Buggy Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 nu cred ca e musai sa se intample doar incepatorilor, se poate intampla oricui care forteaza prea mult. am spus mai ales la incepatori desi si sinner are dreptate cu cat fortezi sansele sa ratezi cresc oricum e destul de relativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 incepatorii le rateaza ca le e frica sa incline motocicleta, nu se pune problema asta pe un circuit, in schimb avansatii le forteaza, acolo apare problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 ce se mai aude cu lucrarile la cele 2 circuite? cei care stau prin zonele respective...nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 ce se mai aude cu lucrarile la cele 2 circuite? cei care stau prin zonele respective...nimic? pai ai 40km din bucuresti. cred ca o plimbare pana acolo si inapoi nu e asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Sigur e mult mai mult decat stand acasa, pe scaun, in fata calculatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 am intrebat si eu. nu trebuie sa sari asa ca ars Alter Ego ca n-am dat cu parul sa tragi tu concluzii despre cat stau eu acasa in fata calculatorului.bea un ceai de musetel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 ba se mai aude ceva de circuitul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 ba se mai aude ceva de circuitul ala? E pe SBZ actualizarea. NIMIC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 inseamna ca va fi fix pix.. RoSBK in toamna. doar daca pun roti de cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu nu stiu cum puteti sa va inchiputi ca un circuit poate sal termine in cateva luni e la mintea cocosului ca nu prea are cum mai ales in ro dar baietii merg pe o prosteala care inca functioneaza din pacate ...sa fim seriosi daca o sa fie acel circuit poate la anul poate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu va propun ceva ca tot se deschide astazi "autostrada" sa dam o fuga pe ea=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 eu va propun ceva ca tot se deschide astazi "autostrada" sa dam o fuga pe ea=)) poti sa te dai si cu genunciu jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 poti sa te dai si cu genunciu jos? am auzit ca e greu de facut asta pe drept, poate gostraidar sa fie capabil nu mi se pare deloc greu de facut o bucata de 4-5 km de asfalt calumea in cateva luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 am auzit ca e greu de facut asta pe drept, poate gostraidar sa fie capabil nu mi se pare deloc greu de facut o bucata de 4-5 km de asfalt calumea in cateva luni. doar ti se pare ca nu ti se pare e greu ma in romania. nu vezi de cati ani se chinuie cu autostrazile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 doar ti se pare ca nu ti se pare e greu ma in romania. nu vezi de cati ani se chinuie cu autostrazile. Autostrada trece 'peste' o infinitate de terenuri cu o infinitate de proprietari, la circuitul asta parca e a primariei terenul(poate am inteles prost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 am auzit ca e greu de facut asta pe drept, poate gostraidar sa fie capabil nu mi se pare deloc greu de facut o bucata de 4-5 km de asfalt calumea in cateva luni. creca tie iti scapa niste detalii un circuit nu inseamna numai o bucata de asfalt si si bucata aia de asfalt nu o toarna asa ampulea trebuiesc facute alte lucrri inainte asa cu se fac si strazile...plus restul ce inseaman un circuit, cauta pe net cam ce implica un circuit nu cele de motogp sau formula 1 chair cele gen serres adica circuite medii ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 creca tie iti scapa niste detalii un circuit nu inseamna numai o bucata de asfalt si si bucata aia de asfalt nu o toarna asa ampulea trebuiesc facute alte lucrri inainte asa cu se fac si strazile...plus restul ce inseaman un circuit, cauta pe net cam ce implica un circuit nu cele de motogp sau formula 1 chair cele gen serres adica circuite medii ca sa zic asa... in "bucata de asfalt" erau incluse si ce spui tu (fundatie sau cum naiba ii spune) vrobim de 5km, chiar ti se pare o distanta enorma? uita-te la transalpina, a fost cam gata in 1-2 ani parca (prin 'ani" ma refer la cateva luni, ca-i sus si frig si zapada, etc.) si e vorba de mai multi km decat 5. mai pui si ..vibratoare?oare or sa fie? + gravel traps si aia e...un minim de siguranta cat sa se dea oamenii nu spun ca-i floare la ureche, dar nici imposibil (parerea mea, total neavizata, nu lucrez la drumuri si poduri + circuite ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 in "bucata de asfalt" erau incluse si ce spui tu (fundatie sau cum naiba ii spune) vrobim de 5km, chiar ti se pare o distanta enorma? uita-te la transalpina, a fost cam gata in 1-2 ani parca (prin 'ani" ma refer la cateva luni, ca-i sus si frig si zapada, etc.) si e vorba de mai multi km decat 5. mai pui si ..vibratoare?oare or sa fie? + gravel traps si aia e...un minim de siguranta cat sa se dea oamenii nu spun ca-i floare la ureche, dar nici imposibil (parerea mea, total neavizata, nu lucrez la drumuri si poduri + circuite ) pai...1 la mana cam 5 km au majoritataea circuitelor din lume chiar si cele din moto gp 2 la mana nu vad legatura strada cu circuit este un asfalt tottal diferit alta tehnologie ...plus ca tu imi spui de transalpina hahaha sa vedem cat o sa reziste asfaltul ala daca o sa reziste asa cum e mai mult de 1 sau 2 ca e turanat asa la misto cum se toarna la noi asfaltu...revenind la circuit ca sa fie omologat trebuiesc anumite standarde gen un turn de control si pit box uri asta numai cateva din necesitati deci mai e mult pana departe asa ca nu merge cu una daia si una daia si aia e...eu inca sper da nu anu asta in nici un caz cel devreme la anul dar pe de alta parte mas bucura enorm sa ma insel...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Curse_de_motociclete-la_Mures-pe_cel_mai_modern_circuit_din_tara_0_685131553.html#.UB9umobCNqc.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 La Prejmer a ajuns cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 da,am ajuns eu,pana sa ajungi pe circuit trebuie sa parcurgi cateva sute de m pe un drum cum nu se poate mai prost,daca ai cauciucuri soft ai ratat intrarea pe circut asta daca-ti dau voie administratorii,noi cand am fost ni s-a spus ca nu mai avem voie cu motocicletele numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 La Tg Secuiesc a fost cineva? 1600m si mult mai lat ca Amckart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ultima data cand am fost au zis ca e posibil sa nu ne mai lase cu motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La Adancata - pam pam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La Adancata - pam pam! Mie nu-mi apare video-ul in postul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate