cmd Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) nico asta nu e qualifier e Q3 inaintea lui a fost Q2 produs pt SUA super cauciucuri mult imbunatatite fata de qualifier 2 produse pt Europa sper sa scoata si o varianta cu 60 pt cele de 180 ! Editat Mai 29, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Salut, Am ceva crapaturi la cauciucul din spate care arata cam asa : http://farm7.static.flickr.com/6160/6156802515_1ef40d6b65.jpg. Sunt pe ambele parti. Cat este de sigur sa ublu cu el? As vrea sa fac 180 km pana imi vine cauciucul nou.Am umplut crapaturile cu un fel de prelandez de lipit ghete (http://7kilometr.com/images/article/120910/165940_b80f296131.jpg). Este bine ce am facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Cred ca mai bine umpleai caucicul cu spuma de poliuretan )) Frate, lipitura aia ce ai facut tu cu prenadez ... e degeaba. Presiunea e inauntru, si tensiunile din cauciuc sunt disnpre interior spre exterior, adica se vor deschide, oricum nu vor reusi sa tina presiunea. Editat Iulie 12, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi003 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) nu am mai vazut asa ceva. ) eu unul nu m-as urca pe asa ceva Editat Iulie 12, 2013 de adi003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 hai ma, eu vorbesc serios aici . Sunt incepator si vreau sa stiu daca pot merge sau nu daca merg cu maxim 80? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 e ff veche guma, e coapta sau / si a mers pe presiune insuficienta. mergi incet, dar schimba guma aia... e gata lipiciul este degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) am comandat cauciuc dar imi vine numai sapt viitoare si vreau sa merg din cluj pana in zalau si inapoi in alta zi. si atat Editat Iulie 12, 2013 de Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) hai ma, eu vorbesc serios aici . Sunt incepator si vreau sa stiu daca pot merge sau nu daca merg cu maxim 80? man, mai bine ia un alt mijloc de transport pana iti vine cauciucul celalalt ... risti sa apari la stiri, sau, mai rau, pe forum aici ,... Editat Iulie 12, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Am mers un an de zile cu o guma in stare mai rea ca aia. Nu e dracul asa negru, doar ca e loterie..... depinde si de guma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) nu ii chiar asa rau ca si in poza. sunt mai mult spre janta crapaturile respective. cred ca s-au facut fiindca a stat cauciucul dezumflat. cel de la care am luat motocicleta nu a umblat cu eaacum este bridgestone pe ea si tot asa am si comandat Editat Iulie 12, 2013 de Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 aia din poza e guma de masina... daca este vorba de o guma de motor... nu bine deloc... inseamna ca e veche rau... ai camera sau e tubless? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mergi cu Domnul, n-are bai la viteze legale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 )) esti amuzant cu umplutul crapaturilor )). Pare batran, presupun ca e de prin 2003-2005. Poate sa-ti explodeze, nimic mai mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) aia din poza e guma de masina... daca este vorba de o guma de motor... nu bine deloc... inseamna ca e veche rau... ai camera sau e tubless? nu stiu dar iti zic modelul cauciucului. Bridgestone BT 45 (http://www.nationalbiketyres.co.uk/images/uploads/Battlax-BT-45-Rear.jpg) )) esti amuzant cu umplutul crapaturilor )). Pare batran, presupun ca e de prin 2003-2005. Poate sa-ti explodeze, nimic mai mult am umplut crapaturile fiindca am facut itp-ul. si sa fie si mai comic l-am dat si cu crema de ghete... Editat Iulie 12, 2013 de Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) ca sa iti faci o idee http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/d211gp-front-detail.jpg la ce mobra ai tu poti sa le si cosi crapaturile alea daca mergi incet cu ea Editat Iulie 12, 2013 de MotĂśrizer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 ca sa iti faci o idee http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/d211gp-front-detail.jpg mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 cum mai zicea cineva... e loterie. exista si tubeless si tube type. ... tu stii, se vede la valva daca este cu camera e mai safe. oricum nu este bine sa mergi pe gume asa vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) la mine sunt pe sidewall reinforcement crapaturile Editat Iulie 12, 2013 de Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Poti merge linistit cat nu tragi tare de ea chiar mai mult. Si eu am un BT45 pe spate si s-a copt crunt.. am taieturi > pe el. O sa-mi comand altul, dar deocamdata merge si asa. Nu e pericol de explozie, stratul acela e doar la suprafata si nu ajunge in contact cu solul. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 ... nu stiu cum naiba poate cineva sa dea asemenea sfaturi.... eu unu' am mers pe gume muci. dar NU AS RECOMANDA NIMANUI sa faca asa ceva. la moto gumele sunt mai importante decat la masina.. daca anvelopa aia este crapata asa de tare pe talon este sigur veche. un dot? oricum nu ar fi in nici un caz recomandat sa se plece la drum cu gume vechi, tari, coapte si MAI ALES cu "bube" pe talon. parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 eu merg asa de la 1 mai 2013 de cand am observat o crapatura in cauciuc si uite cum au trecut ~5000 km daca are camera n-are nici o treaba ca doar nu e hayabusa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 pai asta zic. nu ma duc tare. 70-80 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) In teorie, durata de viata a unui cauciuc este de 40.000 km sau 4 ani (la conserve). Daca imbatranesc prematur se schimba mai devreme. Treaba ta daca vrei sa risti, eu nu as merge cu un cauciuc in starea aia. Editat Iulie 12, 2013 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 asfaltul acelasi gust are si de pe hayabusa... si de pe chopper... si de pe gs500... La gs cred ca e tubeless, nu pe camera... si in momentul in care cauciucul in sine crapa in halul ala, armatura din interior credeti ca mai e in stare buna? de aderenta nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 asa arata cauciucul:https://www.dropbox.com/s/n80y190aitu5l3y/classifieds-40429-0-31257100-1367596554.pnghttps://www.dropbox.com/s/j52xhiwkqlyc9h9/file_502183_phpomresr.png crapaturile se observa doar daca te apropii foarte tare de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate