cmd Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu va propun ceva ca tot se deschide astazi "autostrada" sa dam o fuga pe ea=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu va propun ceva ca tot se deschide astazi "autostrada" sa dam o fuga pe ea=)) poti sa te dai si cu genunciu jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 poti sa te dai si cu genunciu jos? am auzit ca e greu de facut asta pe drept, poate gostraidar sa fie capabil nu mi se pare deloc greu de facut o bucata de 4-5 km de asfalt calumea in cateva luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 am auzit ca e greu de facut asta pe drept, poate gostraidar sa fie capabil nu mi se pare deloc greu de facut o bucata de 4-5 km de asfalt calumea in cateva luni. doar ti se pare ca nu ti se pare e greu ma in romania. nu vezi de cati ani se chinuie cu autostrazile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 doar ti se pare ca nu ti se pare e greu ma in romania. nu vezi de cati ani se chinuie cu autostrazile. Autostrada trece 'peste' o infinitate de terenuri cu o infinitate de proprietari, la circuitul asta parca e a primariei terenul(poate am inteles prost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 creca tie iti scapa niste detalii un circuit nu inseamna numai o bucata de asfalt si si bucata aia de asfalt nu o toarna asa ampulea trebuiesc facute alte lucrri inainte asa cu se fac si strazile...plus restul ce inseaman un circuit, cauta pe net cam ce implica un circuit nu cele de motogp sau formula 1 chair cele gen serres adica circuite medii ca sa zic asa... in "bucata de asfalt" erau incluse si ce spui tu (fundatie sau cum naiba ii spune) vrobim de 5km, chiar ti se pare o distanta enorma? uita-te la transalpina, a fost cam gata in 1-2 ani parca (prin 'ani" ma refer la cateva luni, ca-i sus si frig si zapada, etc.) si e vorba de mai multi km decat 5. mai pui si ..vibratoare?oare or sa fie? + gravel traps si aia e...un minim de siguranta cat sa se dea oamenii nu spun ca-i floare la ureche, dar nici imposibil (parerea mea, total neavizata, nu lucrez la drumuri si poduri + circuite ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Curse_de_motociclete-la_Mures-pe_cel_mai_modern_circuit_din_tara_0_685131553.html#.UB9umobCNqc.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 La Prejmer a ajuns cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 da,am ajuns eu,pana sa ajungi pe circuit trebuie sa parcurgi cateva sute de m pe un drum cum nu se poate mai prost,daca ai cauciucuri soft ai ratat intrarea pe circut asta daca-ti dau voie administratorii,noi cand am fost ni s-a spus ca nu mai avem voie cu motocicletele numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 La Tg Secuiesc a fost cineva? 1600m si mult mai lat ca Amckart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ultima data cand am fost au zis ca e posibil sa nu ne mai lase cu motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La Adancata - pam pam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La Adancata - pam pam! Mie nu-mi apare video-ul in postul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La Adancata - pam pam! Mai incearca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 (editat) Unii dintre voi poate il cunoasteti pe acest visator, care a fost primul cu o motocicleta de curse pe circuitul de la Adancata Editat August 17, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Balamuc? Nu-i bun capu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 In spate se vede o balta, e bine ca avem si unde da la peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 e apa acida acolo nu se prinde nimic gand spre alte locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 e apa acida acolo nu se prinde nimic gand spre alte locuri sa inteleg ca avem o pasiune comuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 e apa acida acolo nu se prinde nimic gand spre alte locuri oho, cate ore ai stat la photoshop? hai cu circuitul, fie el si de motocross! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 (editat) pasiunile noastre sunt dif ,eu pescuiesc doar Catch & Relase si in competitii unde nu se retine pestele,am terminat cu ''braconajul'' de ff mult timp,nu aduc pestele aks ><,las sa se bucure si altcineva de pestele din lacuri si de acest ''drog'',pasiune numai bine Doamne ajuta sunt plecat @mare revin si cu alte torpile de pe calc de aks Editat August 18, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 am auzit de la cineva care si el a auzit de la altcineva si ala tot asa cred.... ca: nu se mai asfalteaza anul asta pista de la adancata precum ca plata asfaltarii s-ar face la 6luni de la finalizare, ceea ce ar insemna lipsa unei utilizari a pistei pe timp de iarna, fapt ce ar duce la imposibilitatea unei amortizari a investiei. calculand dupa cum arata stadiul de dezvoltare, tara in care se dezvolta acest proiect, dar si autoritatile, persoanele care dau stampile..... ma face sa fiu 99% sigur ca abia la anu ne vom putea da reising la noi acasa. Targu mures la fel am inteles ca la anu se va deschide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 acum am venit de la mare pe drumul vechi,oamenii lucrau acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 m-ar cam mira sa nu se intrerupa pe diverse motive...financiare,etc. Poate intr-un 2014 sa dam drumul la biciclete pe acolo...Sper sa ma contrazica,dar nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 go baby, go baby go! cine se baga la voluntariat? Sau ceva donatii de bere rece pt muncitori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate