genunchiul este inflamat Âşi nu Âştim ce are”, spune Marius Mocanu, primarul comunei Văliug, care a fost prezent pe pistă, la momentul producerii tragediei. Cumnatul pacientului este foarte îngrijorat pentru Seriu Olaru, a cărui stare de sănătate nu este tocmai bună. “In prezent este in investigații Âşi sperăm să îÂşi revină. Medicii au fost Âşocați de modul in care a reuÂşit să scape cu viață”, a adăugat Marius Mocanu.

Motociclistul, în stare critică

Artur Rusu va avea nevoie chiar de reconstrucție facială. MotocicliÂştii din TimiÂşoara, s-au pus pe adunat bani pentru viitoarele intervenții chirurgicale. O sută de motocicliÂşti timiÂşoreni s-au strâns, zilele trecute, pentru a-i oferi o mână de ajutor lui Arthur Rusu, tânărul mutilat în urma accidentului de la CaransebeÂş. Prietenii lui au adunat ieri 3.000 de lei, pentru tija metalică Âşi Âşuruburile necesare operației la picior. Internat la spitalul Casa Austria din TimiÂşoara, motociclistul este tot timpul sedat, un prieten al acestuia afirmând că are toate oasele feței distruse, nu mai are nas, nici pomeți Âşi că Arthur nu-Âşi aminteÂşte nimic despre accident. Starea lui Sergiu Olariu, arbitrul rănit, este însă stabilă. Fractura de la nas începe să se vindece, la fel Âşi cea de la picior.

"""

Primul accidentat deja este cu estimare de 100 zile ingrijiri medicale, iar cel de-al doilea se pare ca si el va depasi 60 de zile...

Deci = urmarire penala.

Sa vedem ce urmeaza....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit ce-am citit, am zis ca "iar scandal aiurea- nu ma bag", da' vreau totusi sa zic ca:

Sa faca parnaie, da-l incolo de partzar. Mi-ar fi placut sa aud si ca "dupa ce a intrat beat ranga cu masina pe pista unde [...], etc, si a... [...], soferul a ajuns la spital in stare critica in urma bataii aplicate de multime. El respira acum cu ajutorul aparatelor si este hranit prin perfuzii. Va avea nevoie de-asemena de transfuzii de sange pentru a supravietui..." .

Masina aia, ca si multe dintre chiu sapte-uri, MeLeuri, Bentley-uri, etc, din Romania cara cu fiecare metru parcurs mai mult rahat decat 80 de vidanje comunale la un loc in 10 luni.

De ce bataie? Pentru ca romanu n-o sa invete altceva decat de frica si de bata. Cand o sa invete ca carmagheddonu se face cel mult la calculator si nu in realitate si ca o uniforma sau o tabla de o anumita forma in jurul lui nu-l transforma in betmen, si cand o sa stie ca ca imediat ce-a calcat stramb- "BANG! Un deget!", atunci o sa fie un pic mai bine in porcaria asta de tara cu jegul ei de popor.

 

PeSeu: Repet ce au zis si altii - asta NU ESTE UN ACCIDENT! Accidentul este ceva involuntar, intamplator ca urmare a unei erori (de care cel responsabil e mai mult sau - in general- mai putin constient in momentul in care o face). ASTA nu a fost eroare. Asta A fost un oligofren care a bagat in el alcooale, etnobotanice sau ce ma-sa o bagat, si impreuna cu un alt oligofren s-au apucat sa faca un GTA pe viu printre oameni.

Iar fazele cu "vai, m-au injurat m-au amenintat si d-asta am intrat eu cu masina in ei si am nemorocit cativa" sunt de un *ahem*bullshit*ahem* extrem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stlk
Repet ce au zis si altii - asta NU ESTE UN ACCIDENT... ASTA nu a fost eroare.

 

Corect, asta a fost o tentativa de omor. Sper ca cocalarul sa infunde puscaria si sa scape sapunul zilnic.

Editat de stlk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai comentez nimic. Asta este parerea ta chiar daca recunosti ca nu cunosti toate amanuntele. Va fi poate, un moment in viata ta cand vei simti cat de mult "doare" sa te judece sau sa te acuze, etc, cineva care "nu cunoaste toate amanuntele".

In cee ce priveste "justitiarii" doar un lucru mai spun: nu au intaratat pe nimeni!!!!!!! Toata lumea facea semne si si striga catre cei din masina sa opreasca. Poate pentru tine asta inseamna "a intarata". Sigur acum vei pomeni de cauciuc asa ca iti spun de pe acuma ca acel cauciuc a fost aruncat de tatal unuia dintre copiii de la start care a vrut sa incerce sa "devieze" sau sa faca ceva sa opreasca masina care venea cu viteza catre public. Oare si asta inseamna "a intarata"?. Toti oamenii aflati in calea masinii au fost cu miinile goale si nimeni nu a fost pe motocicleta in afara de copii.

Ca sa fii linistit - nu am alerga dupa masina impreuna cu ceilalti. Din momentul accidentului mie mi s-a intrerupt putin sirul evenimentelor. Sotul meu m-a gasit pe pista mergand aiurea si mi-a dat, cred, vreo 2 palme sa ma scoata din soc. (doar primul post ti l-a adresat sotul meu - in rest ti-am scris eu: mama lui Andrei).

Nu doresc nimanui sa vada cum cineva , fara nici un motiv, face ceea ce a facut nebunul. Cand esti si mama atunci ti se rupe sufletul.

Cu asta am incheiat orice polemica pe tema asta. Sper sa nu mai fie vreodata cazul de a se deschide un asemenea topic.

Asfat uscat tuturor, multa sanatate si cate un inger pazitor asa cum au avut Andrei si ceilalti copii.

 

vorbim despre lucruri diferite. tu si sotul tau ii dati inainte ca idiotul ala e vinovat, eu, nu spun ca nu era nevinovat, ci ca acest lucru nu trebuia sa fie posibil in cazul unei organizari de cursa mai ales cu copii. voi nu puteti intelege. asta e clar. nici eu nu cred ca as putea intelege daca as fi direct implicat, caci voi ati fost.

 

imi permit sa va dau unsfat. daca motociclismul pentru cel mic conteaza mult in prioritatile voastre, mergeti acasa, scoateti o foaie de hartie si analizati posibilitatea sa plecati din tara. eu sunt in romania de un an jumate, si nu-mi place ce vad pe strada, la scoala, la companii, in sport. andrei a avut noroc acum. nu fortati mana destinului. nu e vorba numai de curse ci si de traficul de pe sosele, de atitudinea jmenarilor etc. multi cred ca cu violenta se poate rezolva totul. eu zic ca e fals. intr-o confruntare directa, EI contra voi, EI vor castiga totdeauna. singurul loc in care ar putea pierde sunt alegerile, dar asta cu o educatie a prostimii solida in spate, edicatie care lipseste si nu sunt semne ca cei care ne conduc va vor mai destepti.

ei va contruiesc biserici sa va tina in intuneric sa va poata controla. si le reuseste.

 

succes in viata voastra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oricate masuri de siguranta ti-ai lua, personal ori organizatoric, tot nu poti lua in calcul probabilitatea ca un factor negativ, sa se intample, chiar daca este fara de putinta ca acel lucru sa se intample. Vezi : cazul bancii, unde 5 angajati furau nestingheriti, banca nu s-ar fi gandit ca proprii angajati ar fura-o, altfel nu i-ar mai fi angajat . S-au, acum cateva luni, un auto, in urma unui accident, a intrat intr-un magazin. Nimeni nu s-ar fi gandit, ca vreodata, ar putea intra un autoturism in magazin, oarecum ferit de trafic si nah..ca s-a intampat. Ori, regulile pe un aeroport utilizabil, sunt f. stricte. Oricat ar incerca o companie sa-si ia masuri de siguranta pt aeronave, oricand se poate gasi vreo pasare, care sa intre la motor si sa-l faca praf.

Editat de blam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oricate masuri de siguranta ti-ai lua, personal ori organizatoric, tot nu poti lua in calcul probabilitatea ca un factor negativ, sa se intample, chiar daca este fara de putinta ca acel lucru sa se intample. Vezi : Jaful de la Cj. Banca si-a luat masuri de precautie : "avea asigurare, avea un agent de paza, avea camere de luat vederi". Cu toate astea, exista cate un nebun, sa intre mascat, inarmat, care sa preia controlul, fiind dispus sa utilizeze de armament pt a-si asigura scaparea. S-au, acum cateva luni, un auto, in urma unui accident, a intrat intr-un magazin. Nimeni nu s-ar fi gandit, ca vreodata, ar putea intra un autoturism in magazin, oarecum ferit de trafic si nah..ca s-a intampat. Ori, regulile pe un aeroport utilizabil, sunt f. stricte. Oricat ar incerca o companie sa-si ia masuri de siguranta pt aeronave, oricand se poate gasi vreo pasare, care sa intre la motor si sa-l faca praf.

 

corect, dar poti reduce probabilitatea si creste siguranta.

ma dor degetele de cate ori am scris aici,

 

masinile nu aveau ce cauta in zona cursei, daca nu aveau aprobare de la federatie

accesul spectatorilor in preajma pistei interzis.

arbitrii trebuiau antrenati si sa aibe tot necesarul de avertizare si control a cursei pentru a desfasura activitatea

jandarmii trebuiau infiintati pe pista

agenti pentru acordarea primului ajutor pentru cazul de accidente

pompieri pregatiti si dotati cu extinctoare la fiecare curba cel putin

 

cand TOATE punctele de mai sus sunt indeplinite, atunic vorbim de limitarea accidentelor de acest fel.

daca "nu se poate caci suntem in romanica", atunci nu e normal sa se desfasoare cursa. se pot intampla mult mai multe si cu rezultate mult mai grave. cocalarii nu s-ar da in spate sa saboteze un copil pentru ca odrasla lui sa castige, chiar cu pretul vietii unui copil nevinovat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stlk
ei va contruiesc biserici sa va tina in intuneric sa va poata controla. si le reuseste.

 

Da frate Tsunami, adevar grait-ai. Nu exista alt Dumnezeu īn afara de Allah, iar Mahomed este profetul lui. Chinurile iadului vor cobori asupra lor caci Allah e mare si vede tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

groh groh, oink oink

 

 

Dragul meu,

pe toate topicurile nu faci altceva decat flame

sunt sigur ca esti tolerat de moderatori doar pentru ca aduci trafic pe forum, ceea ce inseamna mai multa publicitate

insa eu nu iti doresc altceva decat sa te vad in fata militianului cum raportezi un viol asupra familiei tale (daca ai una)

iar militianu sa iti rada in fata, spunandu-ti ca tu esti singurul vinovat, pentru ca nu ti-ai pus si un al doilea lacat la usa :laugh:

pana atunci ...

 

Hai sictir!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine tu Tsunami. Si, asa de curiozitate, cate curse moto legale ai organizat tu? Daca raspunsul e mai putin de una, ti-as recomanda sa te angajezi la o firma de PR undeva, unde datul din gura fara sa faci efectiv nimic se plateste cu bani grei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu iti doresc altceva decat sa te vad in fata militianului cum raportezi un viol asupra familiei tale

[...]

Hai sictir!

 

this is romania, i know, ar trebui sa ma simt mahnit, dar nu ma ataca, ma astept la asa ceva.

sa fii sanatos romane

 

Bine tu Tsunami. Si, asa de curiozitate, cate curse moto legale ai organizat tu? Daca raspunsul e mai putin de una, ti-as recomanda sa te angajezi la o firma de PR undeva, unde datul din gura fara sa faci efectiv nimic se plateste cu bani grei.

 

nici una, am organizat alte proiecte, insa daca ceea ce ar trebui sa organizez n-ar indeplini conditiile de siguranta, m-as lasa pagubas.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-ar indeplini conditiile de siguranta,....

Ai si tu dreptate, cine stie, poate or fi vrut de fapt cocalarii sa verifice securitatea evenimentului si uite ce-a iesit. :laugh:

Exact cum or zice si aia care fac stanga da'n'pulea : "Uite frate un motociclist...aaaa...parca are viteza prea mare. Ia sa vaz, stie bowl dreaq franarea de urgenta ?" :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragul meu,

pe toate topicurile nu faci altceva decat flame

sunt sigur ca esti tolerat de moderatori doar pentru ca aduci trafic pe forum, ceea ce inseamna mai multa publicitate

insa eu nu iti doresc altceva decat sa te vad in fata militianului cum raportezi un viol asupra familiei tale (daca ai una)

iar militianu sa iti rada in fata, spunandu-ti ca tu esti singurul vinovat, pentru ca nu ti-ai pus si un al doilea lacat la usa :drink:

pana atunci ...

 

Hai sictir!

:laugh:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect, dar poti reduce probabilitatea si creste siguranta.

ma dor degetele de cate ori am scris aici,

 

masinile nu aveau ce cauta in zona cursei, daca nu aveau aprobare de la federatie

accesul spectatorilor in preajma pistei interzis.

arbitrii trebuiau antrenati si sa aibe tot necesarul de avertizare si control a cursei pentru a desfasura activitatea

jandarmii trebuiau infiintati pe pista

agenti pentru acordarea primului ajutor pentru cazul de accidente

pompieri pregatiti si dotati cu extinctoare la fiecare curba cel putin

 

cand TOATE punctele de mai sus sunt indeplinite, atunic vorbim de limitarea accidentelor de acest fel.

daca "nu se poate caci suntem in romanica", atunci nu e normal sa se desfasoare cursa. se pot intampla mult mai multe si cu rezultate mult mai grave. cocalarii nu s-ar da in spate sa saboteze un copil pentru ca odrasla lui sa castige, chiar cu pretul vietii unui copil nevinovat.

 

Esti bun de instigator.....deci dupa tine, in cazul ca asisti la un eveninent la care la un mom dat ti-ai dat seama ca securitatea nu e in regula, si oamenii care participa/asista ar putea fi pusi usor in pericol nu ar fi nici un bai daca chiar ai testa asta cu masina/tab-ul/tancul din dotare???!!! :laugh: .......esti dus rau, sau implicat tare!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti bun de instigator.....deci dupa tine, in cazul ca asisti la un eveninent la care la un mom dat ti-ai dat seama ca securitatea nu e in regula, si oamenii care participa/asista ar putea fi pusi usor in pericol nu ar fi nici un bai daca chiar ai testa asta cu masina/tab-ul/tancul din dotare???!!! :laugh: .......esti dus rau, sau implicat tare!!!

 

cine ti-a spus asta?

nu-mi pune cuvinte in gura.

daca as asista la un eveniment si as constata ca securitatea mea si a celor cu care sunt este pusa in pericol, ma retrag.

nu despre asta e vorba insa.

 

instigator? de ce?

daca organizatorul nu permitea accesul auto, topicul asta nu mai exista.

poate pentru ca instig oamenii la siguranta si civilizatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai , parerea mea este ca nimeni nu s-a gindit la cazuri extreme. habar nu am cum se organizeaza un concurs de genu', dar accesul auto nu cred ca a ingrijorat pe cineva , pe motiv ca nimeni nu s-a gindit ca se poate intilni cu asa monstri. Probabil ca totul a fost super relaxat , multi prieteni intre ei , atmosfera , pina s-au imbatat porcii aia doi si au facut acte de terorism.

Eu daca eram si nu ma gindeam la catastrofa care a avut loc , mai ales ca erau pe maidan , la dreacu' in praznic. Ideea e ca nu te poti feri de orice. Se imbata unu' la un festival moto si baga cutitu' , sau , mai rau , are un pistol si incepe sa traga. Sint de vina organizatorii ? Nu se mai tin festivale moto ? Acu' e festival in Vama. Se imbata unu' , mai trage si ceva pe nas , face baie in mare si se ineaca. Sint vinovati organizatorii ca nu au avut salvamari ?

NU cred ca sint bani de organizari ca in America , parerea mea. S-au simtit in siguranta pe cimpul ala si uite ca nu au fost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La orice circuit cind se da startul la o cursa nimeni nu are ce cauta linga mantinela. Exista in momentul startului riscul ca cineva sa faca un wheelie necontrolat in multimea de 30-50moto. La noi publicul e lasat pe marginea pistei fara nici o protectie, masuri antiincendiu 0. Pe nici o autoritate din tara asta nu o intereseaza CNVM, eii, FRM au o lume a lor, sint citeva osioare de impartit si gasesc cu usurinta participanti. E imposibil la logistica lor sa poata tine publicul la distanta, nu ca nu ar vrea s-o faca. Principalii vinovati dupa parerea mea sint sportivii pt ca accepta asemenea curse, nu venea nici un spectator daca nu venea Pascota si Cazacu. 2 3 piloti locali nu adunau mai mult de 20 spectatori. Tsunami are dreptate dar el nu poate intra in mintile celor de la FRM, ale sportivilor, ale gura casca, el nu a fost niciodata in acea lume, nu stie cum gindesc respectivii.

Despre autor, sincer sint de parere ca e vinovat doar ca s-a imbatat, la nici o cursa nu intri cu alcool in singe.De beat ce era nu stia in ce se baga. Ca a putut patrunde pe pista, e vina organizatorilor. In cazul asta cel mai simplu e ca el sa fie singurul vinovat, ceilalti i-si vad in continuare de vechile apucaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Replica la ce sustii. Care e cadrul LEGAL cind organizezi curse moto ?

Vorbeste gura fara voi , sincer. Aia cu masinile , cind fac curse prin padure (de coasta , parca asa ii zice ?) intra in public fara jena. Public care , la rindul lui , sta , fara jena , linga drum.

Sportivii participa la curse. Punct. Daca erati sportivi , poate stiati asta. Nu ca sint eu , dar tot am facut ceva sport. Daca la o competitie moare unu' , ce dreacu ii fuche grija pe competitori ?

Ma enerveaza unde a ajuns discutia. Unii se pisa pe toata lumea , baga lume in spital si discutia ajunge la organizatori. De ce nu organizati voi ceva , macar o masturbare in grup , sa vedem ce iese ?

Fiti mai uniti , oameni buni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Replica la ce sustii. Care e cadrul LEGAL cind organizezi curse moto ?

 

Man, primul lucru care se stipuleaza atunci cand esti organizator este ca tre' sa asiguri siguranta spectatorilor vis-a-vis de evenimentul pe care-l pui la cale. Daca nu poti face asta, nu primesti spectatori. Plus multe, multe alte lucruri pe care organizatorii de la noi le trec cu vederea cu destul de mare usurinta. Recunosc, asta e generata, mai ales, din lipsa fondurilor pentru o organizare profi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man, primul lucru care se stipuleaza atunci cand esti organizator este ca tre' sa asiguri siguranta spectatorilor vis-a-vis de evenimentul pe care-l pui la cale. Daca nu poti face asta, nu primesti spectatori. Plus multe, multe alte lucruri pe care organizatorii de la noi le trec cu vederea cu destul de mare usurinta. Recunosc, asta e generata, mai ales, din lipsa fondurilor pentru o organizare profi.

aici iti dau dreptate. dar sa stii ca nici un sistem de siguranta din lume nu e infailibil in fata atacurilor teroriste,cum a fost acest caz. nu poti preveni un atac,e extrem de greu. dar ar fi putut sa-l opreasca pe aeroport cu cateva gloante-n cap. asa,au dat cu cauciucuri dupa el...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine ti-a spus asta?

nu-mi pune cuvinte in gura.

daca as asista la un eveniment si as constata ca securitatea mea si a celor cu care sunt este pusa in pericol, ma retrag.

nu despre asta e vorba insa.

 

instigator? de ce?

daca organizatorul nu permitea accesul auto, topicul asta nu mai exista.

poate pentru ca instig oamenii la siguranta si civilizatie.

 

Nu ti-am pus nimic in gura, dar la cat il aperi pe nenorocitul pixdii dai tare de banuit......iar daca te retragi de la un astfel de eveniment logic ar fi sa te retragi si din discutia asta.....e pe sistemul cand 3(in cazul tau minim 7) iti spun ca esti beat, te duci la culcare :drink:

 

De unde esti asa sigur?.....daca e sa se intample, nenorocitul intra si cu-n tab prin baraje si tot, acuma ca i-a fost mai facila treaba e intr-adevar si vina organizatorului, dar tre pastrate proportiile de vina si aratat cu degetul unde trebuie. Sa-ti explic cam ce faci tu aici: e ca si cum ai veni cu argumentul ca era sa mori la 200 la ora intr-o curba pierduta in care te-ai crezut pt o secunda Rossi, pana ce ai cazut si ti-ai distrus motorul din cauza la niste denivelari care erau in asfaltul dintr-o comuna si astfel dai vina pe primar :laugh:

Editat de RaceTuning
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am zis ca nu mai scriu la subiectul Caransebes si ma voi tine de cuvant.

Vad ca discutia inca este aprinsa pe teme de "organizare" si foarte multi sunteti din Bucuresti. Din acest motiv va propun sa nu va mai certati, sa nu va mai contrati ca oricum lucrurile petrecute nu se mai pot repara.

Mai bine veniti, in 21-22 august la Bucuresti, pe pista Amkart, unde va avea loc etapa III liga I CNI viteza pe motodrom juniori si scutere si etapa III supermoto juniori si seniori.

Cu acesti prilej pe langa specatolul oferit de seniorii de la supermoto veti avea ocazia sa cunoastetii copiii care au participat si la Caransebes, singurii copii care mai practica in tara noastra motociclism viteza.

Prin prezenta voastra acolo ii puteti sustine si ii puteti aprecia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

probabilitatea sa vina cu tabul si sa intre in oameni e mai mica deca sa cada un avion. scopul lui n-a fost sa ucida oameni, altfel, mergea la o biserica cand se scotea un mort afara si facea acolo carnagiu.

 

ca sunt eu de partea imbecililor? trei sa fiti tampiti sa credeti asa ceva. sunt de partea protectiei spectatorilor si sportivilor. abia atunci putem vorbi de sport.

cand eu alerg cu motoru si un putyandru d-asta imi apare in fata pe banda mea, nu astept sa ma loveasca ca dreptatea e de partea mea. ma feresc. atunci cand merg nu merg ca si cum toti ar respecta legea, ci merg preventiv, ca exista nenorociti d-astia cu tancuri, exista fufe care se rujeaza, exista oameni care au griji si nu mai pot fi atenti, exista d=astia ca voi cu whillies in cap dornici sa ude pityipoancele, exista celulare in mijlocul convorbirilor, exista oameni gata sa adoarma, etc. ma feresc. asta-mi asigura o mare probabilitate sa deschid ochii si maine.

daca nu sunt in stare sau daca "nu am bani pentru protectie", ma las de motociclism si de automobilism, altfel e doar o chestiune de timp. probabilitatea sa se intample "ceva" tinde catre 100%

 

vreti sa stiti parerea mea referioor la baiatu lu tata?

"ia sa ma urc io ma in masina si sa arat ca ma pis pe ei de romani!"

a intrat pe pista si situatia a scapat de sub control. a venit frica si a incercat sa scape. a ajuns la politie si acolo, inauntru a baut sa iasa la analiza ca a fost beat.

unu cu 0.2% nu e in stare sa mearga pe circuit sa "gaseasca" iesirea si sa alerge prin trafic pana la politie, ca apoi sa se intoarca catre urmaritori sa le arate degetul.

 

da, asa e, 7 mi-au spus ca sunt beat. dar asta nu inseamna neaparat ca-s beat, ci ca sunt suficient de prost pentru ca nu am reusit sa va conving ca nu sunt beat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...