partizan Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 s-a intamplat weekendul trecut, luni a fost inmormantarea. eu am fost plecat prin tara, zilele astea m-am intors si am aflat, vad ca nu a postat nimeni. motociclistul, care nu avea permis de conducere, nici casca sau echipament, motorul era neinmatriculat, a intrat tare intr-o curba. unele zvonuri spun ca ar fi depasit un papuc si a prins nisip cand era aplecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Accident e cand te impiedici nu cand sari singur... Asta a fost sinucidere. Odihneasca-se in pace si tarie rudelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 s-a intamplat weekendul trecut, luni a fost inmormantarea. eu am fost plecat prin tara, zilele astea m-am intors si am aflat, vad ca nu a postat nimeni. motociclistul, care nu avea permis de conducere, nici casca sau echipament, motorul era neinmatriculat, a intrat tare intr-o curba. unele zvonuri spun ca ar fi depasit un papuc si a prins nisip cand era aplecat. Mare mester ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Soferul a fost de vina! CLAR Ma mir ca n-a murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 nu l-a lovit masina. s-a lovit de stalpii din gardul de protectie din curba. a murit pe loc. el era din satul in care s-a petrecut accidentul (Malovat). motocicleta era furata din Italia. eu - care fac drumul ala destul de des, pt ca am parintii in Motru - m-am oprit o data cand am vazut minunea de k4 si am skimbat cateva vorbe. nu-mi mai amintesc, din pacate, nici cum il cheama. odihneasca-se in pace. de aia am si postat, sa invatam cu totii ce inseamna inconstienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Noroc cu casca....ca putea sa moara inainte sa cada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 nashpa...RIP...chiar daca n-avea permis, chiar daca n-avea echipament, chiar daca n-avea casca, chiar daca era motoru' furat...oricum se pare ca toate astea au tras la balanta prea tare in partea de jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 RIP mai sunt si cazuri... naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Dupa plata si rasplata . . . Rest in peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 R.I.P. si-a cautat-o cu mana lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 R.I.P nu stiu daca si-a cautat-o cu mana lui...adica nu se stiu prea multe detalii despre accident...nu se stie clar cum s-a intamplat...poate nu a fost vina lui shi omu poate chiar stia sa mearga...a fost vinovat pt ca avea aceeasi pasiune ca noi ..un echipament nu strica dar...pacat...shi stati linistiti ca sunt o gramada care merg fara permis bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 R.I.P nu stiu daca si-a cautat-o cu mana lui...adica nu se stiu prea multe detalii despre accident...nu se stie clar cum s-a intamplat...poate nu a fost vina lui shi omu poate chiar stia sa mearga...a fost vinovat pt ca avea aceeasi pasiune ca noi ..un echipament nu strica dar...pacat...shi stati linistiti ca sunt o gramada care merg fara permis bine... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Mda...un gainar de rand se crede destul de smecher sa fie in pas cu "moda" , face rost de o furaciune de motor turbat dupa care poate un italian plange ca a muncit nus'cati ani, omul nostru si se da sucar prin sat...evident, gaseste ce a cautat si crapa. Si noi tre' sa plangem ? Nu dau 2 bani pe viata unor astfel de specimene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Offtopic: Mda...un gainar de rand se crede destul de smecher sa fie in pas cu "moda" , face rost de o furaciune de motor turbat dupa care poate un italian plange ca a muncit nus'cati ani, omul nostru si se da sucar prin sat...evident, gaseste ce a cautat si crapa. Si noi tre' sa plangem ? Nu dau 2 bani pe viata unor astfel de specimene Gresit. Nu cred c-ai vrea sa ajungi vreodata la mana unuia care nu da doi bani pe viata ta... Ontopic: R.I.P. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Odihneasca-se in pace. Cred ca e suficient sa spunem doar atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Karma is a bitch, isn't it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 repede mai trageti concluzii ,,,prea in pripa , de ce nu va ginditi poate omul era la scoala si isi dorea sa se dea putin cu motorul ...............citi dintre noi pe cind eram la scoala ne suiam putin pe motorul luat de curind sa ne dam putin ???? da are toata vina lui ca sa dat fara echipament si a avut viteza . cit despre partea cu motorul furat cine stie citi dintre noi avem motoare furate de afara si inmatriculate bine mersi in tara ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Faptul ca era pe un motor furat, coroborat cu faptul ca nu avea carnet si echipament ma face sa nu pot avea compasiune pt acest individ. Odihneasca-se in pace totusi... Moartea e o pedeapsa un pic cam dura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) "Despre morti..numai de bine" ... Editat August 25, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 si totusi era un om; R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 RIP Chiar daca n-avea nici de aia, nici de aialalta era om pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Mah da sunteti de groaza, pe cuvant. "Era om". Hitler nu era om?! Haideti sa-l plangem si p-asta, ca om a fost si-a murit saracu. La fazele astea chiar nu va inteleg deloc. Asta a fost cazu fericit in care a murit singur si gata. Daca dadea peste altu pe sosea? Ca avea toate sansele. In plus se mai bucura si de un motor furat de la cineva care posibil chiar a muncit pentru el. Al dracu sa fiu daca simt fie si cel mai mic regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Hmmm....mai stiu un caz de un baiat care a murit si conducea tot un motor "imprumutat". Sa fie oare cineva care vegheaza? RIP. Pedeapsa e prea grea totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Hmmm....mai stiu un caz de un baiat care a murit si conducea tot un motor "imprumutat". Sa fie oare cineva care vegheaza? RIP. Pedeapsa e prea grea totusi. Nu este Dumnezeu.El are treburi mai importante.....E prostia ,inconstienta si infatuarea omului.Bine ca nu avut pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Nu stiu clar datele problemei si pana nu vad cu ochii mei ceva, nu dau cu pietre. Sa se odihneasca in pace. Poate motorul nu era furat totusi. Genul asta de zvonuri se raspandesc foarte repede chiar daca nu sunt adevarate. Poate doar se dadea fara permis si fara echipament, caz in care era pe barba lui. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa le dea mai multa minte celor ca el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate