csman Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Bune pentru bagat sub sea Yato crv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 einhell bt-hs 12 luat de la practikshit din capat de colentina » Post actualizat in 20 Apr 2015 20:44 sub nici o formma ranga intre spite..... se foloseste lantul vechi blocat pe ranga sau se blocheaza direct in foaie prin spatiile existente. cum naiba sunt alea stranse la atatea sute de Nm? la mine la BMW sunt doar 100 Nm Mersi! Japonezii sunt maniaci cu piulitele de la pinionul mic. La Vstrom: saiba de siguranta + strans 150Nm cuplu + LOCTITE ROSU din fabrica. Dupa ce am schimbat pinionul prima oara insa nu am strans-o asa de taraneste/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salut, o intrebare. Am gasit niste scule care nu au mai fost folosite de 10-15 ani si au un strat de rugina. Cu ce se curata\ung? Sunt in stare buna exceptand rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 coca-cola si buretel de vase, le lasi in cola cateva ore, le freci bine tot cu cola si buretele , apoi le clatesti si le dai cu un pic de wd40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Salut,imi poate si mie cineva recomanda de unde as putea cumpara un set de lere in Bucuresti? m-ar interesa sa fie de la 0 cam pana la 0.25-0.30 din 1 in 1.. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Nu gasesti asa ceva lera de 0 nu am vazut pana acum plus la ce te ajuta sa creasca din 1 in 1 ce? » Post actualizat in 07 May 2015 17:36Pentru cine mai surubareste si are catei, pisici, copilasi prin casa, vedeti ca se gaseste la Kaufland o tavita cu magneti, destul de maricica, la vreo 12 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarantula Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Salut, eu am cumparat asta de aici: http://www.toolszone.ro/trusa-presare-nituri-pentru-inlocuire-lant-motocicleta-32002-bi-unior-p-26592.html si m-a ajutat foarte mult ca nu trebuie sa mai dau jos bascula cand schimb lanturile. poate va ajuta bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 (editat) @hypnotech24 la magazinul draper din pantelimon am gasit set metric cu 32 de lere. Siteul este w.sculedemana.ro cauta dupa feeler si vezi in descriere ce lere cuprind seturile respective. Chiar si asa valoarea ce imi trebuia la reglajul supapelor nu am gasit-o decat ulterior intr-un set skf, insa nu am mai cautat si de unde s-ar putea lua si am suprapus doua lere pentru valoarea necdesara. Editat Mai 8, 2015 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Esti constient ca masuratoarea facuta cu doua lere este foarte imprecisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 nu-mi aduc aminte intervalul, am scris probabil pe topicul xt, dar era destul de mare si am reglat la jumatate. Am verificat si cu valorile invecinate pt care aveam in set lere, deci nu e out of specifications. Oricum la strangerea surubului cred ca se mai pierde putin. Le-am adus in interval, mai bine decat daca le lasam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 mersi fain @lostheaven.. macar mai exista cineva folositor pe forumu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 you're welcome, imi aduc aminte ca umblasem si pe la unior si prin magazinele de bricolaj si aveau doar set-ul ala mic. In rest cataloage si comenzi pe net pentru niste lere, ha ha lere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 da.. pai la bricostore urma sa ma duc..dar slabe sanse sa gasesc ce vreau si oricum,daca nici setu ala pe care mi l-ai recomandat nu are ce vreau o sa comand unul asemanator de pe ebay cu 5$ chiar daca vine in 2-3 saptamani..nu e graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 nici nu ai nevoie de toate dimensiunile si vezi ca lerele late nu incap la toate motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Daca e cineva interesat de teoria rulmentilor: http://www.jp.nsk.com/app01/en/ctrg/index.cgi?gr=dn&pno=NSK_CAT_E1102m_A7-141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linu83 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Imi poate indica cineva un site cu piese de MZ ETZ 250? Ms frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 linu83, topic dedicat MZ : /index.php?/forum/276-totul-despre-mz/Bursa comunistelor : /index.php?/forum/269-bursa-comunistelor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Eu am desfacut pinionul de atac de la Kawa la un service de camioane. Prima daca am incercat cu ranga, dupa am fost la service de auto( avea 600 Nm) si dupaia am fost la un service de camioane(1200Nm). La 1200Nm s-a desfacut instant si am stat pe mobra si nici nu s-a miscat de pe loc, asa ca nu e problema cu frana spate. Acuma la KTM se desface singur in mers chiar daca e strans la cuplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 si eu am desfacut cu o bucata de teava ca parghie pe clichet, wd40, coada ciocan in foaia spate sprijinita pe bascula, plus frana spate apasata. A cedat din a doua incercare, folosind un prelungitor lateral mai scurt. Ca idee teava avea doar 60 cm. Intrucat nu am compresor cu rezervor ma gandeam la un pistol de impact electric mai serios, nu cel pentru bricheta. Nu a mai fost nevoie, a mers desfacut prin metoda Adi Mutu - Ranga, fara prosop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 pistolul electric de impact e cu acumulare de energie, ce suge de la bricheta e suficient (nu actioneaza ca ala pe aer comprimat). in alta ordine de idei - piata de scule de la obor - micrometru romanesc 0 - 50mm (cu cala de 25) absolut nou (NOS - fabricat in 81) - 40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) pistolul electric de impact e cu acumulare de energie, ce suge de la bricheta e suficient (nu actioneaza ca ala pe aer comprimat).AKA se invirte citeva secunde si da un soc unic la fiecare actionare, pt. cine nu l-a avut in mina.in alta ordine de idei - piata de scule de la obor - micrometru romanesc 0 - 50mm (cu cala de 25) absolut nou (NOS - fabricat in 81) - 40 leiAm luat si eu unu' de-ala din talcioc. Folosit, e drept, 20 de lei. Testat pe lere, e ok. Editat Mai 21, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 bine de stiut baieti in legatura cu pistolul electric. Eu ma uitasem doar la ce cuplu maxim au: un einhell bt hs 12 cu alimentare bricheta 260Nm fata de un raider rd-eiw03 cu 500Nm link. Raider e o firma bulgareasca din gama buget, nu stiu cat de bune sunt. Doar la damper rodul din furca mi- ar mai trebui. La mine nu are capat in care sa bagi tija cu surub ca la alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Stiti ceva despre sculele JONNESWAY ?Ieftine nu sunt si vanzatorii spun ca sunt de durata (crom-vanad)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Stiti ceva despre sculele JONNESWAY ?Ieftine nu sunt si vanzatorii spun ca sunt de durata (crom-vanad)) gasesti pe net o gramada de informatii... producator din orientul indepartat......., dar e destul de OK la noi la sea.ro gasesti la pret de en-gros...., normal ca in magazinele de bricolaj sunt mult mai scumpe succes ps: ti-as recomande PROJAHN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 gasesti pe net o gramada de informatii... producator din orientul indepartat......., dar e destul de OK la noi la sea.ro gasesti la pret de en-gros...., normal ca in magazinele de bricolaj sunt mult mai scumpe succes ps: ti-as recomande PROJAHN Pe net toate fac si ciorba, am postat ca poate are cineva modelul respectiv si poate sa confirme ca sunt durabile, da, la sea le-am vazut pe raft.La fel am cumparat o trusa din dedeman spun ei foarte buna(nu imi aduc aminte numele acum) a fost pana in 200ron, am intrebat vanzatorul daca sunt ok si durabile, iar dupa cateva folosiri s-a rupt arcu de la clicket, biti s-au rotunjit....M-am dus cu ea inapoi le-am aratat ce s-a intamplat, vrajeli ca nu sunt pentru forta mare...suruburi nu stiu de care.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate