tonidinsibiu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 problem.... de unde cumpar tuburi la furca pt intruder 1500... ale mele sunt strambe. Inca nu am desfacut furca si nu se vede foarte bine din cauza ornamentelor din crom... dar la ochi asa da? codul lor este 51110-10F20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoso Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 problem.... de unde cumpar tuburi la furca pt intruder 1500... ale mele sunt strambe. Inca nu am desfacut furca si nu se vede foarte bine din cauza ornamentelor din crom... dar la ochi asa da? codul lor este 51110-10F20 Incearca aici. Sint foarte seriosi. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 o dau pe Lucky.... anuntzul aici: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto P.S. cine stie pe cineva interesat, doritor, etc., ...dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidinsibiu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 vreau sa imi trag drag pipes la intruderu de 1500. ce modificari trebuie sa fac la carburator... ca in afara de aia nu cred ca trebuie sa mai fac nimic. sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 vreau sa imi trag drag pipes la intruderu de 1500.ce modificari trebuie sa fac la carburator... ca in afara de aia nu cred ca trebuie sa mai fac nimic. sau? Cred-ca o mica sincronizare de carburator si verificare compresie , daca gresesc sa ma corecteze careva! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidinsibiu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Cred-ca o mica sincronizare de carburator si verificare compresie , daca gresesc sa ma corecteze careva! ! compresia cred ca stiu cum se face... scot bujiile... pun manometru si dau la automat.. si compar cu datele din carte dar sincronizarea? ce presupune mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 vreau sa imi trag drag pipes la intruderu de 1500.ce modificari trebuie sa fac la carburator... ca in afara de aia nu cred ca trebuie sa mai fac nimic. sau? la tobe drag pui filtru sport(k&n)si gata e de ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 nu chiar, trebe schimbat si jiglerul sau jiglerele ca nu stiu cate carburatoare are modelul asta. altfel pierzi putere, plus multe explozii pe teava, amestec prea sarac. in timp nenorocesti si membranele. la tobe drag pui filtru sport(k&n)si gata e de ajuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 nu chiar, trebe schimbat si jiglerul sau jiglerele ca nu stiu cate carburatoare are modelul asta. altfel pierzi putere, plus multe explozii pe teava, amestec prea sarac. in timp nenorocesti si membranele. adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 BAIETI....am si eu un ,,ciopartit,, de chooper (cum s-a promuntatz un cunoscator dep 'acilea) si ca sa il ciopartesc mai mult decat este, as dori sa ii pun o guma mai larga pe spate, dar fara sa modific cardan, taiat furca etc....Daca a facut cineva asa ceva la un intruder 800, sa i-mi spuna simie ce guma a intrat la fix, ma refer la dimensiunile ei.SI app....caut disperat comenzi avansate ptr intruderul mai sus mentionat, exista alta varianta in afara celei dela LOUIS, care pe langa faptul ca sunt scumputze, cand am avut bani nu le aveau pe stok...deci daca cineva a mai confectionat, sa-mi dea de strire, ii trimit banii, si i-mi trimite comenzile, ca doar nu o sa merg pe zapada asta cu motorul la el la atelier. mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) BAIETI....am si eu un ,,ciopartit,, de chooper (cum s-a promuntatz un cunoscator dep'acilea) si ca sa il ciopartesc mai mult decat este, as dori sa ii pun o guma mai larga pe spate, dar fara sa modific cardan, taiat furca etc....Daca a facut cineva asa ceva la un intruder 800, sa i-mi spuna simie ce guma a intrat la fix, ma refer la dimensiunile ei.SI app....caut disperat comenzi avansate ptr intruderul mai sus mentionat, exista alta varianta in afara celei dela LOUIS, care pe langa faptul ca sunt scumputze, cand am avut bani nu le aveau pe stok...deci daca cineva a mai confectionat, sa-mi dea de strire, ii trimit banii, si i-mi trimite comenzile, ca doar nu o sa merg pe zapada asta cu motorul la el la atelier. mersi anticipat intruderul lui Artur din Tm, am auzit de niste sume mari pt modificarea asta(a fost kit pt indruder) alte detalii nu cunosc! Editat Decembrie 21, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 da..........mersi am luat leg cu el anul trecut, zicea ceva de vreo 2000 eur...cam mult ptr o fitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 BAIETI....am si eu un ,,ciopartit,, de chooper (cum s-a promuntatz un cunoscator dep'acilea) si ca sa il ciopartesc mai mult decat este, as dori sa ii pun o guma mai larga pe spate, dar fara sa modific cardan, taiat furca etc....Daca a facut cineva asa ceva la un intruder 800, sa i-mi spuna simie ce guma a intrat la fix, ma refer la dimensiunile ei.SI app....caut disperat comenzi avansate ptr intruderul mai sus mentionat, exista alta varianta in afara celei dela LOUIS, care pe langa faptul ca sunt scumputze, cand am avut bani nu le aveau pe stok...deci daca cineva a mai confectionat, sa-mi dea de strire, ii trimit banii, si i-mi trimite comenzile, ca doar nu o sa merg pe zapada asta cu motorul la el la atelier. mersi anticipat Incearca un Metzeler ME 880. Are 170mm, dar forma speciala il lasa sa arate mai lat. iti ramin 2-3 mm loc linga furca. Mai lat de 170 nu merge, fara sa schimbi furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 mersi.....la 170 mm ma gandeam si eu, practic guma dela dragstar 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 sint si eu un posesor de intruder 1400... ma gandesc sa-l schimb cu unu de 1800 plus ceva mii de euro diferenta...ce credeti? am vreo sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) sint si eu un posesor de intruder 1400...ma gandesc sa-l schimb cu unu de 1800 plus ceva mii de euro diferenta...ce credeti? am vreo sansa? Pai vinzi 1400-ele pui banu si iti iei 1800 nou,e scula nene,mie imi place C 1800,dar e grea rau . Editat Ianuarie 9, 2009 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Pai vinzi 1400-ele pui banu si iti iei 1800 nou,e scula nene,mie imi place C 1800,dar e grea rau . zilele trecute m-am urcat pe un C 1800 .... e superb si cred ca merita sa treci peste kg multe pe care le are. eu am unul de 1500 si sunt foarte multumit de el iar diferenta intre ele este de aprox 35 kg.e usor incomod in oras la viteza mica dar in rest.... daca te ajuta putin si fizicul... nu sta pe ganduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) sint si eu un posesor de intruder 1400...ma gandesc sa-l schimb cu unu de 1800 plus ceva mii de euro diferenta...ce credeti? am vreo sansa? zilele trecute m-am urcat pe un C 1800 .... e superb si cred ca merita sa treci peste kg multe pe care le are. eu am unul de 1500 si sunt foarte multumit de el iar diferenta intre ele este de aprox 35 kg.e usor incomod in oras la viteza mica dar in rest.... daca te ajuta putin si fizicul... nu sta pe ganduri baieti,locatia la profil.... Editat Ianuarie 16, 2009 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 baieti,locatia la profil.... ok...bucuresti ...cred ca la asta te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Incearca un Metzeler ME 880. Are 170mm, dar forma speciala il lasa sa arate mai lat. iti ramin 2-3 mm loc linga furca. Mai lat de 170 nu merge, fara sa schimbi furca. salve....... da-mi si mie un link ceva unde pot vedea/ cumpara acel Metzeler ME 880, nu reusesc sa il gasesc, vreau sa vad si profilul. mersi, astept o veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salve.......da-mi si mie un link ceva unde pot vedea/ cumpara acel Metzeler ME 880, nu reusesc sa il gasesc, vreau sa vad si profilul. mersi, astept o veste http://www.mynetmoto.com/motorradreifen_de...0_marathon.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 http://www.mynetmoto.com/motorradreifen_de...0_marathon.html mersi man........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Salutare tuturor Intruderistilor . Vreau sa-mi schimb tobele de pe un Intruder VL1500LC cu niste tobe custom/aftermarket, ceva de genu asta: http://www.hellrisercustoms.com/images/cbr/tn_1810-0409.jpg . Rog f tare dak poate cineva sa ma ajute/indrume, de unde as putea sa mi-le comand cat mai repede. Multzumesc mult. Aron, 0741207849, id.mess: aronbmw Editat Ianuarie 31, 2009 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roces Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Salutare tuturor intruderisitlor! Sunt foarte nou pe aici, de curandam intrat in posesia a ceva mai mult de jumatate de motor... Deci: motocicleta e Suzuki Intruder de 125 si ii lipsesc urmatoarele: - furca; - roata fata (cu tot ce cuprinde, inclusiv disc de frana - am insa etrierul); - rezervor; - far, stopuri, semnalizatoare, oglinzi. Aveti careva pe acasa? Stiti cumva de unde sa iau piesele astea? Stiti ceva preturi? Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Stie cineva cum se poate citi anul de fabricatie din seria cadrului? sau cum sa caut asta? google inca nu m-a ajutat prea mult. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate