Cesar Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Pe topic invitatie fusese facuta pe strada dar a refuzat. Poate suma nu a prezentat interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Nu am cautat prea mult fiindca nu am rabdare sa rasfoiesc 37 de pagini(+muuuuult offtopic) asa ca intreb direct. Ce stiti despre Vik Power(circuit Arad)? Pretul? Conditii pista? As vrea sa merg la primavara sa invat tehnicile esentiale intr-un cadru mai sigur decat strada. Mai aproape de primavara o sa deschid si un topic, poate ne adunam mai multi sa invatam unii de la altii( sau doar unii de la altii in cazul meu). Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Felicitari celor ce s-au angajat in dezvoltarea motociclismului, inca o persoana renunta la acest sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Ai luat informatia mot a mot, dar nu cunosti chiar toate amanuntele personale. Nu din cauza ca nu e circuit in RO se lasa Petre Pop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 l am cunoscut pe tip la TNT la cursul de parasutism super baiat nu se dadea deloc STRADAL...... si vad ca va ramane ca HOBI" motocislismul a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Ai luat informatia mot a mot, dar nu cunosti chiar toate amanuntele personale. Nu din cauza ca nu e circuit in RO se lasa Petre Pop. atunci.. baga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 A raspuns Ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Așa arată circuitul de la Târgul Mureș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Bun, din ce se vede 75% pare a fi asfaltat dar nu se vad ultimele doua viraje de dinaintea liniei boxelor. Oare anul asta il termina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Așa arată circuitul de la Târgul Mureș data imaginii e 8 a 2-a 2013? sau 2 a 8-a 2013? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Are vreo importanță? Dar dacă judecăm după cît de verde e nu poate fi 8 februarie,trebuie să fie 2 iulie. data imaginii e 8 a 2-a 2013? sau 2 a 8-a 2013? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) data imaginii e 8 a 2-a 2013? sau 2 a 8-a 2013? e 02.08.2013. August. In imagine o arata in formatul MM/DD/YYYY (luna/zi/an) Editat Ianuarie 22, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Nu e mai usor sa vb cu cineva din preajma ?.zici ca ar fi in kazakstan circuiutu asta. anu asta 2014 in august e gata circuitu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 cat o sa fie pt trackday oare, de persoana? ma refer pt n00bi care vor sa mearga si ei acolo (gen eu), nu pt competitii etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Pai in ungaria pe un circuit mai mic ,costa 180 ron pt 5 ore. la noi probabil va fi putin mai scump.vom vedea. prima data sa fie gata si apoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Daca nici in 2014 nu-i gata, sunt niste incompetenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Adi ai timp sa investesti ceva in tine si in motocicleta pana cand o sa fie gata sa speram ca o sa fie gata curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Dar sincer daca o sa fie niste preturi prohibitive, ma f.ut..... Adica daca o sa fie mai scump ca in afara , mi s-ar parea bataie de joc... Eu si motocicleta suntem gata...(mai trebe un kit de lant, atat)...ca nu ma duc sa fac performanta, m-as duce pt fun...N-am nevoie de cai putere, quickshifter, scarite racing,etc (nu e aluzie la tine,si nu te ironizez...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 eu nu am avut jucarii cand am fost mic ,de aceea se intampla toate astea acum >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 pai in principiu noi tot la jucarii ne gandim.......doar pretul creste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Adi ai timp sa investesti ceva in tine si in motocicleta pana cand o sa fie gata sa speram ca o sa fie gata curand ! +1 ps nu te lasa decat cu ANVELOPE noi!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Arata complet bestial... de abia astept sa ma dau si eu. Desi ar fi bine in 2014, ma multumesc cu orice data... rezonabila, cel putin se vede ca urmeaza sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 2014 august va fi deschiderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 2014 august va fi deschiderea deschidere poate ........... panglica, flori, poate un fost premier, poate cativa deputati.....etc insa pana la a da o "tura"....mai e cale LUNGAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 +1 ps nu te lasa decat cu ANVELOPE noi!!!!! apreciez ironia ta......dar chiar nu stiu cat de utile pot fi comentariile tale pe topicul asta... am cauciucuri noi,nemontate..... sunt curios cati se duc cu gume noi noute la trackdays...... cati isi permit sa dea 3-4 sute de euro pe gume hypersport pt trackdays..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate