dead_man_walking Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Hmm, daca apare careva din white werewolves MC, sa-mi dea de stire, ca sa il exclud din club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Dirtbeard of the Gas Guzlers MC. Daca bag tot numele este: Smokey ofthe Popes of Hell MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Eu sunt Panhead of Toecutters MC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nilsus Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Eu sunt Moose of the Heavy Horses. Culmea e ca eu sunt instructor de echitatie deci au cam nimerit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Cica eu is Smokey de la White Werewolfes MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheNoots Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 cacatu mc wtf!? Omule, alta treaba n`ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Headbanger of the Donkey Punchers MC ) ce draq inseamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheNoots Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Headbanger of the Donkey Punchers MC ) ce draq inseamna? Asta-i un headbanger.. So, do you fit in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) Headbanger: Un fan al muzicii rock/metal care da din cap cand asculta muzica respectiva. Termenul a fost introdus in 68 cand niste fani Led Zeppelin dadeau cu capul in bariere. P.S.: Citeste-mi semnatura, acolo scrie "Bang bang". Se refera la dat din cap, headbanging. Editat August 26, 2006 de Flaming pistonS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Lil' Knucklehead of the Heavy Horses MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 ASTA E CEL MAI TARE TOPIC PE CARE L-AM VAZUT DE CIND INTRU PE FORUM ..... MAXIMUM SCUZE DA NU M-AM PUTUT ABTINE TARE DE TOT ) ASHA DA BIKERI APROPO EU SUNT "SPIRIT OF GIGI DEMONU' " SAU TZIPATUL COCOMIRLEI" ] Nu mai ride obraznicule...am presupus ca ai 22 de ani si a iesit ca esti Doctor Codreanu de la Hungry Horses MC desi avind in vedere ca stai in Brasov,mai potrivit era de la Ursi Flaminzi (MC) ...auzi,te-au mirosit astia cu botezul,cica esti doctor...in motociclete....mi-oi face si mie un cadru gratis pt.atita reclama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 incercati sa nu mai jigniti....va paste un warn. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 incercati sa nu mai jigniti....va paste un warn. B. ..dar nu ne jignim,eu si cu Basty sintem chiar prieteni,corespondam frecvent pe mail,sint sigur ca nu l-a suparat in nici un fel gluma mea....nu credeam ca se poate intelege asta...pt.cine nu s tie,este un foarte priceput restaurator de motociclete,de asemeni le modifica cu pricepere si deosebit gust...sper ca in aceasta toamna vom avea placerea sa mergem impreuna la Veterema,poate mai sint si alti doritori...mai jos o poza cu un Nipru rat-loock modificat de Basty...lasind gluma la o parte,chiar e doctor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Lil' Headbanger of the Cracked Craniums MC asta e numele meu da ce inseamna ma headbanger prima parte din cuv o inteleg e ceva cu bostanu da mai incolo ia da-ti o traducere da reala la tot numele daca va pricepeti bine la engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Lil' Headbanger of the Cracked Craniums MC asta e numele meu da ce inseamna ma headbanger prima parte din cuv o inteleg e ceva cu bostanu da mai incolo ia da-ti o traducere da reala la tot numele daca va pricepeti bine la engleza Traducere libera...Deci cam asa...: Lilica Scuturatoru` de pleata din Clubul de motociclisti Harcile Crapate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Asta-i un headbanger.. So, do you fit in? Headbanger: Un fan al muzicii rock/metal care da din cap cand asculta muzica respectiva. Termenul a fost introdus in 68 cand niste fani Led Zeppelin dadeau cu capul in bariere. P.S.: Citeste-mi semnatura, acolo scrie "Bang bang". Se refera la dat din cap, headbanging. m-a nimerit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) ms ms pt traduceri si eram sigur ca asta inseamna da na trebuia sa ma conving Editat August 26, 2006 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Chief Isac of Sons of Santa MC - asta dupa nume Smokey of the Hell's Beerguts MC - dupa porecla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Skullhead of the Booze Junkies MC! wow, cati Booze Junkies pe topicul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Dragstrip King of the White Werewolfes MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 astia din Uait Uerulvs--vedeti ca am fo primul care am mentionat ca sunt conducator de trib, asa ca vndeti-va kaprele si luati-va choppere.. Off-topic:nu v-ați saturat inca de tembelismul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 nebunu...dupa caracter si porecla politistii mei preferati imi spun cu dragoste Kamikaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Lil' Dragstrip King Nutcrushers MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Monkey Galloping Goats MC Curata gradina zoologica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 ce faza de 2 lei... nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate