Lucian_M Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Degeaba îți explic, că pierd timpul, am de reparat acoperișul. Leon, nu te mai complica să-mi ții partea, că sunt mai mulți cu timp liber și postează ce le trece prin cap. E fain că pe mine nu mă credeți, dar dacă irinuca spune ceva, imediat sunteți de acord. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Niște poze cu "chicken strips" și cu scărițele ar trebui să lămurească situația. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Acum 18 minute, Lucian_M a spus: dacă irinuca spune ceva, imediat sunteți de acord. Nu m-ai vazut pe mine pe acolo... Chiar acum, Doctor X a spus: și cu scărițele ar trebui să lămurească situația. cu scaritele pasagerului. Faza cu saritul piciorului pilotului din scarita am patit-o si eu, cu tot cu lovitul pasagerei in cizma. De aia stiu. N-a fost distractiv, mai ales (aici ii dau dreptate) cu nervii pasagerei dupa incident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 (editat) Nu mi-a sărit piciorul, doar s-a strâns talpa între scăriță și cadru. Editat Octombrie 24, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 1 hour ago, _Leon said: Stii din auzite sau din dat cu el? Ce treaba are sportivitatea unui motor cu manevrabilitatea lui? Presupun ca nu ai văzut n modele de motociclete ce au cutiile polishate. Presupun de asemenea ca nu te-ai gândit f mult la poziționarea scaritelor, a bagajelor, mărimea tălpilor celor doi ocupanți, particularități de ergononomie/confort (=sunt oameni ca stau cu talpile sucite spre exterior fiindcă asa au ei corpul /asa le pica lor bine), împing cutiile întro anumita poziție picioarele pasagerei? A, nu, mai simplu sa o dam în hahaiala. Este interesant cum unul care se da și baga km, indiferent cu ce sau cum, trebuie sa sa dezinculpe sau sa demonstreze ceva unor mareti anonimi cu zero contribuție pe un forum de motociclism. Ai dreptate, m-ai prins. Nu am motocicleta, nu am permis, nu am nimic si tu ai totul. Si daca prin contributie pe forum intelegi a debita idiotenii, ai dreptate si cu asta, ai o contributie insemnata. Hai, s-auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 (editat) Aia-i de la accident. Palpatorul scaritei este intact, mobra pare ca s-a "odihnit" pe scarita aia. Tu stii, vad ca insisti. Pe mine nu ma convingi, asta sa fie pacatul meu daca ai dreptate. Drumuri bune! Editat Octombrie 24, 2022 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Accidentul a fost cu cădere pe stânga. Asfalt curat și numai bucurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 24, 2022 Admin Share Postat Octombrie 24, 2022 La 23.10.2022 la 10:45, Vizitator _Leon a spus: Compozitia respectiva poate fi buna pentru tine si stilul tau de dat. Acum 22 ore, Vizitator _Leon a spus: Fair enough. Ce sa zic, ma bucur ca la tine merg perfect si fara incidente. Clar nici o logica sa le schimbi daca nu ai avut nici o emotie cu ele, esti multumit, samd. Cata ipocrizie! Cand o spui tu e stiinta si intelepciune, cand o auzi de la altul e nepricepere. Baiat rau de Temesvar, care nu concepe mersul stradal cu mai putin 170 km/ora cu un sport touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Noiembrie 28, 2022 Share Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 56 minute, Asimplu a spus: .....Power 5 ar avea peretii putin mai moi..... Cum vi s-au parut, unul in comparatie cu celalalt?... Salut! Am avut Bridgestone RS10 si T31, dar și Michelin Power RS. Calitativ sunt foarte asemănătoare însă după cum "ai auzit" sau ai studiat problema, Michelin într-adevăr au pereții sau structura anvelopei mult mai elastică, moale, cum vrei tu să îi spui. E lucru bun, cu mențiunea că trebuie sa ai grijă la gropi și intersecții cu linii de tramvai. Riști să preia janta mare parte din impact și sa o dereglezi mai ușor. Sunt pățit. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoonicorn Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Salutare, comunitatea moto! Am o întrebare pentru voi legată de dimensiunile cauciucurilor pentru motociclete și sper că mă puteți ajuta cu o informație. Dețin un CFMOTO nk300 și am observat că dimensiunea cauciucului de pe spate, așa cum este specificată în carte, este 140/60 r17. Problema este că găsesc cu dificultate cauciucuri de această mărime pe piață. Cu toate acestea, am observat că există mai multe opțiuni pentru cauciucuri cu dimensiunea 140/70 r17. Întrebarea mea este dacă pot monta un cauciuc cu această dimensiune pe motocicleta mea, care de la fabrică este echipată cu un cauciuc de 140/60 r17. Sunt curios să aflu dacă o diferență atât de mică în dimensiunea cauciucului poate afecta în vreun fel performanța sau siguranța motocicletei mele. Aș aprecia orice sfat sau experiențe pe care le aveți în acest domeniu. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru orice informație pe care o puteți oferi în legătură cu această situație! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Poti monta, dar nu asta e problema. Daca in acte ai 140/60/17, si faptic ai montat altceva, la orice control ti se poate lua, retine talonul, plus amenda aferenta. Plus ca nici ITPul nu-l treci (legal) daca nu corespund dimensiunile anvelopelor. Deci, ramai la ce scrie in acte, daca vrei sa circuli curat ...sau iti asumi niste riscuri... tu decizi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Acum 24 minute, Hoonicorn a spus: Salutare, comunitatea moto! Am o întrebare pentru voi legată de dimensiunile cauciucurilor pentru motociclete și sper că mă puteți ajuta cu o informație. Dețin un CFMOTO nk300 și am observat că dimensiunea cauciucului de pe spate, așa cum este specificată în carte, este 140/60 r17. Problema este că găsesc cu dificultate cauciucuri de această mărime pe piață. Cu toate acestea, am observat că există mai multe opțiuni pentru cauciucuri cu dimensiunea 140/70 r17. Întrebarea mea este dacă pot monta un cauciuc cu această dimensiune pe motocicleta mea, care de la fabrică este echipată cu un cauciuc de 140/60 r17. Sunt curios să aflu dacă o diferență atât de mică în dimensiunea cauciucului poate afecta în vreun fel performanța sau siguranța motocicletei mele. Aș aprecia orice sfat sau experiențe pe care le aveți în acest domeniu. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pentru orice informație pe care o puteți oferi în legătură cu această situație! Modelul de mobra fiind relativ nou ar trebui sa gasesti exact marca si modlul de guma cu care a venit ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 În plus față de ce s-a zis mai sus, poate-ți freacă roata undeva cu balonul de 70. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoonicorn Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru promptitudinea și implicarea voastră în răspunsurile oferite la întrebarea mea anterioară. Sunt recunoscător pentru timpul și cunoștințele pe care le-ați împărtășit în legătură cu montarea cauciucurilor de dimensiuni diferite pe motocicleta. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 https://www.autodoc24.ro/anvelope/motocicleta/140-60-r17?gadw=1&gclid=Cj0KCQjw7aqkBhDPARIsAKGa0oJZ8avufr5oPcAQ6HzC3fiu56Q4Qbc2voYvyeOP6ijGxeJZfcnE5I8aAlOcEALw_wcB spre exemplu. sau https://www.compara-anvelope.ro/anvelope-motocicleta/140-60-r17.htm . personal as merge direct pe pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 15, 2023 Share Postat Iunie 15, 2023 Contrar aparențelor și logicii, înălțimea, adică a doua cifră, e cea mai importantă. Mai exact, în funcție de lățime, cauciucul trebuie să aibă aceeași înălțime. A doua cifră e procentul din lățime. Dacă pui un cauciuc mai înalt, etajarea cutiei de viteze e afectată. Mobra va trage mai greu. Chiar și cauciucul e mai greu, mai ales la periferie, unde chiar contează. Se micșorează spațiul de degajare lăsat intenționat față de toate reperele din jurul lui. Furcă, aripă și ce mai e p-acolo. Poți folosi niște calculatoare online ca să-ți faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 11 Share Postat Aprilie 11 Pe baza pozelor, credeti ca mai merge guma spate de o iesire? Ma gandeam sa dau o tura acum cu sapt de paste pana in kotor si inapoi cam 2.5k km. Guma e scorpion trail 2, are vreo 40 sau 50k km doar asfalt. Precizez ca merg incet de fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 11 Share Postat Aprilie 11 Daca mergi fara pasager si spui ca nu o arzi, poti sa incerci. Eu nu le-as mai tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 11 Admin Share Postat Aprilie 11 40-50.000 km o gumă moto???? E o glumă? Guma aia e opincă și pătrată! Eu nu aș merge nici până la colțul străzii și tu vrei să mergi până în Kotor!!! Care e rațiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11 Share Postat Aprilie 11 40.000 a ținut guma aia? Pe bune?! Cred că e foarte distractiv pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 11 Share Postat Aprilie 11 (editat) Multumesc pt feedback..tocmai ca nu ma pricep intreb. Da, 40 sau 50k km tin gumele la mine, merg pana la semn. Am avut numai pireli scorpion trail 2. Nu am probleme pe ploaie si nici iarna cand e mazga aia pe jos in oras la 2 grade. O sa dau comanda sa schimb guma poate nimeresc trail 3 pe stock. Am 118k km pe gsaul asta facuti. Intreb pt ca abia am ajuns la semn, nu pt asta e acolo? De ce as schimba inainte de semnul de uzura, are 2 ani vechima guma Editat Aprilie 11 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 11 Share Postat Aprilie 11 Cum ține 40.000, când eu in maaaaxim 17.000 fac spatele neted?! Și asta cu 67 cai. Miarul le face terci în sub 14.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 12 Admin Share Postat Aprilie 12 Asta e vrăjeală cu 50.000 km. Nu țin atât gumele nici la mașină. Pe de alta parte, dacă vii cu argumente că au ajuns la semn și întrebi de ce e semnul ăla acolo, nu știu de ce ai mai deschis topic! Oamenii îți spun că e vorba de siguranța ta, tu argumentezi că au ajuns la semn. Aștepți vreo validare? Fă ce consideri tu mai bine și la revedere. Acum 9 ore, DiarM a spus: Multumesc pt feedback..tocmai ca nu ma pricep Dacă nu te pricepi taci, ascultă și învață! Nu e vorba numai de semn aici, ci de faptul că gumă ta e pătrată. Tu nu vezi pozele pe care le-ai pus? Asta afectează ciclistica motocicletei, care "cade" brusc în viraj în loc să se aplece soft, natural. Dar dacă te târâi pe șosea și mergi 50.000 km cu o gumă moto nu ți se aplică asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 (editat) N-am reușit să duc gumele auto peste 50.000 niciodată. De aia mi se are poveste vânătorească să țină atât pe o motocicletă cu gabarit apreciabil, nu un 125. Editat Aprilie 12 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 Eu am mers 45000 cu anvelope de vara si aproape 50000 cu anvelope de iarna. Ambele personal best, pentru ca de obicei le tin cam 30000. Dar aici e vorba de anvelope moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate