thvlad Postat Octombrie 16, 2024 Share Postat Octombrie 16, 2024 Da D-l. Ionut, aveti dreptate, totusi ma descurc mai bine cu o presa decat cu barosul... Masina este de generatie mai veche, o WARSZAWA 223, dar are aceleasi capete de bara ca ARO, sau TV (pentru cunoscatori). Deci aveti vreo sugestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 16, 2024 Share Postat Octombrie 16, 2024 (editat) Eu am vreo 4 feluri de prese pt rotule de genul ăsta și nu m-a mulțumit niciuna. Nu baros trebuie, un ciocan de 500g bine aplicat rezolvă cam tot. Editat Octombrie 16, 2024 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 16, 2024 Share Postat Octombrie 16, 2024 Daltă pneumatică, nu rezistă mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 17, 2024 Share Postat Octombrie 17, 2024 poze doar fara test propriu zis. Surprins de cat e de compacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17, 2024 Share Postat Octombrie 17, 2024 Acum 22 ore, Lucian_M a spus: Daltă pneumatică, nu rezistă mai nimic. Am avut recent un pivot care nici nu s-a sinchisit de presă (una singură a intrat la el) și dalta pneumatică, nici cu furcă din aia dedicată n-a ieșit. Tot i-a venit de hac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Octombrie 17, 2024 Share Postat Octombrie 17, 2024 On 10/16/2024 at 6:46 PM, thvlad said: Da D-l. Ionut, aveti dreptate, totusi ma descurc mai bine cu o presa decat cu barosul... Masina este de generatie mai veche, o WARSZAWA 223, dar are aceleasi capete de bara ca ARO, sau TV (pentru cunoscatori). Deci aveti vreo sugestie? ORICE vis urat precum pobeda aia sinistra ar trebui topit, nu refacut!!!! ORICE! mai da-va-n... de fermecati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 S-a radicalizat iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 tubulare de impact ce folositi? ma uitam sa imi iau un set de tubulare lungi de la yato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 Chiar bune cele de la Yato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 (editat) am luat un set de scurte si de hexuri https://www.absoluttools.ro/spd/YT-1025/Set-chei-tubulare-YATO-Machine-10-buc-1-2-10-22-mm https://www.absoluttools.ro/spd/YT-1066/YATO-Machine-set-chei-tubulare-lungi-8-piese-Allen foarte jos preturile la astia, nu stiu care e treaba cu ei, am comandat cu ramburs Editat Octombrie 18, 2024 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 La 16.10.2024 la 14:03, pinnochio a spus: Au sosit cuțitele.Să vină strungulețu,vedem ce iasă. O sa-ti faci nervi cu alea. Ia cu amovibile. Dupa dimensiunea lor, banuiesc ca iei strung mititel, de banc. Sa stii ca nu prea au forta sa taie cu carbura. Nu uita sa honuiesti cutitele dupa ascutire. Altfel faci prelucrare prin racaire, nu prin aschiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: am luat un set de scurte si de hexuri https://www.absoluttools.ro/spd/YT-1025/Set-chei-tubulare-YATO-Machine-10-buc-1-2-10-22-mm https://www.absoluttools.ro/spd/YT-1066/YATO-Machine-set-chei-tubulare-lungi-8-piese-Allen foarte jos preturile la astia, nu stiu care e treaba cu ei, am comandat cu ramburs Mișto tare prețurile, n-am ce comenta! Un set hex de impact mi-aș lua și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 A venit jucăria.Merge destul de bine,reparai un rotor de electromotor deja.Ma asteptam sa vina si cu mandrină,da n-are.Tre sa caut una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 14 minutes ago, pinnochio said: Tre sa caut una. Si o sa mai tot cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 18, 2024 Share Postat Octombrie 18, 2024 Da,si varfu de centrare din papusa mobila,nu e rotativ,tre sa sparlesc unu de undeva.Cam zgarciti chinezii,puteau sa mai puna ceva cadouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 ceva deosebit azi cu un adaptor bit de 1/2 de la Unior, luat din dedeman. Oare am garantie la asa ceva? strangeam niste piulite de 24 la niste protectii de pereti si nici nu a apucat sa bata bine si s-a forfecat. Noroc ca urmaresc canalul lui Dean Doherty si am vazut acum cum se demonteaza "mandrina" de biti Impactul e un Dewalt DCF850 cu 206Nm si da era pe treapta 3, strange pana iasa sange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 Acum 17 minute, Cavaleru a spus: ceva deosebit azi cu un adaptor bit de 1/2 de la Unior, luat din dedeman. Oare am garantie la asa ceva? Si graphite s-a rupt la percutie (treapta 3), n-am putut sa desfac un amarit de prezon strins la dinamometrica acum @ 3 saptamini ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 in atelier am milwaukee adaptoarele, asta era de la munca. cu acelasi impact nu am rupt nici unul de la Milwaukee... o sa comand la munca acelasi set sa fiu sigur ca nu mai am probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 @Cavaleru Multumesc pentru sfat ! Am sa mai fac o incercare si cu milwaukee, daca nu merge, las parksideul doar pt maruntisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 La 18.10.2024 la 20:31, pinnochio a spus: varfu de centrare din papusa mobila,nu e rotativ Asta este chiar marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 Acum 2 ore, Contabil a spus: @Cavaleru Multumesc pentru sfat ! Am sa mai fac o incercare si cu milwaukee, daca nu merge, las parksideul doar pt maruntisuri. am acele adaptoare de mai bine de 2 ani. le-am folosit cu un Ryobi si apoi am trecut de Dewaltul asta mic si fortos. cel mai mult l-am folosit cu patratul de 1/4 si 3/8, acestea imi acopera tubularele uzuale care le folosesc la service. cel de 1/2 nu prea il folosesc pt ca am impact cu 1/2 de la Ryobi si il foloseam pe ala cand era nevoie de forta. acum l-am inlocuit si pe ala cu un Dewalt tot asa de 400Nm. Am pe wishlist si un impact de 800 sau poate 1200Nm, nu-s hotarat daca chiar e nevoie de el sau nu, mai ales ca nu fac si masini.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 Adaptorul ăla era de impact? Am rupt cu Parkside Performance x20 226 Nm adaptoare normale, biți Makita, Milwaukee și Kronus, dar niciun adaptor Milwaukee. Cât despre impact, nu ai ce face la moto cu ceva peste 400-600 Nm. A, ba da, poți face mușchi, un impact mare e greu cât o ganteră. Deci e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 Acum 7 minute, Lucian_M a spus: Adaptorul ăla era de impact? Am rupt cu Parkside Performance x20 226 Nm adaptoare normale, biți Makita, Milwaukee și Kronus, dar niciun adaptor Milwaukee. Cât despre impact, nu ai ce face la moto cu ceva peste 400-600 Nm. A, ba da, poți face mușchi, un impact mare e greu cât o ganteră. Deci e ok. da era un Unior de impact... pai nici eu nu am rupt nici unul din alea ale mele Milwaukee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 25, 2024 Share Postat Octombrie 25, 2024 Ciudat, credeam că unior face chestii de calitate foarte bună. Înseamnă că noul impact driver de 250 Nm de la Skill le rupe ca pe chibrituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 26, 2024 Share Postat Octombrie 26, 2024 On 10/25/2024 at 8:20 PM, Cavaleru said: Am pe wishlist si un impact de 800 sau poate 1200Nm, nu-s hotarat daca chiar e nevoie de el sau nu, mai ales ca nu fac si masini.. N-ai ce face cu el decat daca desfaci suruburi de fulie care se strang pe la 300 Nm sau suruburi de sasiu la tarabe mari gen SUV-uri mari. Sau piulite de roata de Defender, stranse pe camp cu ranga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate