The Flying Dutchman Postat Marți la 18:18 Share Postat Marți la 18:18 Și mai groasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Miercuri la 07:21 Share Postat Miercuri la 07:21 Foarte mișto cutiile! https://www.magazinulcuscule.ro/scule/truse-de-scule/cutii?page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 09:36 Share Postat Miercuri la 09:36 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Foarte mișto cutiile! https://www.magazinulcuscule.ro/scule/truse-de-scule/cutii?page=2 degeaba daca nu le poti pune una peste alta si sa se prinda una de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Miercuri la 10:06 Share Postat Miercuri la 10:06 Ia mai caută, să vezi ce sisteme a scos Yato... Unele merg și ca sidecase-uri, în gen valize Pelican. Mi-aș fi pus și eu, dar de un an am renunțat la cutii rigide și am trecut la textil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 12:50 Share Postat Miercuri la 12:50 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Ia mai caută, să vezi ce sisteme a scos Yato... Unele merg și ca sidecase-uri, în gen valize Pelican. Mi-aș fi pus și eu, dar de un an am renunțat la cutii rigide și am trecut la textil. eu ziceam de ce ai postat tu in poza.... eu am un rollbag si topcaseul + spatiul de sub sa. sidecaseuri nu-mi trebe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Miercuri la 15:09 Share Postat Miercuri la 15:09 Pt fanii Arnold, vedeți că are acumulatori de 20V în pachet cu încărcător la lidl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Miercuri la 15:53 Share Postat Miercuri la 15:53 E slab, varianta de 2 Ah la acumulator și 2,4 A la charger, dacă primesc cadou, îl vând pe un pachet de țigări, să nu fie pomană. Acum 3 ore, Cavaleru a spus: eu ziceam de ce ai postat tu in poza.... eu am un rollbag si topcaseul + spatiul de sub sa. sidecaseuri nu-mi trebe . Lasă, am pus și link, fiecare își ia ce îi place, cutiile alea sunt destul de rezistente și nu te ia plânsul cum pățești cu niște cutii "de firmă". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate