David' Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Doamnee , ce inconstient .. Si baut si fara permis .. Si ce parinti . o.O . Pacat de motoru' ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 ar trebui sa se sesizeze Asistenta sociala, vorbim de un minor care a consumat bauturi alcoolice... Si de niste parinti care isi pun in pericol copilul minor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 180 cai ? Poate era supercharged, si cu kit polini de 600 Vorba Panterei, unii parinti incearca sa umple timpul pierdut alocat copilului cumparandu-i diverse.. jucarii. Pacat, sa se faca bine si sa-si dea seama de greseala.. si el si parintii, daca nu vor avea de suferit mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 vorbim de un minor care a consumat bauturi alcoolice... N-ai pur si simplu cum sa zici asa ceva...aaaaaaaaaahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Fara permis (nici varsta implinita sa poata da de permis) , baut...sa fi fost orb si era perfect. Mi-e mila de baiat ca a avut de suferit din cauza inconstientei parintilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
munetanugeorgian Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu mai vorbitzi prosti daca nu stiti in privintza alcoolului (nu era baut), e prietenu cu mine si nu are nici cea mai mica treaba cu alcoolul. Doamne Ajuta sa se faca bine am auzit de la surse sigure ca e mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) sa fie sanatos, da' la cap sigur n-a fost. Baut/nebaut..cat de "jmecher" poti sa fii, sa te dai si fara permis constient fiind? Numai asta..ca era fara permis, spune totul, iar varsta lui... Sper sa se refaca, e copil si macar sa-nvete ceva din intamplarea asta. Editat Noiembrie 19, 2010 de blam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) In sfarsit selectia naturala incepe sa mai elimine din prosti! e un inceput; poate se lasa si cu ceva dosar penal, ar fi recomandat Editat Noiembrie 19, 2010 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Inca unu'...Cum ziceam si pe topicul celalalt, consider parintii vinovati, ca-s multi care au rahat in cap si-s trecuti de 15 ani...Asta macar e un copil, la mintea caru-ia s-au pus parintii. Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu sunt de acord ca ii acuzati intr-o asemenea masura pe parinti. Atunci cei care pun copilul pe motor la 10 ani, cum sunt ? Banuiesc ca tatal i-a luat motor inainte de implinirea varstei de 16 ani pentru a face scoala cu el ( e legal A1 de la 16 ani). Nu cred ca i-a spus sa iasa cu motorul pe drumuri publice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 una e sa fii imatur alta e sa fii idiot, iar la el a fost varianta B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu sunt de acord ca ii acuzati intr-o asemenea masura pe parinti. Atunci cei care pun copilul pe motor la 10 ani, cum sunt ? Banuiesc ca tatal i-a luat motor inainte de implinirea varstei de 16 ani pentru a face scoala cu el ( e legal A1 de la 16 ani). Nu cred ca i-a spus sa iasa cu motorul pe drumuri publice. Una e sa-ti inveti copilul sa mearga de mic intr-un mediu favorabil, cu echipament adegvat si alta e sa-i iei motor si sa-i dai cheile cand inca nu are permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Nu spun ca parintii nu au o doza de vina, ca orice parinte al carui copil are carente in educatie. Doar ca nu sunt de acord ca parintii sa fie tratati ca niste criminali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Data viitoare poate ii face cadou un elicopter din ala cu telecomanda, macar cu ala nu se poate rani.......prea tare. Parintii sunt vinovati, pe copchil doar atat l-a dus capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Traba avut grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 intre 2 masini mici incape lejer un motor si daca e nasoala treaba majoritatea soferilor iti fac loc cred ca s-a panicat si a scapat-o ar trebui respectata treaba cu limitare la kW daca n-ai experienta si sa fie si la A1 (daca n-o fi deja) ca si RS125 are destui CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) http://www.tvr.ro/articol.php?id=92556 am gasit ceva aici !!! http://www.cancan.ro/actualitate/intern/i-...n-1-134500.html new one Editat Noiembrie 19, 2010 de ygrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 ca si RS125 are destui CP Daca si RS 125 are cai destui atunci hai sa ne luam toti biciclete ! Poate pe la 80 de ani o sa conducem si motoare de 400 cmc ! Tine de cap totul ! Nu de cati cai are mobra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 intre 2 masini mici incape lejer un motorsi daca e nasoala treaba majoritatea soferilor iti fac loc cred ca s-a panicat si a scapat-o ar trebui respectata treaba cu limitare la kW daca n-ai experienta si sa fie si la A1 (daca n-o fi deja) ca si RS125 are destui CP eu nu cred ca s-a panicat si a scapat-o.cred ca a avut impresia ca are vreo 120 cp sub el si depasete intr-o secunda masina.cum s-a mai scris.motocicletele nu sunt jucarii oricum ar fi ele,la fel si eu daca aveam moto la 15 ani eram de mult conservat la 2 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Daca si RS 125 are cai destui atunci hai sa ne luam toti biciclete ! Poate pe la 80 de ani o sa conducem si motoare de 400 cmc ! Tine de cap totul ! Nu de cati cai are mobra ! poate m-am exprimat incomplet: are destui CP pentru un 125 care e legal de condus la 16 ani daca au avut bani de motor de ce nu au avut bani sa-l trimita la un circuit? sa-si faca damblaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Am vrut sa scriu si eu ceva.....dar nu mai scriu nimik...la ce bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 daca au avut bani de motor de ce nu au avut bani sa-l trimita la un circuit?sa-si faca damblaua Daca am putea da timpul inapoi, multi am face-o ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu_250r Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Yamaha YZF R125 are cam 15 cai si nu stiu cat de usor poate sa prinda 140 la ora. daca ii prinde si pe-aia... Poate asta sa fie si cauza accidentului, ca daca avea putere mai mare, facea depasirea mai repede si scapa, nu statea sa se roage de ea... Deci, parintii sa ia aminte, asta a fost gresala lor, trebuia sa ii ia R6 cel putin. Unde s-or fi gandit? Poate scapa si acum stiu ce-au de facut. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Acum ceva vreme aveam un scuter Gilera de 200cmc pe care l-am scos la vanzare. Am primit telefoane de la cel putin 3 parinti care vroiau sa il cumpere pentru odraslele lor, odrasle cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani. Doi dintre acesti parinti nu stiau ca ai lor copii nu au dreptul sa conduca cilindree de 200 fara sa aiba 18ani si permis dar dupa ce le-am spus asta plus ca nu este o jucarie care prinde doar 50 la ora, s-au "interesat" si au revenit cu telefon spunand ca il inmatriculeaza pe primarie iar copii nu se vor plimba decat prin cartier... Al 3lea mi-a spus direct ca ii pune numar galben, pt ca odrasla lui isi doreste foarte mult acest scuter... Pana la urma l-am vandut unui pustan de 17 ani al carui tata, posesor de categoria A, mi-a spus ca baiatul urmeaza sa dea de permis. Apoi am aflat ca a mucificat scuterul in urma unei busituri in timp ce il dadea pe o roata, bineinteles fara permis... Nu stiu cum sunt parintii din ziua de azi si cum reusesc copii sa ii manevreze in halul asta, ca taica-miu daca i-as fi spus la 16 ani ca vreau mobra sa ii pun nr galben si sa dau ture prin cartier mi-ar fi inrosit curu cu cureaua... In orice caz, sanatate pustiului pt ca el nu are minte si sper ca asta a fost invatatura de minte si pt el si pt parintii lui (si ai altora...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 e putin spus asa . iar sa fii si " baut" la 15 ani e clar dovada de lipsa de parinti. ma iau pe mine de etalon - mi a placut sa conduc de mic. ( fara sa insemne ca am veleitati de shumi, rossi.e.tc). Asa ca am freact masina parintilor de la 12 - 13. stiu ca ma manca s o iau si sa plec printr e blocuri sau pe la tara si sa ma" dau". Dumnezeu sa il ierte, tata a inteles si vazut asta si a fost langa mine ( la propriu ) de fiecare data . la inceput ii statteam in brate la volan, apoi s a mutat pe locul pasagerului. Si incet incet am crescut. n am omorat pe nimeni si nici n am provocat nici un accident. Fiindca parintele a avut " cap " sa vada ca daca nu ma lasa sa conduc sigur fac o tampenie si ..fug cu masina. Si pana si asa am mai " alergat" un pic fara sa stie.Dar pe camp, islaz sau drumuri de tara unde singurele " victime" puteau fi gastele. Nu ma mandresc cu asta- toti avem bors in cap la varstele alea dar pentur asta exista parinti. Si da, am mancat la bataie grupa mare. Nu ca ar fi o metoda moderna de educatie dar in lipsa oricareia e buna si ea la ceva.Doar e "rupta " din rai. Si e ultimul meu gand ca violenta e solutia.Dar cand creezi un criminal la 15 ani nu cred ca mai exista explicatii.auzi, fara permis,. baut, 15 ani. o amenda de cateva sute de milioane, interdictia sa ia permis pana la 30 de ani si cazier. Asa poate ca oameni ca Rares ( prieetnul cu scuterul lovit pe rosu ) poate ca ar avea o sansa in plus sa isi creasca copii in siguranta. un dobitoc cu părinți mai dobitoci ca el. next, please. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate