Cesar Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Esti constient ca masuratoarea facuta cu doua lere este foarte imprecisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 nu-mi aduc aminte intervalul, am scris probabil pe topicul xt, dar era destul de mare si am reglat la jumatate. Am verificat si cu valorile invecinate pt care aveam in set lere, deci nu e out of specifications. Oricum la strangerea surubului cred ca se mai pierde putin. Le-am adus in interval, mai bine decat daca le lasam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 mersi fain @lostheaven.. macar mai exista cineva folositor pe forumu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 you're welcome, imi aduc aminte ca umblasem si pe la unior si prin magazinele de bricolaj si aveau doar set-ul ala mic. In rest cataloage si comenzi pe net pentru niste lere, ha ha lere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 da.. pai la bricostore urma sa ma duc..dar slabe sanse sa gasesc ce vreau si oricum,daca nici setu ala pe care mi l-ai recomandat nu are ce vreau o sa comand unul asemanator de pe ebay cu 5$ chiar daca vine in 2-3 saptamani..nu e graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 nici nu ai nevoie de toate dimensiunile si vezi ca lerele late nu incap la toate motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Daca e cineva interesat de teoria rulmentilor: http://www.jp.nsk.com/app01/en/ctrg/index.cgi?gr=dn&pno=NSK_CAT_E1102m_A7-141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linu83 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Imi poate indica cineva un site cu piese de MZ ETZ 250? Ms frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 linu83, topic dedicat MZ : /index.php?/forum/276-totul-despre-mz/Bursa comunistelor : /index.php?/forum/269-bursa-comunistelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Eu am desfacut pinionul de atac de la Kawa la un service de camioane. Prima daca am incercat cu ranga, dupa am fost la service de auto( avea 600 Nm) si dupaia am fost la un service de camioane(1200Nm). La 1200Nm s-a desfacut instant si am stat pe mobra si nici nu s-a miscat de pe loc, asa ca nu e problema cu frana spate. Acuma la KTM se desface singur in mers chiar daca e strans la cuplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 si eu am desfacut cu o bucata de teava ca parghie pe clichet, wd40, coada ciocan in foaia spate sprijinita pe bascula, plus frana spate apasata. A cedat din a doua incercare, folosind un prelungitor lateral mai scurt. Ca idee teava avea doar 60 cm. Intrucat nu am compresor cu rezervor ma gandeam la un pistol de impact electric mai serios, nu cel pentru bricheta. Nu a mai fost nevoie, a mers desfacut prin metoda Adi Mutu - Ranga, fara prosop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 pistolul electric de impact e cu acumulare de energie, ce suge de la bricheta e suficient (nu actioneaza ca ala pe aer comprimat). in alta ordine de idei - piata de scule de la obor - micrometru romanesc 0 - 50mm (cu cala de 25) absolut nou (NOS - fabricat in 81) - 40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) pistolul electric de impact e cu acumulare de energie, ce suge de la bricheta e suficient (nu actioneaza ca ala pe aer comprimat).AKA se invirte citeva secunde si da un soc unic la fiecare actionare, pt. cine nu l-a avut in mina.in alta ordine de idei - piata de scule de la obor - micrometru romanesc 0 - 50mm (cu cala de 25) absolut nou (NOS - fabricat in 81) - 40 leiAm luat si eu unu' de-ala din talcioc. Folosit, e drept, 20 de lei. Testat pe lere, e ok. Editat Mai 21, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 bine de stiut baieti in legatura cu pistolul electric. Eu ma uitasem doar la ce cuplu maxim au: un einhell bt hs 12 cu alimentare bricheta 260Nm fata de un raider rd-eiw03 cu 500Nm link. Raider e o firma bulgareasca din gama buget, nu stiu cat de bune sunt. Doar la damper rodul din furca mi- ar mai trebui. La mine nu are capat in care sa bagi tija cu surub ca la alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Stiti ceva despre sculele JONNESWAY ?Ieftine nu sunt si vanzatorii spun ca sunt de durata (crom-vanad)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Stiti ceva despre sculele JONNESWAY ?Ieftine nu sunt si vanzatorii spun ca sunt de durata (crom-vanad)) gasesti pe net o gramada de informatii... producator din orientul indepartat......., dar e destul de OK la noi la sea.ro gasesti la pret de en-gros...., normal ca in magazinele de bricolaj sunt mult mai scumpe succes ps: ti-as recomande PROJAHN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 gasesti pe net o gramada de informatii... producator din orientul indepartat......., dar e destul de OK la noi la sea.ro gasesti la pret de en-gros...., normal ca in magazinele de bricolaj sunt mult mai scumpe succes ps: ti-as recomande PROJAHN Pe net toate fac si ciorba, am postat ca poate are cineva modelul respectiv si poate sa confirme ca sunt durabile, da, la sea le-am vazut pe raft.La fel am cumparat o trusa din dedeman spun ei foarte buna(nu imi aduc aminte numele acum) a fost pana in 200ron, am intrebat vanzatorul daca sunt ok si durabile, iar dupa cateva folosiri s-a rupt arcu de la clicket, biti s-au rotunjit....M-am dus cu ea inapoi le-am aratat ce s-a intamplat, vrajeli ca nu sunt pentru forta mare...suruburi nu stiu de care.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Pe net toate fac si ciorba, am postat ca poate are cineva modelul respectiv si poate sa confirme ca sunt durabile, da, la sea le-am vazut pe raft.La fel am cumparat o trusa din dedeman spun ei foarte buna(nu imi aduc aminte numele acum) a fost pana in 200ron, am intrebat vanzatorul daca sunt ok si durabile, iar dupa cateva folosiri s-a rupt arcu de la clicket, biti s-au rotunjit....M-am dus cu ea inapoi le-am aratat ce s-a intamplat, vrajeli ca nu sunt pentru forta mare...suruburi nu stiu de care.... alea de la DDman, praktiker, ambient, baumax, etc...., sunt din plastelina....., atat sculele cat si suruburile.... chinezaraie de ceea mai proasta calitate.. » Post actualizat in 21 May 2015 12:19 dar clar, Jonnesway e mai bun decat toate celelalte cumparate din multinationale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) Daca te uiti la suruburi, vezi ca pe ele e un marcaj, de ex 8.8. Daca-s 5.8 = brinza. Sculele alea nu-s proaste, probabil ne-am lamuri daca ai spune si cit ai dat pe trusa aia. Editat Mai 21, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Daca te uiti la suruburi, vezi ca pe ele e un marcaj, de ex 8.8. Daca-s 5.8 = brinza. am vazut in multinationalele astea si grupa 4.6.... nici nu credeam ca se mai fabrica asa ceva...... dar traim in Romanica si aici se vinde totul, indiferent de calitate, numai sa fie ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Daca te uiti la suruburi, vezi ca pe ele e un marcaj, de ex 8.8. Daca-s 5.8 = brinza. Sculele alea nu-s proaste, probabil ne-am lamuri daca ai spune si cit ai dat pe trusa aia. Trusa a fost vreo 180/190 ron, i-am dat-o la al batran la sat,am vrut sa o arunc, decat sa imi polizez suruburile de la moto, dar am sa revin si cu numele.Avea ceva biti hexagonali,stea si tubulare pana pe la 16mm.Mai am o trusa rothewald de care am fost multumit, a fost folosita ani de zile dar care da semne de uzura si vreau alta sa nu mai platesc transport 10e de pe louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Eu umblu pe la targ ...cand gasesc o Beta ori USAG si nu o am ....a mea este ( ma refer la cheie ) . Va recomand si IUS ( ale noastre de Brasov) sunt excelente ! Eu tot am adunat fiare de cca 40 anisori si pot afirma ca am reusit sa am ,,o" trusa belea . Dupa mine , sculele fabricate de Beta , Usag , Gedore , Craftsmann , Facom , IUS-MOB te poti baza pe ele atata timp cat nu ti le,, intoarce oarece prieten". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 ce cheie dinamometrica recomandati si de unde? Fie una in plaja extinsa fie maxim doua care sa acopere 5Nm-100Nm. » Post actualizat in 25 May 2015 11:19merita una "digitala" sau tot aia mecanica e mai ok? Vorbim despre folosire hobby, deci se pune problema de masurare cu acuratete dar nu si de cine stie ce anduranta; probabil o sa o folosesc de maxim 2 ori pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Vezi pe siteul celor de la mannesmann :http://trusemannesmann.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Vezi pe siteul celor de la mannesmann :http://trusemannesmann.ro/ Ai asa ceva ? Vad ca sunt ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate