Pepsz Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 lol, e si mai grav daca tu chiar crezi ca fac bascau! niste gume care au peste 10.000 de km si ani necunoscuti numai gume de aplecat si cu aderenta nu mai sunt... Cu anii sunt de acord dar cu km ce ai ? Aia sunt km pe care un GS ii face in jumatate de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 1 anakee 3 lansat 2012 toamna cauciuc 2013 2 motor luat in iunie ..pus 10000 in 3 luni » Post actualizat in 10 Sep 2016 07:20 Ps ..cu vn-ul frec cu scaritele si cateodata cu tobele pe asfalt ..ce e ciudat ca ...Continentalul ala are balonaj Vazut anakee 3 pe un transalp si ala avea balonaj strasnic ...asta pare cam pleostit desi uzura e uniforma » Post actualizat in 10 Sep 2016 07:34 Marian daca postul tau nu a fost la bascau ,iti multumesc de interes . Dar trebuie sa fi atent la exprimare ...cel putin din punctul meu de vedere aia e bâzã Oricum le schimb ..concluzia e ca nu tot Anakee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 De ce faci deductii si nu verifici DOT-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Partea cu " copturi infecte" Singura chestie ciudata mi se pare cu balonajul anvelopei pe 150 ..pe 130 e mai mare balonajul si permite o inclinare mai mare Ex. https://www.google.ro/search?q=150+/70/17&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLycW_lYnPAhWH7xQKHQHTCYwQ_AUIBygB&biw=360&bih=478#imgrc=-JGUSAFRY9YPXM: Vs anakee https://www.google.ro/search?q=anakee+3&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfwN3nlYnPAhWBshQKHf6KAi4Q_AUIBygB&biw=360&bih=478#imgrc=1mb8XbZh4vV_rM: In schimb ..in afara de inclinari mari unde se simte ca scoate posteriorul ...cauciucul asta e genial ..mai ales pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Ai verificat DOT-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Partea cu " copturi infecte" Singura chestie ciudata mi se pare cu balonajul anvelopei pe 150 ..pe 130 e mai mare balonajul si permite o inclinare mai mare Ex. https://www.google.ro/search?q=150+/70/17&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLycW_lYnPAhWH7xQKHQHTCYwQ_AUIBygB&biw=360&bih=478#imgrc=-JGUSAFRY9YPXM: Vs anakee https://www.google.ro/search?q=anakee+3&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjfwN3nlYnPAhWBshQKHf6KAi4Q_AUIBygB&biw=360&bih=478#imgrc=1mb8XbZh4vV_rM: In schimb ..in afara de inclinari mari unde se simte ca scoate posteriorul ...cauciucul asta e genial ..mai ales pe ploaie pune prietene cauciucuri SPORT TOURING !, nu gunoaie "dual sport" ca nu iesi tu pe macadam cu dihania si daca iesi diferenta o face chilotul nu canelu ala un pic mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Dot 2013 Anakee sunt oricum stradale...cica 90 on 10 off O sa merg probabil pe ceva dual totusi ...apusenii imi sunt aproape in curtea din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Dot 2013 Anakee sunt oricum stradale...cica 90 on 10 off O sa merg probabil pe ceva dual totusi ...apusenii imi sunt aproape in curtea din spate atunci la ce mai pui intrebari? vad ca tu stii cel mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Ma interseaza pareri despre BT S20, cam cati km duc gumele doar pt mers stradal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 Ma interseaza pareri despre BT S20, cam cati km duc gumele doar pt mers stradal. pe 600 cred ca faci 10k cu un spate , eu am scos 8k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 pe 600 cred ca faci 10k cu un spate , eu am scos 8k Tiganu asta verde e de 900 si cam manca spatele.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Ma interseaza pareri despre BT S20, cam cati km duc gumele doar pt mers stradal. Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut. mah mai taie dale dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Inca le am pe mobra dar sunt gata Am poza cu km dupa ce le-am montat asa ca stiu ce vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Nu sunt fan dunlop si nici michelin, 20mii e cam mult pt o guma sport fie ea si dunlop, mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Nu sunt fan dunlop si nici michelin, 20mii e cam mult pt o guma sport fie ea si dunlop, mersi oricum. da vezi ca au aparut s21 acum cateva luni Inca le am pe mobra dar sunt gata Am poza cu km dupa ce le-am montat asa ca stiu ce vorbesc ti-or fi schimbat niste spiridusi gumele cat timp dormeai... am avut si eu sportsmart2 nu tin 20k nici daca duci motocicleta in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 S21 are alta structura de compozitie fata de s20/bt16, centru anvelopei moale si extremitatile tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 S21 are alta structura de compozitie fata de s20/bt16, centru anvelopei moale si extremitatile tari. nu exista asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Incearca Metzeler Roadtec 01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 joi am montat mezelurile astea... MADE IN CHINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Eu am gasit Made in Germany, ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Roadtec nu imi plac, au profil de ploaie si vreau ceva mai moale. Editat Septembrie 18, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Roadtec nu imi plac, au profil de ploaie si vreau ceva mai moale. si s20 tot multi compound sunt, dar sunt tari pe mijloc si moi pe laterale, nu invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Daca gasesc un race atack spate endurance la oferta o sa iau ca am cel de fata. S20 da superbec, s21 e altceva. Editat Septembrie 18, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Pai si care-i logica, de ce ar fi tare pe laterale si moale pe mijloc? Nu tocmai invers ar trebui sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate