florinelu07 Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Acum 32 minute, superbec a spus: la cat costa kempiu ala iti cumperi un esab similar kemppi fac multe aparate in india de cativa ani , nu stiu unde e fix ala micu facut dar cer bani de nemtia sau sedezia ...does not compute Cica Finlanda Am un Iweld mic (120a) care merge okish... "tehnologie" Esab ca s-au inspirat chinezii ca tot in aceiasi fabrica se face si Esab. Toata piata este praf... Lincoln Electric (USA) cica Italy dar facut in Polonia...plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 mai bine iei gys.. frantuzesc facut in polonia cu piese chinezesti la juma de pret dar topeste la fel un electrod invelit .. p.s. cumva esab e impartit in 2, esab europa(suedia) si esab Nord hamerica (produs in china) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 31, 2020 Share Postat Mai 31, 2020 Asa.... am auzit de Gys. Interesant, dat nu l-am vazut live brandul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Luata din nostalgie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Pandantiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Ileu - bati coasa in deplasare. Bunicul avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Acum 2 minute, florinelu07 a spus: Ileu - bati coasa in deplasare. Bunicul avea... uf greu as fi ghicit, sau chiar deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 La noi in zona arata altfel "nicovala" respectiva. Probabil difera prin tara, important e sa-si faca treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 A mea este mai arhaica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 2, 2020 Share Postat Iunie 2, 2020 Valori istorice, si SCULE DE CALITATE, poza, Trusa de coasă(fara piatră) e din Imp. Habsburgic. Si ca tot suntem pe topic dedicat, Eu întâi caut pe google occidentalilor spre ex: Werkzeuge, sa zicem ca găsesc marca Hazet ori Proxon. Apoi caut pe google.ro si dau de importator. Daca pretul e ok, batem palma, dacă nu cand mergem in concedii, ne rezervam o trecere pe la magazinele occidentale, unde TÜV inca este STAS.. Asa dragilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Nu e chiar o scula, dar s-a lovit cineva de a avea nevoie de un, in engleza, automatic gate latches? Sa dea naiba daca gasesc ceva in romana vietii. https://www.amazon.com/gp/product/B009YNVYDQ/ref=as_li_ss_tl?linkCode=sl1&slotNum=4&linkId=8effc71f2a9df57d07cc38aa11161e47&imprToken=4KrwQHybtamDDccVpQNXOg&tag=brigredoo-20&ie=UTF8 Asta ar fi produsul. Practic nu stiu cum sa traduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 zavor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Usor de zis, dar practic daca caut zavor automat sau zavor cu inchidere am complet alte rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 nu sunt prea intalnite la noi modelele exemplificate de tine. sa iei de pe Amazon nu este o solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 am pus fix zavor din ala la o poarta, a fost automat primii 2 ani acum e semi-automat daca nu vrei sa trantesti poarta. cu putin noroc gasesti la hornbach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Daca la chestia asta, ii schimbi centrul de greutate si ii sudezi două urechi pt prinderea la sol, ai blocatorul dorit al portii. Da, moderne sunt la nivelul solului, insa pt iarna stau mai bine pe un înălțător. https://www.dedeman.ro/bacau/opritor-poarta-batanta-otel-230-x-20-mm/p/6009001 Mesterind si pozitionand bine, poti folosi si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Eu vreau sa il folosesc la interior pentru un proiect cu hidden door. Colegul chemical mi-a dat cateva ponturi pe privat, se gasesc si la noi. Daca cineva vrea sa imi zica ca nu vreau sa fac reclama sa apara discutii. Amazon nu imi mai pare o solutie decat daca iei din UE. Am dat comanda de 3 balamale ascunse, 36$ cele 3. 23$ transport, 10$ taxe vamale si, mai nou, am aflat ca exista sansa sa platesc inca 100+ lei la DHL. M-am uitat la toate chestiile cu codul EORI, dar la mine nu se aplica ca sunt deja platite taxele. Am sunat si am vorbit cu o tipa, teoretic nu voi plati, dar ma astept sa da. Ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Acum 2 ore, Pandy a spus: teoretic nu voi plati, dar ma astept sa da. trimiti scrisoare electronica lu tovarasu bezos si-ti returneaza banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 Am mai testat strungul, mai mult de nevoie pentru ca am nevoie sa fac un piston care impinge rulmentul de ambreiaj. Am folosit ca material o tija de amortizor, un material cam dur pentru capacitatea strungului: 20200610_202406[1].mp4 Canal pentru oring, aici am avut ceva de furca din cauza cutitului si o ciudatenie, nu taia aproape deloc cu ulei. A trebuit sa merg pe uscat cu turatie joasa din aproape in aproape pana am realizat canalul, inceputul l-am facut cu cutitul din primul clip care taie bine: 20200610_212621.mp4 Piesa finala va fi ca cea de mai jos: Si va culisa in acest cilindru care a fost bucsat candva cu otel (nu de mine): Pana acum un strungar facea piesa de trei ori dar am nevoie sa exersez si din acest motiv prefer sa ma chinui eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 La 03.06.2020 la 15:33, Pandy a spus: Eu vreau sa il folosesc la interior pentru un proiect cu hidden door. Colegul chemical mi-a dat cateva ponturi pe privat, se gasesc si la noi. Daca cineva vrea sa imi zica ca nu vreau sa fac reclama sa apara discutii. Amazon nu imi mai pare o solutie decat daca iei din UE. Am dat comanda de 3 balamale ascunse, 36$ cele 3. 23$ transport, 10$ taxe vamale si, mai nou, am aflat ca exista sansa sa platesc inca 100+ lei la DHL. M-am uitat la toate chestiile cu codul EORI, dar la mine nu se aplica ca sunt deja platite taxele. Am sunat si am vorbit cu o tipa, teoretic nu voi plati, dar ma astept sa da. Ramane de vazut. se gasesc in UK, daca ai un amic pe acolo il rogi sa iti puna la posta cateva. Ma intereseaza si pe mine 1 sau 2 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 Balmalele le-am luat din USA, au ajuns in 3 zile...nici o taxa suplimentara la DHL, aveam totul deja platit. Zavor am facut comanda pe un site romanesc, teoretic ajunge in 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Si n-ai strung chinezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 On 01.07.2020 at 16:07, john17 said: Si n-ai strung chinezesc. N-ai sa vezi japonez sa lucreze cu strung chinezesc, ar fi sub demnitatea lui. Lucrarea din film este foarte scumpa, mai scumpa ca piesa in sine si cred ca a fost facuta pentru un proiect custom sau pe motiv de piesa noua nelivrabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate