galatzi_mic Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/par...-in-spital.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 un dobitoc cu părinți mai dobitoci ca el. next, please. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 un dobitoc cu părinți mai dobitoci ca el. next, please. rautacios mai esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu, nu e rautacios. E cel putin realist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Rautacios, dar are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Să mai zică cineva că-i criză ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 nu-s bre deloc, dar sunt mulțumit de părinții pe care îi am, săraci, da' deÂştepți. ani întregi l-am bătut pe tata la cap să-mi cumpere o gioarsă de bicicletă, dar n-a avut săracul de unde, eram cinci, ar fi trebuit să le ia la toți. aÂşa că tot eu mi-am luat-o din bani munciți prin vacanțe. dacă îmi lua motoretă la 15 ani cu siguranță nu mai eram disponibil acum să bat câmpii pe internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) parinti tampiti, pe mn nu m-au lasat sa imi iau nici scuter la 15 ani.Varsta necesara, Permis apoi motocicleta. ceva ft similar: /index.php?showtopic=604944 2 zile diferenta. Editat Noiembrie 19, 2010 de madu93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Acum, despre parinti, ce sa spun, singura lor mare vina a fost ca i-au luat un supersport. Ca progenitura a condus-o fara carnet pe drumul public si inca baut fiind, nu mai poate fi pus in carca lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Acum, despre parinti, ce sa spun, singura lor mare vina a fost ca i-au luat un supersport. Ca progenitura a condus-o fara carnet pe drumul public si inca baut fiind, nu mai poate fi pus in carca lor. Rasnita aia de 125 e supersport...doar la pozitia rastignit - genunchi la gura - oo-n rezervor. Despre parinti numai de bine, cred ca se ghideaza dupa pricipiul: fierul se mai repara, copiii se mai concep. Poate urmatorul o sa fie mai talentat. Editat Noiembrie 19, 2010 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Este Âşi asta o metodă de planificare familială, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Rasnita aia de 125 e supersport...doar la pozitia rastignit - genunchi la gura - oo-n rezervor.Despre parinti numai de bine, cred ca se ghideaza dupa pricipiul: fierul se mai repara, copiii se mai concep. Poate urmatorul o sa fie mai talentat. Pe sistemul "Il spalam sau facem altu'?". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 bine ca nu a murit... altii nu au norocul lui. poate baga ceva la cap acum...in afara de alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 nu crecă bagă nimic la cap, că nu o să sufere deloc. ai lui vor mitui poliția că să nu-i facă dosar penal, vor da bani buni la doctori să-l repare Âşi apoi îi cumpără r1, că vorba aia, fiecare are nevoie de o a doua Âşansă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Pe sistemul "Il spalam sau facem altu'?". exact asta aveam de gand sa raspund la postul lui pana sa vad ca ai scris tu Jjjjmecher asta micu'. Aici vreau sa atrag atentia asupra unui lucru: atata timp cat esti dobitoc, si pur si simplu esti prea pr0st (mai pr0st decat prevede legea), poti sa te omori si cu 125, si cu scuter si cu orice... Daca ar fi fost pe SS (600), se vorbea despre incostienta ca si-a luat asa motor... dar incostienta este in stilul de condus, este implantata in creierul sau, asa ca nu conteaza neaparat capacitatea cilindrica. PS: a nu se intelege ca spun ca e ok motor mai mare. Din contra, ce vreau eu sa spun este ca daca te sti prea agresiv, si iti iei motor pt adrenalina, mai bine nu-ti mai iei, ca te faci praf cu orice. Mergi pe bicicleta ca-i mai sanatos Apropo... de multiplele lovituri la cap nu ar fi trebuit sa-l protejeze casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 poate avea doar cască muzicală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 bine ca nu a murit... altii nu au norocul lui. poate baga ceva la cap acum...in afara de alcool da da da baga gixxerule la capa daca il inveti tu pozitia asta a ta din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Parinti ce cred ca pot inlocui timpul petrecut cu odrasla lor prin diverse cadouri si bani...No comment ! In schimb, mi-a placut o fraza din reportaj : " S-a speriat insa si a pierdut controlul bolidului, intrand intr-o masina." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Eu invinovatesc numai parintii... "ala micu", la 15 ani n-ai cei cere, pe bune acum. Nu exista pustan care sa nu vrea motocicleta, ce draq, majoritatea au ca punct de referinta youtube-ul si sunt la varsta la care "tot ce zboara se mananca". Majoritatea dintre "prietenii" lui nu o sa invete nimic, se gasesc intodeauna alte motive si cauze ale accidentului decat adevarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2010 mai mult ca sigur va scapa de dosar penal si poate la 16 ani o sa dea si el de permis..sa ii intre ceva legislatie rutiera la creierash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 mai mult ca sigur va scapa de dosar penal si poate la 16 ani o sa dea si el de permis..sa ii intre ceva legislatie rutiera la creierash "15 ani,fara permis,baut" - daca-am fi intr-o tara "normala", baietzasul n-ar trebui sa mai aiba sansa de a obtine permis, ever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 mai mult ca sigur va scapa de dosar penal si poate la 16 ani o sa dea si el de permis..sa ii intre ceva legislatie rutiera la creierash Cu siguranta nu o sa ajunga la varsta de 16 ani ca sa poata da de permis iar daca ajunge nu cred ca o sa-i mai trebuiasca moto poate doar un Q7 ca doar e la moda si are taticu banuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Mai mult ca sigur tacsu nu il suporta....si asta era motivul sa scape de el ...bai frateee cata inconstienta,aia ai batrani degeaba au imbatranit,ca minte canci...zici ca i au facut cadou o masinuta de pompieri de jucarie la copilas......muicaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ar trebui sa se sesizeze Asistenta sociala, vorbim de un minor care a consumat bauturi alcoolice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Banii castigati usor de taticu sunt exact banii ce le-au fost luati din buzunar oamenilor necajiti ? Exemple ar fi destule,averi nascute din preturile exagerate pe care le platim acum la energie electrica,termica,gaze si pe unde s-a mai furat adica peste tot. Atunci putem spune ca e pedeapsa divina ca in atatea cazuri de baieti de bani gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate