ca7a_73 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Eu is Catalin din Constanta. Economist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 (editat) nu vreau sa te intristez, dar s-a mai discutat.baga aici: /index.php?showtopic=44672 Editat August 28, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Politist incoruptibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 nu vreau sa te intristez, dar s-a mai discutat.baga aici: /index.php?showtopic=44672 S-a mai discutat insa acum e vorba strict de grupul elicopteristilor , asa ca dati-i bote fratilor... Politist incoruptibil. Lupule, da ce... zicea cineva ca politistii sunt corupti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Frezor roti dintate si rectivicator cand e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Lupule, da ce... zicea cineva ca politistii sunt corupti ??? O stii pe aia cu padure fara uscaturi..si mai usor cu rasu, ca te doare cavitatea stomacala apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 teoretic avocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Boti din Targu Mures. Ca profesie teatrolog, critic de teatru. Acum sunt redactor si publicist la ziarul maghiar local. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Pe diploma scrie inginer mecanic ... dar de la scris pana la fapta e cale lunga. Administrator de retea scrie pe usa biroului. Asa au vrut astia de la mine, eu n-am fost de acord si cum cel mai destept cedeaza... ca ei a ramas. Eu si cu administratorul cladirii ce mai avem pe usa ADMINISTRATOR. Maine poimaine o sa-mi specifice in fisa postului sa schimb becuri pe hol si sa alimentez cu hartie igienica budele de pe culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 inginer mecanic-masini termice,motoare cu ardere interna.....dar ce conteaza,oricum de ani buni nu fac decit sa cumpar case si sa le renovez...inainte cumparam masini..le renovam insa doar pe unele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Ofiter mecanic maritim.Intretinere si reparatii motoare navale si instalatii de tot felul.In Marina Comerciala, nu Militara!(ma mai intreaba unii "si te lasa pe mare cu plete?!").Sunt fel de marinar mercenar.Deocamdata navighez cu o companie britanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Salutare de pe mare! Inginer foraj-extractie titei-gaze pe platforme de foraj marin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 asistent analist programator......... pe hartie....... in prezent mecanic moto dar fac si tamplarie si zidarie si zugraveli si tencuieli si intalator sanitar si parchetar si ce mai este nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Ptiu si eu doar ce am terminat de pus parchet in dormitoare si de varuit. Daca stiam...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 jurnalista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Inginer, specializat in "roboti industriali". Dar sincer, n-am vazut prea multi roboti prin scoli. In prezent lucrez in constructii. Daca aveti ceva de termoizolat sau hidroizolat, eu sunt ala care va rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 terminat automatica, lucrez Quality Assurance, sau Asigurarea Calității pentru software, pe Linux Âşi ceva soiuri obscure de UNIX mai mult cruiserist decât chopperist, dar pe aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Calin Sunt inginer mecani am terminat mecanica fina si sunt specilizat in proteze de membru inferior. Sper sa nu aveti nevoie de mine ... decat la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Proprietar 2 firme de publicitate. asta ca sa-mi fac reclama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 licentiata in informatica. firma proprie specializata in fotografia pentru presa si publicitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 licentiat in informatica, firma de vanzari calculatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Inginer electronist, programator... si altele asemanatoare. Freelancer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Controlor de trafic aerian-instructor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 webdesigner falimentar....incerc sa ma apuc de programare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Graphic designer, illustrator... baiat rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate